- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.099
- 798
- Konu Sahibi suslusirine
-
Anlıyorum ama boş bir umut sizinki.Ailevi sıkıntılar vardı üni zor bitirdim zaten. Babam olmasaydı o da zor du zaten. Yalan söylemiyorum zaten işe girene kadar almak istiyorum. Oda olmadı şimdilik
e hani eşinle evlenirken uni okuyordun,bitirmeni beklemedi evlendiniz? onun yüzünden çalışamadım demiştin?4 ay öncesi yeni 26 yaşındaydın bu yaşına kadar baban mı baktı sana? hani evlenene kadar babama yüktüm artık olmak istemiyorum dediğin için soruyorum ve yaşını da 20-21 sanmıştım? aklım karıştı şimdi26 yaşındayım kpss
Ablacım ben nerede üni okuyorum yazdım ? Ne zaman 20 yaşındayım dedim ?e hani eşinle evlenirken uni okuyordun,bitirmeni beklemedi evlendiniz? onun yüzünden çalışamadım demiştin?4 ay öncesi yeni 26 yaşındaydın bu yaşına kadar baban mı baktı sana? hani evlenene kadar babama yüktüm artık olmak istemiyorum dediğin için soruyorum ve yaşını da 20-21 sanmıştım? aklım karıştı şimdi
Altınlar sendeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bozdur faizini al nafakadan daha çok para alırsın.
Adam yine efendice boşanmış senden. Altınları aldı evi terk etti, dolandırdı diyebilirdi. Umarım eşin başkasıyla mutlu olur.
Bi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.
Ablacım ben nerede üni okuyorum yazdım ? Ne zaman 20 yaşındayım dedim ?
Kanuni hakkım değil mi neden etmeyim
Kanuni hakkınız olabilir elbette ama şahsen ben sadece 4 ay evli kaldığım adamdan beni geçindirsin diye nafaka istemeye utanırım .
Siz evlenmeden önce ne yapıyordunuz ?
Üniversite okuyordum
Daha milyonluk tazminat istiyordu.Bi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.
Hem altınlar hem de 1 milyon tl aşkın tazminatBi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.
Bir yılı bile dolmamış evlilik için ne nafakası. Unutun siz o nafakayı. BağlanmazOnur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.
Yani şu cümleyle resmen çalışmadan, nafakayı gelir kapısı elde etmek amacıyla talep ettiğinizi ayan beyan söylemiş oldunuz. Manevi olay vb cart curt resmen bahane. ( zaten biliyorduk da emin olmuş olduk)Sınava çalışıyorum şuan çalışamam,
Altınlar hiç ortak eve gelmemiş sanırım
En sonunda zararlı çıkacak gerçekten inanılmaz
Daha milyonluk tazminat istiyordu.
Hem altınlar hem de 1 milyon tl aşkın tazminatkanuni hakkıymış kanuni demiş miydim
Hanimefendi Forbes dergisi en zengin ilk 100 kisi listesindeki birinden bosaniyor sanirim
Eşim memur 30bin civarı maaşı var.
Bir de atar gider yapıyor şöyle15 bin nafaka,1 milyon tazminat
Kanunlar değiştide bizim mi haberimiz yok,
Altın kadınındır ne emsal kararıBi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.
Altın kadınındır ne emsal kararı
Altın kadınındır ne emsal kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?