Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizden siddet, aldatma, taciz vb bir durum gördünuzmu? Yoksa sadece anlaşamadığıniz icinmi boşanıyorsunuz?

O zaman neden bu kadar ısrar? Hadi desem aldatilip dovuldunuz hayallerinizi çaldı alın nafaka içiniz soğur en azından. Ama anlasamayip boşandığiniz küfür bile etmeyen bir adama neden nafaka için bu ısrar. Kanun karşısında kadınlarin durdugu yere sizin laf etmeniz bı sürü erkek şiddetinden öldürülen kadınlarımıza hakarettir. Lütfen, kadın hakları, feminizm, toplumsal cinsiyet eşitliligi böyle birşey değil.

Çünkü babalarının evinde görmediklerini kocadan beklerler bi anda prenses oluverirler. Dayak yese elinde çocukla ortada kalsa aldatılsa küfür yese aşağlansa burada herkes sahip çıkar al hakkını der.İstiyorki 4 aylık kocanın donuna kadar al dememizi

26 yaşındayım kpss
Bu seneye kadar neden denemediniz?
Çalışmadınız?
Bu adamdan önce ne yapıyordunuz da kendinizi o nafaka olmadan yaşayamayacak gibi bir duruma sokuyorsunuz.
Bakın işin gerçegi şu ki,insanlar çocukları varken boşanıyorlar,üç kuruş nafaka alıyorlar yetmiyor.
Burda da vardı konular çocuğun okul taksidine,giyimine kuşamına ne bileyim ufacık bir ihtiyacına bile yetmeyecek kadar meblağlar veriliyor. Sizin 26 yaşında gencecik bir kadın olarak kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerekir. Sanki 40 senelik evliymiş gibi beklentiye girmenin manası yok ki. 4 ay bu ya.
Kpss ye insanlar işe gidip gelirkende pekala çalışıp hazırlanıyorlar.
Bu bahaneleri bırakıp kendinize gelin.
Bence alamayacaksınız zaten nafaka kendinizi hiç şartlandırmayın alacağım diye. Eşinizin de size karşı kusurlu bir durumu olmamış,sırf anlaşamıyorsunuz diye 4 aylık evlilik icin size nafaka bağlamazlar sanmıyorum.
B planınız olsun.

Ailevi sıkıntılar vardı üni zor bitirdim zaten. Babam olmasaydı o da zor du zaten. Yalan söylemiyorum zaten işe girene kadar almak istiyorum. Oda olmadı şimdilik

Avukatı değiştirsek bu saatten sonra bir faydası olur mu acaba dilekçeler aşaması bitti ilk duruşmayada girdik.

Olmaz. Gerçekten anlamak istemiyor musunuz? 4 ay evli kaldığınız ve karşı tarafın kusurlu olmadığı bir evlilikte hiçbir hakim size nafaka vermez. İstiyorsanız tutun başka avukat biraz da ona para verirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…