- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi terelelli34
-
Ceza derken iceri aldim disari cikmasina izin vermedimÇocuğunuzu döverken geçemediniz mi önüne?
Ne olursa olsun herşeyi göze almalıydınız..
Üstelik siz bile ceza vermemelisiniz..
Kırarsa kırsın..
Oturup yanlışığı anlatmak yerine ceza neden?
Benim sizden bekledigim sey sadece onlara nasil davranmakm gerekendi. Ben saygida kusur etmedim esime soyledim o cozdu. Sadece icimde kalmamasini ve bundan sonra onlara nasil davranmam gerektigiGörünürde sorun yok
Kayınp. kayınv. Sizi semez işinize karışır gerekirse lanet okur çocuğunuzu döver ama eşiniz arkanızda babasına haddini bildirir sizi sever korur
Sorunu yazmış çözümünü sunmuşsunuz
Asıl soru bizden ne bekliyorsunuz?
Ceza derken iceri aldim disari cikmasina izin vermedim
Oglum acmis canim. Kapiya vuruldugunu ben duymadimbüyüğünü dövdüğünü anladım da kapıdan nasıl girdiğini sormuştum
Anlattim canim. Eve alip hatasini anladi oda biraz yaramaz ama kimse cocuguma dikunamaz ve elini suremezHa neyse..
Ben çok karşıyım cezaya ve gereksiz ödüllere de tabi..
Güzel güzel yanlış olduğunu anlatmak en etkili ve kalıcı çözümken neden dövülür ya da men cezası verilir anlayamıyorum..
Bir daha lütfen izin vermeyin kayınpederinizin size bunu yapmasına..
Çocuğa vurması travma..
Size de karışamaz..
İsterse evinizi b.k götürsün..
Muhattap olmayarak görmeyerek kapıyı açmayarak hatta yüzüne bakmayarak kusura bakmasın kimse benim çocuğuma vuracak ben hala saygı duyup saygılı davranacam sen kendin alamazsan önünü oğludur oglununda babasıdır her halükarda gelirde karisirda o laf söylerken susma yerinde cevabını ver kimse bulaşamasınAnlattim canim. Eve alip hatasini anladi oda biraz yaramaz ama kimse cocuguma dikunamaz ve elini suremez
Torunlarını mı özlüyormuş?Dedim demezmiyim. Oglumun evi diyor. Ogluda dedi baba bana soyle neslihanla muhattap olmani istemiyorum diye ama yussuz adam torunlarini ozluyormus
Tesekkur ederim aynen sizin anladiginiz gibi. Mesafeliyim zaten gitmiyorum bile evlerine anlamayan anlayamiyor. Cok sinirliydim oturup agladim. Sinirimi alamayinca annem zaten kendi sorunlariyla ugrasiyor dertlesece kimsem yokKizlar bu bdv ye illa çözümü olan dertler yazılacak diye bi kural mi var?
İçini dökmek istedi belki, belki çok sinirli buraya yazip rahatlamak istedi size ne ?
Biz ne yapalım ne demek anlamıyorum.
Kadın sinirlenmiş yazmış buraya kocası gerekeni yapmış o da içini dökmek istemiş.
Tövbe tövbe.
Konu sahibi eviniz yapılıyormuş inşallah kurtulursunuz. Firsat bu fırsat uzun sure konuşmayin mesafe koyun ki haddini bilsin bir daha dokunamayacagini bela okuyamayacagini anlasın hadsiz.
O kim oluyor acaba. Allahın belası
genel , o çocuğun dövülmesine nasıl ses etmezsiniz,neden evinize bu kadar karıştırırsınız,o kayınbaba o laneti ettiğinde o süpürgeyi geçiremediniz mi bi tarafına ,yaşının büyük olması her şeyi yapma hakkı vermez ki sizin babanız da değil kendileri haddini bilecek...sizde o yavruya sahip çıkın gelsin elin adamı dövsün diye doğurmamışsınızdır.kusura bakmayın ama mübarek gün sinirlendim.Kim nasil anne baba bizim icinmi soyluyorsunuz?
Benim esim askeri ucret aliyor ve uygun bi ev buldugum icin buraya geldim. Idare icin zaten evim yapiliyor diye. Benim elimde olsa dunyanin obur ucuna gider yinede burda oturmak istemezdimAltlı ustlu oturunca ayrı eve cıkmış mı oldunuz
Nedır bu bırlıkte yasama merakı anlamıyorum hıc
Hemen tasının bence
Sorunlar tasınınca bıtmeyecek gıbı dursada
Ozluyormus guya ne ozleme ama utanmasa bana vuracakti terbiyesiz.Torunlarını mı özlüyormuş?
Pes vallahi!
Torunlarını özleyen, seven adam böyle mi davranır.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunlar gibisini.
Veriyorum canim saygi cercevesinde ama bizdular artik. Ezdirmem kendimiMuhattap olmayarak görmeyerek kapıyı açmayarak hatta yüzüne bakmayarak kusura bakmasın kimse benim çocuğuma vuracak ben hala saygı duyup saygılı davranacam sen kendin alamazsan önünü oğludur oglununda babasıdır her halükarda gelirde karisirda o laf söylerken susma yerinde cevabını ver kimse bulaşamasın
Ne saygısı yaaa saygı hakedene verilir egerki daha fazla ezilmek.istemiyorsan bırak salon kadını çizgini çek araya duvarı gerekirse bağır çağır gerekirse kocana da resti çek büyük diye kimse kimseyi dövmeye kalkamaz terbiyesiz adamVeriyorum canim saygi cercevesinde ama bizdular artik. Ezdirmem kendimi
Sorun adamın ne söylediği değil ne yaptığı. O çocuğunu döverken sen ne yaptın. Evladıma dokunmaya teşebbüs edecek insanın kolunu keser kendine yediririm ben.Merhaba arkadaslar 7 senelik evliyim ve iki oglum var. Kaynanamla hic anlasamayiz 5 sene birlikte oturduk. Kacarak evlendim ama esimi cok seviyorum. Sadece beni korumamasi sorun. Evine getirir hep cocuklarina sahip cikar. Kayinpederim dun aksam geldi evin tozlu supurmemissin.Geldi supurgeyi aldi . "Seni bu kapiya dusurenin Allah b...ni versin" dedi gitti. Bugun cocugum disari cikti. Cocuklarla demir kapinin camini kirmis geldi cocugumu dovdu. Ben ceza vermistim ona zaten evde ve yukaruda yazdigimin aynisini soyledi gitti. Evim ayri ama evime cok karisiyor. Ben ne yapacagimi sasirdim. Cok doldum arkadaslar karisik yazmis olabilirim. Lutfen bana akil verin.
Kaynanami uzaklastirdim ama kp yuzsuzun teki soyluyorum karisma diye sanane saygisiz diyor. Esimden kaynaklaniyor. Onlarla beni muhatrap dahi etmemesi lazim ama iste. Ama bugun olan oldu adam patladi esimi evime cocuklarima karisma diye.Ne kadar enteresan bir ilişki. Ben anlayamıyorum yani nasıl bu hale gelebiliyor kayinvalide ve kayinpederlerle olan ilişkileriniz? Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Çocuğunuzu dövme, evinizin işine karışma hakkını kayinpederiniz nasıl bulabiliyor?
Lackaliktan başka bir şey değil yemin ediyorum.
Allah size yardım etsin ama siz de bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen, anlaşılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?