- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Allah rahatlık versin. Dualarında bizleri de unutma olur mu :) Açıklanmasını beklediğim çok kritik bir sınavım var da...
Hem vesvese, hemde insanız biz. Beşer-şaşar yani, ah o nefs... Tam adabıyla terbiye edebilmek ne lütuf. Ama çok zor
Mutlaka, emanetini sabah namazında ileteceğim rabbime, ona da çok vakit kalmamış zaten
Haklisin.. Birde toplayamiyor insan kafasini tam adabte olunamiyor namaza namazdayken bile neler dusunuluyor istemesende geliyor aklina dunyevi seyler ben bunlardan kurtulmak istiyorum aslinda sadece namaza konsantre olmak istiyorum ama olmuyor sizdede boylemi ? INSALLAH layikiyla kilmak nasip olur
En büyük sorunumuz aslında bu namazdaki huşuyu, adaptasyonu tam anlamıyla yakalayamamak, bunun üzerine birkaç önerim olacak ama gözlerim kapanıyor artık, ilk fırsatta yeniden konuşalım umarım, allah rahatlık versin herkese, çok çooook öperim
Merhabalar...Ben 16 yasindayim, uzun zamandir buradayim hepinizi takip ediyorum, konulariniza bakiyorum bazen yorumlar yaziyorum.Cok yarari oldu bu sitenin bana, actigim konulara hepiniz uzun uzun yazdiniz bu yuzden tekrardan bu konuda size yazmak istedim.
Dedigim gibi ben 16 yasindayim, dindar bir ailenin cocugu degilim, kapali degilim ama dinime, Allaha karsi inanilmaz bir sevgim ve saygim var bu yuzden Allahin biz insanlara karsi baslica emirlerini yerine getirmek istiyorum.Internetten bakmama ragmen anlayamadim cozemedim kilanlar varsa bana yardimci olabilirler mi? Nereden baslamam gerektigi konusunda? Simdiden tesekkur ederim...
Şaka misin sen ya kiz bilmedigi, ogrenmek istedigi biseyi sormus neyin şovunu yapacak ?
Din ile ilgili soru sormak ne zamandan beri sov oldu ?
Orda ben namaz kiliyorum şöyle böyle deseydi sov olurdu .
Hic kusura bakma ama cok sacmalamissin .
Madem cok biliyosun, sov yapiyo diyerekten de milletin gunahina girme .
♥gözyaşı♥;32957344 .!.:
Beyninizin tüm loblarını keşke ülke menfaati ve insanlık için kullansanız, buralarda insanların şov(!)larını tesbitle ziyan olmasanız
ALLAH RAHATLIK VERSIN önerilerini bekliyorum canim burasi kapanirsa ozelden lutfen
16 yaşında bir genç kızın düşünmesi gereken daha önemli şeyler olmalı senin yaşındakiler uzaya gitmeye hazırlanıyor amerikada sen hala eğilip kalkamadım diye üzülüyorsun. bazı şeylerin değişmesi lazım!
16 yaşında bir genç kızın düşünmesi gereken daha önemli şeyler olmalı senin yaşındakiler uzaya gitmeye hazırlanıyor amerikada sen hala eğilip kalkamadım diye üzülüyorsun. bazı şeylerin değişmesi lazım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?