- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.083
- 598
- Konu Sahibi suslusirine
-
Hadi hayırlı olsun en az 1-2 milyon para varsa mülk gelir bu sonuca göreEki Görüntüle 3356193 Arkadaşlar selamlar, daha önce konu açmıştım ne kadar nafaka alabilirim diye, ön inceleme duruşması oldu bugün. Hakim tedbir nafakasını vermemiş karardada böyle yazıyor. Bir sonra ki duruşmadamı bağlar acaba ?
Ben öyle bir şey demedim hiçbir zamanHani bizi çatır çatır alıp çatlatacaktın ?
Çatlayan sen olmuş gibisin hshshs
Öbür nickini unutmuşsun.Ben öyle bir şey demedim hiçbir zaman
Neden dalga geçme gereksinimi duyuyorsun benimle ?Hadi hayırlı olsun en az 1-2 milyon para varsa mülk gelir bu sonuca göre
Bir sonrakinde direkt verilir mahkeme çıkışında mesai bitimine kadar hesabınızda olur
Dalga geçmiyorum soru sormuşsun ona cevap veriyorum işte aşk olsunnnNeden dalga geçme gereksinimi duyuyorsun benimle ?
Yani sırf kadın olduğunuz için haklı mı olacaksınız? Adam sizinle evlenip 4 ay evli kalmak gibi bir hata yapmış(neyseki çocuk yapmamış zira o zaman illaki öderdi) sadece 4 ay için size senelerce baksın mı? Çalışmamak bahane mi,gidin çalışın, elinizi ayağınızı baģlayan mı var?Anladım.. sonra da derler ki kadınlar kanun önünde 2 adım önde.
Sınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.Yani sırf kadın olduğunuz için haklı mı olacaksınız? Adam sizinle evlenip 4 ay evli kalmak gibi bir hata yapmış(neyseki çocuk yapmamış zira o zaman illaki öderdi) sadece 4 ay için size senelerce baksın mı? Çalışmamak bahane mi,gidin çalışın, elinizi ayağınızı baģlayan mı var?
Tamam hakime de böyle söyle o zaman o da “tabi efendim hemen” diyerek nafaka bağlar yüklüceSınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.
Gündüz işte çalış akşam dersine çalış. Başarılıysan illa kazanırsın zaten. Kimse 4 aylık evli olduğu birine nafaka vermek zorunda değil.Sınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.
Bunun bir de diğer konusunda şakşakcıları vardı saçma sapan kiminle ne için tartıştığını bilmeden bizim kadın karşıtı nafaka karşıtı ilan etmişlerdi ban yedik üstüne.4 aylık evlilikte ne nafakası dediğimiz için.Hani bizi çatır çatır alıp çatlatacaktın ?
Çatlayan sen olmuş gibisin hshshs
Ödedigin avukat ücreti de avukatın sefası olsun
Onur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.Bağlanmaz. Çok dedik inanmadın.
Sonra onurdan gururdan bahsettik ama o da senlik bir konu değil.
BaglanmazOnur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.
Kac yaşındasınız? Ne sınavı bu?Sınava çalışıyorum şuan çalışamam, ayrıca benim durumunda olup alanlar var ama bir sürü örneği var.
Anlamaman normal..Onur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.
O kadar da akıllı değil merak etme.Konu sahibi artık babana yük olacaksın mecbur yapacak bir şey yok.4 aylık kocan para koklatmamış anlaşılan akıllı adammış vesselam.konularda erkekleri zor savunurum ama senin konunda seni savunsam kendime saygım kalmaz.hak var vicdan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?