Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailevi sıkıntılar vardı üni zor bitirdim zaten. Babam olmasaydı o da zor du zaten. Yalan söylemiyorum zaten işe girene kadar almak istiyorum. Oda olmadı şimdilik
Anlıyorum ama boş bir umut sizinki.
Iş bulun çalışın,aksamları da oturun sınava calışın. Bu is olmaz. Adam kusurlu değil. Hakimde aman kızımız sınava hazırlanıyor kazanana kadar yada iş bulana kadar öde sonra keseriz demeyeceğine göre sizin bir b planınız olmalı yani net.
Sizin özel durumunuza göre bir muamele yapılmaz yani.
Baskaları alıyor demişsiniz bilemezsiniz ki neler yaşandı. Siz kendi durumunuza bakın.

26 yaşındayım kpss
e hani eşinle evlenirken uni okuyordun,bitirmeni beklemedi evlendiniz? onun yüzünden çalışamadım demiştin?4 ay öncesi yeni 26 yaşındaydın bu yaşına kadar baban mı baktı sana? hani evlenene kadar babama yüktüm artık olmak istemiyorum dediğin için soruyorum ve yaşını da 20-21 sanmıştım? aklım karıştı şimdi

Ablacım ben nerede üni okuyorum yazdım ? Ne zaman 20 yaşındayım dedim ?

Bi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.

Bi de altinlari aldigi halde mi nafaka istiyor? Dua etsin de esi kendi tarafinin taktigi altinlari istemesin emsal kararlari gosterip. Altinlar varmis bozdur idare et ise girene kadar iste ne nafakasi. Inanilmaz kafalar var.

Altınlar hiç ortak eve gelmemiş sanırım
En sonunda zararlı çıkacak gerçekten inanılmaz

Ablacım ben nerede üni okuyorum yazdım ? Ne zaman 20 yaşındayım dedim ?
Kanuni hakkım değil mi neden etmeyim

Kanuni hakkınız olabilir elbette ama şahsen ben sadece 4 ay evli kaldığım adamdan beni geçindirsin diye nafaka istemeye utanırım .

Siz evlenmeden önce ne yapıyordunuz ?

Üniversite okuyordum

Hem altınlar hem de 1 milyon tl aşkın tazminat kanuni hakkıymış kanuni demiş miydim

Onur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.
Bir yılı bile dolmamış evlilik için ne nafakası. Unutun siz o nafakayı. Bağlanmaz

Sınava çalışıyorum şuan çalışamam,
Yani şu cümleyle resmen çalışmadan, nafakayı gelir kapısı elde etmek amacıyla talep ettiğinizi ayan beyan söylemiş oldunuz. Manevi olay vb cart curt resmen bahane. ( zaten biliyorduk da emin olmuş olduk)

Hanımefendi vallahi dışarıdan çok kötü görünüyor. Kendinize gelin lütfen

B Boniva simdi daha cok guldum. Hakimler 30000tl maasli adama 2 cocugu icin maasinin 4te1ini ancak bagliyorlar. 4 aylik evlilikten sonra maasin yarisini almak neyin ozguveni Konu sahibi sanki altinlari ve nafaka almayi planlayip sinava calisirken gecinirim diye dusunup evlenmis gibi. Evliligim bitiyor huznu hic yok, varsa yoksa nafaka baglanir mi ne kadar baglanir, bir hesapcilik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…