nafaka

Şimdilik beklemede kalın sürekli yaparsa icraya verin. İcrada sizden ve eski eşinizden para kesiyolarlar ortaya komik bir rakam kalabilir.
İcradaki paradan geçtim zaten. Aracım kurumu maaş yaparken kesip benim hesaba atsın. Yoksa eminim üzerinde icra doludur bana sıra gelmez. Ama bşr dahaki nafakalarda öncelikli olurum kesinti olmaz

Hiiiççç muhatap olmam,veririm icraya derdini orda anlatsın,bana da düzgün davranmayı öğrensin.

Bık bık yapacağına parayı gününde yatır hayvan herif hem ödemekle yükümlü olduğu parayı vermiyor hem de orda konuşuyor cücükbeyinli....

Vallahi konu sahibesi gayet net, ciddi mesaj at:
Ortada kurtulamayan biri varsa o da benim çünkü ortak çocuğumuz var maalesef. Mahkemenin bağladığı parayı adam gibi zamanında ver seninle muhattap olmak istemiyorum. Vermezsen de hacize başvurucam adam gibi davran saçmalıklarını çekmek zorunda değilim.

Aynen böyle yazın atın. Parayı vermezse de verin hacize gitsin ne acıyacaksınız rezile.

Ben icraya verirdim. Net verirdim.

Bence biraz sabredin daha 2 ay olmuş ve vermiş yarım yamalak da olsa uyarın diğer aylarda bakın sıkıntı çıkaracak mk
Yok beklemeyeceğim aşırı terbiyesizleşti çünkü.

Ben icraya verirdim. Net verirdim.
Evet vereceğim haftasonu arkadaşım avukat hazırlayacak icra belgesini ayın 15 de vereceğim icraya. Çocukların nafakasına göz dikecek kadar düştü

Zaten öyle bir tip olmasa neden bosanalim?
Çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.

Mahkemede,500 nafakayı indirim diye yalvaran babalara var

Verin gitsin o düşünsün siz niye düşünüyorsunuz. Hayır bu kadar ince düşünceyi de hak etse bari.
İşte hala anası gibi davranıyorum.(terapi almaya başlamıştım. Annesi gibi olmuşsun boşanırken bile onu düşünüyorsun dedi de)

Bence odemedigi nafakalar için icraya ver memur zaten direk maasindan kesilir kalanını kendine yatar ve hiç zaman kaybetmeden nafaka artırım davası patlat şoka girsin
Vereceğim icraya. Nafaka bedeli günümüz şartlarına göre az. 2500 lira ama mahkemenin uygun gördüğü rakamlar daha da az. İki çocuğa arkadaşlarım 1300 falan alıyorlar şaka gibi! ÜFE oranında artış yazmıştım o da kabule etti. Ocak da ilk artış yazdırdı hakim. O da %100 ü bulacak. Asıl o zaman olay olacak

Yaklaşık 2 yıldır her ay rica minnet nafakasını alan ve son iki aydır beyefendinin keyfi istemediği için çocuklarının hakkını alamayan bir anne olarak ben de icraya verdim, yarın haciz dilekçesini vereceğim. Bu zamana kadar nafaka vakti yaşadığım strese üzülüyorum. Muhatap olmaya hiç gerek yok. Vakti gelince mis gibi hesaba yatacak, neden kendimizi başkaları adına sıkıntıya sokuyoruz ki.

Uyarmışsin verme diğer ay aynısını yaparsa verirsin.

He o mu ödeyecek ölür kahrından tek derdi para çünkü
Evet nafakaya ek olarak tahsil harcı da ödüyor fakat benim avukatin hatası mı bilmem bizde o tahsil harcı benden kesiliyor,dilekçe verip toplu alma hakkım varmış ama orda bile durup düşünüyorum sizin gibi.Sizde nafaka iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…