Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem nafakaya bağlanmak için evleniyorsun iş adamı falan seçseydin diyesim geliyor

Böyle bir karar olsa bile sonuç olarak düğünde bana takıldı yani hediye edildi. Hediye edilen bir mal nasıl geri alınacak zaten karşı taraf istemiyor bile
Ya altınlar kadınındır ne emsal kararı… demişsin emsal sunduk böyle bir karar olsa bile şöyle böyle diyorsun. Ne istiyorsun bizden?

Anladım.. sonra da derler ki kadınlar kanun önünde 2 adım önde.

Adalet mülkün temelidir. Kadın yada erkek farketmez herkes adaletle karşılaşsın. O kadar içten söylüyorum ki adaletli olmazdı size nafaka bağlansa o yüzden inşallah bağlanmaz da.

Öve öve bitiremediği avukatı da değiştirmeyi düşünüyor. Daha bize numarasını verecekti halbuki.
Buradaki avukata da gider yapıyor avukatlar bunu yolunmus tavuğa çevirir valla alırız annem alırız gülüm diye diye avukat paralarını da öder

Insallah bağlanmaz da hayalleriniz suya düşer. Oh ne ala memleket ya, kadının çalışma imkanı var ama sırf sınava hazırlanacak diye çalışmayacak üstüne sadece 4 ay evli kaldığı eski eşi üzerinden geçinmeye çalışacak.
Pardon da bu ne yüzsüzlük?! Hiç mu utanmıyorsunuz, yüzünüz kızarmıyor hakkınız olmayan parayı isterken?

Ekşici boylara hak verdim ilk kez. Tam onların korktuğu kadınsınız.

Lütfen şehir söyler misiniz? Yakınım erkekler o şehirdeki 26 yaşında ‘ dulllll:)’ sizden uzak dursun ( kızlığım gitti yazmıştınız o yüzden dul yazdım iyice gıcık olun bu hezimetin üzerine )

Gelir kapısı erkek aranıyor hanımmmmmmm :)

Bebişim yok utanmıyor, söyledik bunları önceki konusunda.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…