- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
16 yaşında bir genç kızın düşünmesi gereken daha önemli şeyler olmalı senin yaşındakiler uzaya gitmeye hazırlanıyor amerikada sen hala eğilip kalkamadım diye üzülüyorsun. bazı şeylerin değişmesi lazım!
evet çünkü kimse gay olmaya zorlanmıyor ama namaza zorlanan o kadar insan var ki...
çevre baskısı denen bir şey var bilmem farkındamısınız???
yine saçma sapan düşüncelerini kusmaya başlamışsın....16 yaşında bir genç kızın düşünmesi gereken daha önemli şeyler olmalı senin yaşındakiler uzaya gitmeye hazırlanıyor amerikada sen hala eğilip kalkamadım diye üzülüyorsun. bazı şeylerin değişmesi lazım!
hıı çok kötü bi şeye teşvik edioruz di mi..siz şu an konu sahibine psikolojik baskı yapıyorsunuz sözde iyi niyetle onu namaza teşvik edeceksiniz bunun adı mahalle baskısıdır eminim o da çevresinde gördüklerinden etkilenmiştir bunu yapmayın. biri sormuş gaylere karşı değilsin diye evet gay olmaya zorlanan gay lezbiyen ol çok güzel bir yönlendirilen kimseyi görmedim ama namaz kılmadı diye dövülen çocuklar bile gördüm..
evet çünkü kimse gay olmaya zorlanmıyor ama namaza zorlanan o kadar insan var ki...
çevre baskısı denen bir şey var bilmem farkındamısınız???
doğruya nasıl teşvik edeceğiz peki..ben namazla dinle alay etmedim sadece benim için bir anlamı olmadığını ifade ettim kişi özgür bırakılmalı bu gibi konularda bu kız italyada doğsa hristyan olacaktı kim dedi ona müslüman ol diye şimdi onu doğruya teşvik edeceğiniz yerde kendinizce doğru olana zorluyorsunuz bu yapılan mahalle baskısıdır ve ayıptır.
ben namazla dinle alay etmedim sadece benim için bir anlamı olmadığını ifade ettim kişi özgür bırakılmalı bu gibi konularda bu kız italyada doğsa hristyan olacaktı kim dedi ona müslüman ol diye şimdi onu doğruya teşvik edeceğiniz yerde kendinizce doğru olana zorluyorsunuz bu yapılan mahalle baskısıdır ve ayıptır.
kendisine uymadığını nereden çıkardın peki?o sana göre iyi olan git adam öldür diyen oldumu evet bir insanın kendisine uymadığı halde namaza zorlanması teşvik edilmesi suçtur insan hakları suçudur bu kız gerçekten istiyormu bakalım daha 16 yaşında kim bilir kimlerden etkilendi bunları görmek gerekiyor.
o sana göre iyi olan git adam öldür diyen oldumu evet bir insanın kendisine uymadığı halde namaza zorlanması teşvik edilmesi suçtur insan hakları suçudur bu kız gerçekten istiyormu bakalım daha 16 yaşında kim bilir kimlerden etkilendi bunları görmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?