- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.019
- 313
- Konu Sahibi suslusirine
-
Ama eksik anlatıyorsunuz. 1 milyon ( rakamla 1.000.000 ) lira da tazminat isteyen üye değil miydi bu arkadaş?30 bin alan memur maaşına göredaha ocak güncellemesi gelmedi.
Konu sahibi durumuna takipsizlik veren savcıya işini bilmiyor dediniz, eşinizin avukatına sizin onlarca sayfa yazdığınız dilekçeye 1.5 sayfa cevap verdi diye işini bilmiyor dediniz. Hakime hanım için çok genç kanun bilmiyor, nafaka benim kanuni hakkım, vermezse onu da dava ederim dediniz. Şimdi de eşiniz için akıllı değil diyorsunuz da, adam anlamış amacınızı, açmış boşanma davasını. Buradan bakınca bayaa akıllı görünüyor...O kadar da akıllı değil merak etme.
kanunen değil kanunikanunen hakkım
Evliliği 4 aylık değil zaten. Başka isimle açtığı ilk konusunda evlilik 2 aylıktı, üstelik adama birer aydan 2 kez uzaklaştırma aldırmıştı ( nasıl başardıysa dövme yok, sövme yok ). Altınları da alıp evi terk etmişti. 30 bin maaş alan adamdan 15 bin nafaka, 1 milyon lira da tazminat istiyor üstüne.4 aylık evliliğin kaç günü aynı evde geçti ne zaman sorun çıktı da ayrıldınız
Çok kurcalamayin sonunda suçlu çıkacaksınız bence
Evliliği 4 aylık değil zaten. Başka isimle açtığı ilk konusunda evlilik 2 aylıktı, üstelik adama birer aydan 2 kez uzaklaştırma aldırmıştı ( nasıl başardıysa dövme yok, sövme yok ). Altınları da alıp evi terk etmişti. 30 bin maaş alan adamdan 15 bin nafaka, 1 milyon lira da tazminat istiyor üstüne.
" İlk gecenizin sabahı mı terk ettiniz evi, eşiniz altınları çalıp gitti diye dava açsa ne yapacaksınız? " diye sorduğumda cevap vermedi, üyelik iptali yapmıştı
Kpss'ye uyemiz calisti, adam atandı, yemesin mi parasini, sorarim size???Vay arkadas ne güzel iş emeğin yarısına ortak ol iyiymis
Kpss'ye uyemiz calisti, adam atandı, yemesin mi parasini, sorarim size???
15 tl bağlanmış sen yanlış anlamışsın panda 15 bin sanmışsın belli kiE hani avukatiniz 15k baglanir demisti noldu?
Bazi avukatlar fazla para koparmak icin oyaladikca oyaliyor.E hani avukatiniz 15k baglanir demisti noldu? Cocuklu kadinlara bile nafaka degil sadaka bagliyolar. Daha cok beklersiniz
15 bin baglansaydi zaten avukatin ismini isterdik15 tl bağlanmış sen yanlış anlamışsın panda 15 bin sanmışsın belli ki
Avukat ile görüştüm bir sonra ki duruşmada tanıklar dinlenecek dedi, o zaman bağlanmaz mı
Ailevi sıkıntılar vardı üni zor bitirdim zaten. Babam olmasaydı o da zor du zaten. Yalan söylemiyorum zaten işe girene kadar almak istiyorum. Oda olmadı şimdilik
Hem ailevi sıkıntılarınız var, hem çalışmıyorsunuz paraya bu kadar muhtaç iken. Eşinizin aldatması, şiddeti, hakareti yokmuş. Küfür normalmis gibi küfürü bile yoktu diyorsunuz. O zaman 4 ay size eşlik yapmış yedi yabancı adamdan bu kadar para koparmaya çalışacağınıza geçinseydiniz. Babanıza yük olmazdınız. 4,5 ay öncesine kadar zaten aynı evdeydiniz yine babanız size bakıyormuş bu durum ağrınızı gidiyorsa yabancı bir adama musallat olmak yerine ise girin çalışın babanıza destek olun.
Konu sahibinin avukatı deyince aklıma nedense yargı dizisindeki avukat geliyo Yekta mıydı neydiÖve öve bitiremediği avukatı da değiştirmeyi düşünüyor. Daha bize numarasını verecekti halbuki.
adaletliymiş helal olsun hakimeEki Görüntüle 3356193 Arkadaşlar selamlar, daha önce konu açmıştım ne kadar nafaka alabilirim diye, ön inceleme duruşması oldu bugün. Hakim tedbir nafakasını vermemiş karardada böyle yazıyor. Bir sonra ki duruşmadamı bağlar acaba ?
kendinize ayrı konu açınSelam Hanımlar, benim şöyle bir sıkıntım var. Eşim olacak kişi ile cekismeli boşanma surecindeyiz ve sabah akşam doğmasını beklediğim bir bebeğim var. Eşimle 4 aya yakın bir süredir ayrıyız ve bu süreç zarfında doğacak bebeğimin her türlü ihtiyacını ve hamilelik/doğumla ve hayatimin idamesiyle ilgili her türlü ihtiyaçlarımı kendim bir memur maaşıyla karşılamaya çalışıyorum. Kiraydi, faturalardi, yeme-icmeydi, yoldu vs. Eşimin ise kira gideri yok, babasının evinde kalıyor, ayrıca da kira gideri olmadığı gibi 6 Bin TL. kira geliri var ve Kasım ayındaki (asgari ücrete gelen zamdan once) maaşı (SSK'li, Özel sektör calisani) 20 Bin TL. idi. Ancak, satış danışmanı olduğu için primleri de cabası ve tüm bunlara rağmen doğacak bebek için istemiş olduğum aylık 5 Bin TL. iştirak nafakasini yüksek buldu. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce hakimin takdiri ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?