nalet okuyan kp....

Tesekkur ederim aynen sizin anladiginiz gibi. Mesafeliyim zaten gitmiyorum bile evlerine anlamayan anlayamiyor. Cok sinirliydim oturup agladim. Sinirimi alamayinca annem zaten kendi sorunlariyla ugrasiyor dertlesece kimsem yok

Bosverdim fırsat bu fırsat ayrı eve cikacakmissiniz konuşmayın artık değerlendirin mesafe koyun bu olayı. Öğrensin dilediği gibi vuruo bağırıp çağırıp tekrar eskisi gibi olunamayacağını.

Kaynanami uzaklastirdim ama kp yuzsuzun teki soyluyorum karisma diye sanane saygisiz diyor. Esimden kaynaklaniyor. Onlarla beni muhatrap dahi etmemesi lazim ama iste. Ama bugun olan oldu adam patladi esimi evime cocuklarima karisma diye.

Tabi ki eşiniz izin vermese işler bu noktaya gelmez. Ah bu eşler değil mi

Uzmeyin canınızı. Eşiniz az daha kararlı olursa bu sıkıntılar biter.

Gereken cevabi bundan sonra alacak esime soyledim. Beni onlarla muhattap ettigin surece bu saygi bitecek haberin olsun dedim. Oda tamam bundan sonra en ufak birsey diyemezler dedi. Bakalim bundan sonra asla susmam

niye kedini ezdiriyorsun neden cevap vermiyorun burası benim evim ister temiz kalır ister pis sizi ilg,lendirmezsiz evinize çıkın babacıgım deseydin cocugunuzu dövmüş sesinizi bile çıkartmamışsınız.
Cikarmadigimi nerden biliyorsunuz inune gectim. Uzerime yurudu. Ona dokunamazsin. O benim cocugum dedim kufur ede ede gitti

eşin çocuklarına çok güzel sahip çıkıyomuş maşallah.

bu ne ya. elin adamı senin çocuğunu niye dövüyor, sen nasıl izin veriyosun buna? açma kapıyı çalsın çalsın geri dönsün.

Ben bundan sonra ezdurmem ailemi dedi. Ben sana sahipsen ben ne dersem o olacak kesinlikle bunlar tekrarlanmayacak dedi. Saygimi oyle bir bozarimki kimse tutamaz az kaldi yani

Canım çok üzüldüm.
Lütfen kendini ve yavrularını koru bu merhametsiz "dede"den...

eşin çocuklarına çok güzel sahip çıkıyomuş maşallah.

bu ne ya. elin adamı senin çocuğunu niye dövüyor, sen nasıl izin veriyosun buna? açma kapıyı çalsın çalsın geri dönsün.
Ilk ve sondu. Bir daha tekrarlanamaz ben odadayken vurdu cocuguna o elleri kirilsin. Tabi onune attim kendimi. Vuracagi hic aklimdan gecmezdi. Eltim aradi noldu diye mustabel kayinpederine sor o soylesin. Birsey olmaz diyo. Aynisini sana yapsa kiyameti koparirdin dedim. Bir jere daha vursaydi ben o zaman cik kotu seyler yapardim. Kufur ede ede gitti. Esime soyledim. Bir daha asla gelme evime demis

Ne demek dovmek ya o kim oluyomsta vuruyo çocuğa dayaklaa mi terbiye etcekmis küçücük cocuga mi gücü yetmis ayrica senin evinin temizligi ne ilgilendirir onu gitsin karisina karissin Allah sabir versin canim sana insallah bi an once kurtulursunuz bu adamdan

Sagol canim. Ben cingar cikartirdimda bakma iste esime soyledim once o cozsun diye

Siz nasıl çocuğunuzu dövmesine sessiz kaldınız size yapılanlar neyse de çocuğuma bir fiske vursalar ben ortalığı yıkarım çok doğal birşeymiş gibi anlatıyorsunuz hayret!! ayrıca evine girip süpürgeyi ta içeriden nasıl alıyor ya bu cesareti nereden buluyor ben diyeceğimi der inceldiği yerden kopsun derim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…