Nail Balsam Kullananlar

feslegennn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
22
2
34
Kızlar merhaba :) Uzun bir süredir tırnak uzatırken çok zorluk çekiyordum. Tırnaklarım sürekli soyulduğu için güçsüzleşiyor dolayısıyla da kırılıyordu. Kullandığım tırnak sertleştirici ürünlerden ve biyotin haplarından da istediğim sonucu alamadım. Kan değerlerim de normal çıkmıştı. Çok sık oje sürmeme bağladım bu durumu. N- balsamı bir arkadaşım sayesinde keşfettim. Sadece bir haftadır kullanıyor olmama rağmen tırnaklarımda inanılmaz bir sertleşme oldu. Kesinlikle tavsiye ederim :):KK54:

Benim de ayak baş parmağımda sararma ve sertleşme vardı. Mantar sanmıştım ama doktor darbe almış tırnağın demişti. Sert olan bölgeyi banyodan sonra kesebildiğim kadar kestikten sonra düzenli olarak kremi o bölgeye de sürüyorum. İşe yarıcak mı merakla bekliyorum :)

Benim de ayak baş parmağımda sararma ve sertleşme vardı. Mantar sanmıştım ama doktor darbe almış tırnağın demişti. Sert olan bölgeyi banyodan sonra kesebildiğim kadar kestikten sonra düzenli olarak kremi o bölgeye de sürüyorum. İşe yarıcak mı merakla bekliyorum :)
Aynısını benim doktorumda verdi 3 tüp kullanmama rağmen işe yaramadı maalesef

Ayakta bir işe yaramıcak sanırım. Darbe alan yer uzamaya başladı ama hala kalın uzuyo. Sadece rengi sarı değil beyaz artık :KK42:

X