- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi suslusirine
-
Madem nafakaya bağlanmak için evleniyorsun iş adamı falan seçseydin diyesim geliyorB Boniva simdi daha cok guldum.Hakimler 30000tl maasli adama 2 cocugu icin maasinin 4te1ini ancak bagliyorlar. 4 aylik evlilikten sonra maasin yarisini almak neyin ozguveni Konu sahibi sanki altinlari ve nafaka almayi planlayip sinava calisirken gecinirim diye dusunup evlenmis gibi. Evliligim bitiyor huznu hic yok, varsa yoksa nafaka baglanir mi ne kadar baglanir, bir hesapcilik...
Böyle bir karar olsa bile sonuç olarak düğünde bana takıldı yani hediye edildi. Hediye edilen bir mal nasıl geri alınacak zaten karşı taraf istemiyor bileHer durumda kadının değildir ziynetler… akşam akşam karar arattırıyorsunuz 18 Mayıs 2023 tarihli karar..
Öve öve bitiremediği avukatı da değiştirmeyi düşünüyor. Daha bize numarasını verecekti halbuki.Bir de atar gider yapıyor şöyle
Ya altınlar kadınındır ne emsal kararı… demişsin emsal sunduk böyle bir karar olsa bile şöyle böyle diyorsun. Ne istiyorsun bizden?Böyle bir karar olsa bile sonuç olarak düğünde bana takıldı yani hediye edildi. Hediye edilen bir mal nasıl geri alınacak zaten karşı taraf istemiyor bile
Öve öve bitiremediği avukatı da değiştirmeyi düşünüyor. Daha bize numarasını verecekti halbuki.
Anladım.. sonra da derler ki kadınlar kanun önünde 2 adım önde.
Mirta gelse de konu sahibinin eski nikini şak diye masaya yatırsa ah mirta sen tek başına bi ordusun
bu cevapların halen gerçek olduğuna inanamıyorum ben
Keşke hakime söylese bunları da cümbüşü görseBir de atar gider yapıyor şöyle
Buradaki avukata da gider yapıyorÖve öve bitiremediği avukatı da değiştirmeyi düşünüyor. Daha bize numarasını verecekti halbuki.
Niye4 aylık evlilikte altınları almış adamın kazancının yarısına da talip. Bence adaleti savunuyoruz :)
sizler istediğiniz savunun yahu. soruyu soran hanımın tavırları bende şüphe uyandırıyor en başından beri.
Hemen söyleyelim. Düğünde eşinin üzerine takılan altınlar senin değildir.. yargıtay kararı biz demiyoruz.Altın kadınındır ne emsal kararı
Bebişim yok utanmıyor, söyledik bunları önceki konusunda.Insallah bağlanmaz da hayalleriniz suya düşer. Oh ne ala memleket ya, kadının çalışma imkanı var ama sırf sınava hazırlanacak diye çalışmayacak üstüne sadece 4 ay evli kaldığı eski eşi üzerinden geçinmeye çalışacak.
Pardon da bu ne yüzsüzlük?! Hiç mu utanmıyorsunuz, yüzünüz kızarmıyor hakkınız olmayan parayı isterken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?