- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi terelelli34
-
Onune gectim benimde uzerime geldi. Sen benim cocuguma vuramazsin dedim. Esim iste soyledim aksam giderim yanina ben onun dedi. Cocuklarina tek birsey yaptormaz kesinlikle. Agzini payini vereceginden eminim.Çocuğunu dövmesine nasıl izin verdin ? Yanındamı dövdü?
Eşiniz ne diyor bu duruma .? evine sokma o adamı !
17 aylik bebegim var. Durmuyor yavas yavas yapiyorum isimi. Gecde olsa pis kalmaz yani. Ust katimizda oturuyor. Kaynana gibi herseye karisiyo. Esim aksam gelince agzini payini verir.Sorun eşinde canım eşinin bunlara izin vermemesilazım , hastasındın iş yapmamışsındır sana geleceksede arayıp haber verebilir belki musait değilsindir bunu eşinle konuş bir çizgi koyun böyle olmaz
Esim cocuklarinin kilina dokundurmaz asla.Eşiniz pek de çocuklarına sahip çıkıyor gibi değil burdan bakınca, ne demek çocuğu dövmek?
Az once aradim konustuk esimle. Babasina gereken cevabi vereceginden eminim. Ayri evdeyim. Iki senedir. Ailemi ikna etmeye calistim ama askin gozu kor. Ailem suanda benden cok sever esimi. Hicbir saygisizligi yok aileme karsi.Boyle bir aileyle yasamak icin ana babanizi biraktiniz oyle mi? Ne guzel. Calisiyor musunuz? Bari o eve hapsolmayin. Calisan kadinin sesi de guclu cikar. Esiniz madem sizi koruyamiyor siz kendinizi koruyun. Calisacagim ve ayri yere eve cikacagiz yoksa daha fazla babani cekemeyecegim deyin
Eee dokunmamış,dövmüş işte.Esim cocuklarinin kilina dokundurmaz asla.
Evim yapiliyor en gec 2 aya su anda kiradayim. Saygisizlik yapmak istemiyorum. Ama en sonunda patlatacaklar beniNe yapin ne edin daha uzaga tasinin..
Bu insanlarla omrunu tuketme..
ilk defa boyle birsey oldu. Telefonda anlattim az once o nasil dover ben aksama kiyameti koparirim ona dediEee dokunmamış,dövmüş işte.
Ev kendinizin mi kiradaysanız evinizi değiştirin bu kadar yakın olmak iyi değil 2 sokak ötede bile olsa kardır sizin için...Rşinle paylaş bu durumu sakince tatlı dille konuş babasını uzak tutsunKucugu
17 aylik bebegim var. Durmuyor yavas yavas yapiyorum isimi. Gecde olsa pis kalmaz yani. Ust katimizda oturuyor. Kaynana gibi herseye karisiyo. Esim aksam gelince agzini payini verir.
İyi o zaman,sıkıntı çözülmüş.Il
ilk defa boyle birsey oldu. Telefonda anlattim az once o nasil dover ben aksama kiyameti koparirim ona dedi
Dedim demezmiyim. Oglumun evi diyor. Ogluda dedi baba bana soyle neslihanla muhattap olmani istemiyorum diye ama yussuz adam torunlarini ozluyormusPislik adam cvp versenize sizde. Gelmeyin benim evime beğenmiyorsanız desenize
GiEv kendinizin mi kiradaysanız evinizi değiştirin bu kadar yakın olmak iyi değil 2 sokak ötede bile olsa kardır sizin için...Rşinle paylaş bu durumu sakince tatlı dille konuş babasını uzak tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?