-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.261
Bende tedavi görüyorum çok iyi olur gerçektenBu arada sizden Allah rızası için bi isteğim var anne olamayan evlat hasreti çekenler için tedavisi ve rahatsızlığı olanlar için namaz sonunda dua eder misiniz? Şu mübarek gecelerde ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle
BanadaAmin canım cümlemizden .Ramazan sonu sizler içinde dua toplayalım Meryem suresi okuyalım inşaallah hep birlikte
Günaydın canlarKalan 35 Kadir Suresi
Almak istiyenler için 25 Kadir suremiz Kalmıştır CanlarGünaydın canlar
35 tane kadir süresi kalmış 10 tanede ben alayim
25 kadir süresi kalsın...
Tesbiherimiz var salavat ve kekime i tevhit
Kadir gecesini rabbim ramazanın son 10 gününde arayın diyor
Inşallah ne gibi istek arzu dileğimiz varsa hayırlısı ise kabul etsin dualarımızı
Gece okuyabilir miyiz canimAlmak istiyenler için 25 Kadir suremiz Kalmıştır Canlar@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 COLIN
Ne zaman istersen canım, kadir gecesine kadar .Gece okuyabilir miyiz canim
Tabiki gece gündüz okunabilirGece okuyabilir miyiz canim
Tamam o zaman ben 15 tane alayımNe zaman istersen canım, kadir gecesine kadar .
Tamam kuzumTamam o zaman ben 15 tane alayım
Tamam canımBanada
10 tane aldım ezbere biliyorum zatenAlmak istiyenler için 25 Kadir suremiz Kalmıştır Canlar@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 COLIN
Kaldı 15 kadir süresi10 tane aldım ezbere biliyorum zaten
Aaaa 15 alindi ve kadir süremiz bitti kızlarTamam o zaman ben 15 tane alayım
Türkçe okunuyorsa alırım ben Arapça bilmiyorumAlmak istiyenler için 25 Kadir suremiz Kalmıştır Canlar@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 COLIN
Benimde 2 tane küçük kızım var biri 3.5 yaşında biri 1 yaşındaHanimlar olarak günde 1 saat de olsa itikafa girer gibi bir vakit mi ayirsak acaba diyorum..... Gönül cok sey istiyor da çoluk çocuk, dünya işi önümüze çıkıyor
Ben dün 1100 tane çektim@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz
@COLİN
Amazing family
Kızlar tesbihlerimiz de var salavat ve kelime i tevhit 5 bin cekelim dedik almak isterseniz her namaz arkası 100 yada 200 yapsak bin yapar zaten