- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi terelelli34
-
Dedim demezmiyim. Oglumun evi diyor. Ogluda dedi baba bana soyle neslihanla muhattap olmani istemiyorum diye ama yussuz adam torunlarini ozluyormus
Geleni demis babasina. Ben odadaydim bir tane bile vurdurmazdim ama vurdu istenasıl yani gelip supurgeyi alıp senin evini supurmeye mi kalktı?Ay sinirim bozuldu. Bende kp maduruyum ama benimki baska turlu. Sen biraz diş göster kocana guvenme ağzının payını verecek diye. Bir daha ne çocuğuna dil uzatabilsin ne el uzatabilsin pislik adam.
ne biçim ana babasınız sizMerhaba arkadaslar 7 senelik evliyim ve iki oglum var. Kaynanamla hic anlasamayiz 5 sene birlikte oturduk. Kacarak evlendim ama esimi cok seviyorum. Sadece beni korumamasi sorun. Evine getirir hep cocuklarina sahip cikar. Kayinpederim dun aksam geldi evin tozlu supurmemissin.Geldi supurgeyi aldi . "Seni bu kapiya dusurenin Allah b...ni versin" dedi gitti. Bugun cocugum disari cikti. Cocuklarla demir kapinin camini kirmis geldi cocugumu dovdu. Ben ceza vermistim ona zaten evde ve yukaruda yazdigimin aynisini soyledi gitti. Evim ayri ama evime cok karisiyor. Ben ne yapacagimi sasirdim. Cok doldum arkadaslar karisik yazmis olabilirim. Lutfen bana akil verin.
Aramis ahzina
Geleni demis babasina. Ben odadaydim bir tane bile vurdurmazdim ama vurdu iste
Anladım canım eşin senin yanında oldukdan sonra gerisi boş2 aya kadar kendi evine gececegim. O yuzden kipirdamiyorum yoksa gidecegim
Gi
Saygısızlık yapmayıEvim yapiliyor en gec 2 aya su anda kiradayim. Saygisizlik yapmak istemiyorum. Ama en sonunda patlatacaklar beni
oğlun evde yok gelme benim kapıma deDedim demezmiyim. Oglumun evi diyor. Ogluda dedi baba bana soyle neslihanla muhattap olmani istemiyorum diye ama yussuz adam torunlarini ozluyormus
Onun birtek goz yasina kiyamayan ben. O kiyamaz benim cocuguma aramis babasini sakin bir daha cocuguma dokunma o ellerinle demis. Agzina geleni soylemis. Az once geldi ozur diledi. Evime karismani istemiyorum dedimCocugumu doven esimin babasi degil kendi babam bile olsa gozunun yasina bakmam surundururum.
Gidin sikayetci olun, mahkemelerde versin hesabini. o cocugun bir damla gozyasina kurban olsun, gucu kucucuk cocuga yeten aciz pislik.
Oglum acmis 6 yasinda bir tane daha oglum var onu dovdubebeciğin fotosunu kaldırın bence başınıza bir bela gelmesin
siz odada iseniz eve nasıl geldi
dışarıda mı dövmüş
yoksa kp de anahtarda mı var
Aldi cevabini onune gectim kufur ederek gitti. Esime soyledim cevabini almis gelme bir daha demisÇok net bende o kp yi döverdim benim canıma kanına el kaldıracak adamın alnını karışlarım
Arkadaşım açmayın kapıyı şu adama!Onun birtek goz yasina kiyamayan ben. O kiyamaz benim cocuguma aramis babasini sakin bir daha cocuguma dokunma o ellerinle demis. Agzina geleni soylemis. Az once geldi ozur diledi. Evime karismani istemiyorum dedim
Oglum acmis 6 yasinda bir tane daha oglum var onu dovdu
Aldi cevabini onune gectim kufur ederek gitti. Esime soyledim cevabini almis gelme bir daha demis
Ama senin kılın umurunda degil gibi pek ha ne dersin ?Esim cocuklarinin kilina dokundurmaz asla.
Kim nasil anne baba bizim icinmi soyluyorsunuz?ne biçim ana babasınız siz
Gelemez artikArkadaşım açmayın kapıyı şu adama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?