Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlı olsun en az 1-2 milyon para varsa mülk gelir bu sonuca göre
Bir sonrakinde direkt verilir mahkeme çıkışında mesai bitimine kadar hesabınızda olur

Anladım.. sonra da derler ki kadınlar kanun önünde 2 adım önde.
Yani sırf kadın olduğunuz için haklı mı olacaksınız? Adam sizinle evlenip 4 ay evli kalmak gibi bir hata yapmış(neyseki çocuk yapmamış zira o zaman illaki öderdi) sadece 4 ay için size senelerce baksın mı? Çalışmamak bahane mi,gidin çalışın, elinizi ayağınızı baģlayan mı var?

Sınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.

Sınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.
Tamam hakime de böyle söyle o zaman o da “tabi efendim hemen” diyerek nafaka bağlar yüklüce

Gündüz işte çalış akşam dersine çalış. Başarılıysan illa kazanırsın zaten. Kimse 4 aylık evli olduğu birine nafaka vermek zorunda değil.

Hani bizi çatır çatır alıp çatlatacaktın ?
Çatlayan sen olmuş gibisin hshshs
Ödedigin avukat ücreti de avukatın sefası olsun
Bunun bir de diğer konusunda şakşakcıları vardı saçma sapan kiminle ne için tartıştığını bilmeden bizim kadın karşıtı nafaka karşıtı ilan etmişlerdi ban yedik üstüne.4 aylık evlilikte ne nafakası dediğimiz için.
gelsin şimdi şizofren şakşakcılar

Bağlanmaz. Çok dedik inanmadın.
Sonra onurdan gururdan bahsettik ama o da senlik bir konu değil.
Onur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.

Konu sahibi artık babana yük olacaksın mecbur yapacak bir şey yok.4 aylık kocan para koklatmamış anlaşılan akıllı adammış vesselam.konularda erkekleri zor savunurum ama senin konunda seni savunsam kendime saygım kalmaz.hak var vicdan var

Siz bir geliriniz olmadığını beyan etmişsiniz ancak mahkeme buna yönelik araştırma yapacak bu araştırmadan sonra tedbir nafakası alıp almahacsğınıza karar verecek

4 aylik evlilikten sonra nafaka isterim diye tepinen kadinlar, erkeklerin suresiz nafaka isyaninin en buyuk sebebisiniz. Herkes sinava calisirken bir ise girip calisiyor gidip siz de yapin. Ne eksiginiz var? Ayrica digerlerine baglanmis olabilir, hakim uygun gormemis demek ki cok da hakli, siz de unutun nafakayi hayatiniza oyle devam edin.

O kadar da akıllı değil merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…