- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi terelelli34
-
Tesekkur ederim aynen sizin anladiginiz gibi. Mesafeliyim zaten gitmiyorum bile evlerine anlamayan anlayamiyor. Cok sinirliydim oturup agladim. Sinirimi alamayinca annem zaten kendi sorunlariyla ugrasiyor dertlesece kimsem yok
Kaynanami uzaklastirdim ama kp yuzsuzun teki soyluyorum karisma diye sanane saygisiz diyor. Esimden kaynaklaniyor. Onlarla beni muhatrap dahi etmemesi lazim ama iste. Ama bugun olan oldu adam patladi esimi evime cocuklarima karisma diye.
Gereken cevabi bundan sonra alacak esime soyledim. Beni onlarla muhattap ettigin surece bu saygi bitecek haberin olsun dedim. Oda tamam bundan sonra en ufak birsey diyemezler dedi. Bakalim bundan sonra asla susmamBenim cocuguma vurucak adamin o elini kirarim kim oldugu hic onemli degil. Sen sakin geliyorsun. Sana bela okudugu zaman cok haklisin sizi tanidigim gune nalet olsun. Sebep olanlarinda allah belasini versin diye gozlerinin icine bakarak soyliyeceksin. Bu evin hanimi benim. Istedigimi yaparim. Kapyinpeder olmaniz benim evime karisma hakki vermiyor diyeceksin. Magdem eşin de iyi biri. Aradaki dengeyi kurmayi bilecek. Oyle evine bakmakla cocuklarinla ilgilenmekle iyi eş olunmaz. Hanimini da gozedicek. Sen ona allahin emanetisin.
Onune gectim tabikide vuramazsin ne hakla vuruyosun ona dedim. Kufur ederek gitti.Sorun adamın ne söylediği değil ne yaptığı. O çocuğunu döverken sen ne yaptın. Evladıma dokunmaya teşebbüs edecek insanın kolunu keser kendine yediririm ben.
Cikarmadigimi nerden biliyorsunuz inune gectim. Uzerime yurudu. Ona dokunamazsin. O benim cocugum dedim kufur ede ede gittiniye kedini ezdiriyorsun neden cevap vermiyorun burası benim evim ister temiz kalır ister pis sizi ilg,lendirmezsiz evinize çıkın babacıgım deseydin cocugunuzu dövmüş sesinizi bile çıkartmamışsınız.
aynen öyle ellerini kırarım yeminle kendini ezdirme geekirse hiç konuşmaCikarmadigimi nerden biliyorsunuz inune gectim. Uzerime yurudu. Ona dokunamazsin. O benim cocugum dedim kufur ede ede gitti
Ilk ve sondu. Bir daha tekrarlanamaz ben odadayken vurdu cocuguna o elleri kirilsin. Tabi onune attim kendimi. Vuracagi hic aklimdan gecmezdi. Eltim aradi noldu diye mustabel kayinpederine sor o soylesin. Birsey olmaz diyo. Aynisini sana yapsa kiyameti koparirdin dedim. Bir jere daha vursaydi ben o zaman cik kotu seyler yapardim. Kufur ede ede gitti. Esime soyledim. Bir daha asla gelme evime demiseşin çocuklarına çok güzel sahip çıkıyomuş maşallah.
bu ne ya. elin adamı senin çocuğunu niye dövüyor, sen nasıl izin veriyosun buna? açma kapıyı çalsın çalsın geri dönsün.
Amin cikacakta. Ben bir kez bile poposuna vurmamisimdir onun hakki hic olamaz. O okudugu bela ona doner. Allh im verir onun cezasiniokudugun lanet ağzından çıksın koynuna girsin senin de
adamsa oturur düşünür bu lafı
O asla dokunamaz zaten artik. O benim yavrum ben bile elimi surmuyorsam kimse dokunamaz onaCanım çok üzüldüm.
Lütfen kendini ve yavrularını koru bu merhametsiz "dede"den...
Sagol canim. Ben cingar cikartirdimda bakma iste esime soyledim once o cozsun diyeNe demek dovmek ya o kim oluyomsta vuruyo çocuğa dayaklaa mi terbiye etcekmis küçücük cocuga mi gücü yetmis ayrica senin evinin temizligi ne ilgilendirir onu gitsin karisina karissin Allah sabir versin canim sana insallah bi an once kurtulursunuz bu adamdan
Bi daha olursa çıkar valla canim hic bekleme bide bela okuyo allah senin belani versin de kov evden ev pismis cocuklu evi istyosan 10 kerel supur 2 dkya yine ayni oluyoSagol canim. Ben cingar cikartirdimda bakma iste esime soyledim once o cozsun diye
Aynen canim. Bundan sonra karisamaz karisirsa gereken cevabi alacakBi daha olursa çıkar valla canim hic bekleme bide bela okuyo allah senin belani versin de kov evden ev pismis cocuklu evi istyosan 10 kerel supur 2 dkya yine ayni oluyo
Buna mi takildiniz koskoca sayfada?Nalet okuyosa sıkıntı yok bence. Lanet olsaydı sıkıntıydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?