Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okurken bana sinir bastı şu yüzsüzlük yüzünden, Allah eski eşine sabır versin.
Konu sahibi ayrılık sebebini ne? 4 ayda ne oldu da hemen bitti bu evlilik?
Adam anladı bunun ne olduğunu çaktı boşanma davasını. Yeter ki yakamdan düşsün diyor. Efendice boşanmak istiyor.

sizler istediğiniz savunun yahu. soruyu soran hanımın tavırları bende şüphe uyandırıyor en başından beri.
Yok öyle dünyaaaa. Yok öyle U dönüşü!

Madem ilk baştan konu sahibi şüphe uyandırıyordu ne diye konusundaki herkesle tartışıp banlattın? 162839 sayfa konu sahibini savun sonra buraya gel bin kını sıhıbındın şıpılınıyorım de.

Çok saçmasın ki kendi annenin durumunu konu sahibiyle karıştırıp ikisini bir pozisyona sokan da sendin. Annen 30 yıl evli kalıp nafakasız kalmış veya çok az nafaka bağlanmış onunla konu sahibi bir mi???

İkisini bir savunayım derken kendi annenin durumunun ağırlığını basitleştirdin haberin yok. Neyse şakşakcılar diye yem attım atlamışsın hemen.
O kadar da olsun değil mi

Onur ve gururla ne alakası var? Türkiyede sadece ben mi alıcam sanki. Sorum yine çarpıtılıyor ve konu farklı yerlere kayıyor. Bir sonraki duruşma bağlanır mı diye merak ediyorum.
Bağlanmaz kardeş. Çok çok ekstrem bir durum olmalı ancak. Neden bu hırsınız?4 ay önce size kim bakıyorsa söyleyin yine o baksın. Ananızdan kocayla mı çıktınız nedir bu?

hasta mısınız acaba? küçükken ateşli bi rahatsızlık mı geçirdiniz?

hasta mısınız acaba? küçükken ateşli bi rahatsızlık mı geçirdiniz?
Ben hasta olabilirim ama sen tutarsızsın ve bir duruşun yok.bu daha kötü.

Diğer konudaki performansını kimse unutmadı oyuzden gelip de böööyle yapamazsın yaparsan komik duruma düşersin kimse de ciddiye almaz

talepleri ve görüşleri gerçeklikten oldukça kopuk. tavırları ise avam ve kışkırtıcı. yazdığı hiçbir şey gerçekmiş gibi gelmiyor hal böyle olunca

Böyle bir karar olsa bile sonuç olarak düğünde bana takıldı yani hediye edildi. Hediye edilen bir mal nasıl geri alınacak zaten karşı taraf istemiyor bile
Ben nafaka konusundaki görüşlerimi diğer konuya yazdığım için farklı bir şey sormak istiyorum binbir hevesle daha atanmadan koşa koşa evlenmişsiniz 4 aya yuva yıkılmış tek derdiniz para para para hiç mi üzülmüyorsunuz hiç mi başka derdiniz yok zaten altınları da almışsınız ikinci evliliğe çeyiz diye saklayamayacağınıza göre bozdurup bozdurup harcayın işte hala aklınızın derdi ne sizin

buyrun kendimden alıntı yapayım yine ve okuyun ama bu sefer gerçekten okuyun ve artık kısa keselim ve etkileşim vermeyelim birbirimize çünkü haklı çıkabileceğiniz bir yan yok. sadece terbiyesizlik ediyorsunuz.

Neden bosandiniz cok merak ettim, gecinemedik deyince hemen oyle kolay bosaniliyor mu? Esiniz hemen ikna oldu mu mesela, ilk bosanma karari kimden, nasil geldi?

Arkadaşım uyanıklığa gerek yok sen giderken biz dönüyorduk 749463 tane yorumundan en normalini seçip buyrun ben ne demişim burada diyorsun. E diğer 7393279 tane yorumun ne olacak sadece o konu özelinde? sayfalarca muhalefet yapıp konu sahibinin haklı nafaka talebini savunmadın mı?

Neyse ya yazma beni alıntılama bazlama sinirlerimi zıplatıyorsun

siz dilediğini kadar beni bu şekilde değerlendirmeye devam edin o halde. ama rica edeceğim iletişim kurmayın benimle bundan sonra. bu sığlıkla muhatap olmak istemiyorum. hayatınızda bol şans.

@streslibayan mı acaba? Başka benzetenler de olmuş.
Gözünden vurdun.(acil alnından öpen emoji gelmeli) bu evet. hatta diğer konuda kızlar sordu 2 aylık mı evlisin 4 aylık mı diye.belli ki orada linç yiyince 4 aya çıkardı (nafakalar biliyorsun 4 aydan itibaren bağlanıyor )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…