Nankor Adam

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
O kadar sinirliyim ki anlatamam
Bayramda 3 gun kvye gittim esimin istedigi uzerine kv dediki yarin mi ise gideceksin bende evet dedim normalde sali gunu basliyorum sali gunu basladigimi soylesem diyecek yarin da gel esimde o sirada sali gunu gidecek dedi neyse ciktik basladik kavga etmeye adam utanmadan gelmis diyor ne var yani yarinda gitsen bu kadar nankorluk olur mu yahu konusmuyoruz su an gelip ozur dileyene kadar da konusmayacam icimi dokmek istedim kizlar

Yarın neden gitmenizi istiyor ? Hayır yani ne var yarında siz evinizde olup dinlenin ertesi gün ise dinlenmis gibin bu adamlar varya ömür törpüsü

Keşke 3 günde her gün gitmeseydinuz.
Fedakarlık yapmanız göreviniz gibi algılanmış.
Hiç üzerinde durmayın gitmeyin.Konuşmadan da konusmayın ki ciddi oldugunuzu anlasın
bayramdir tatsizlik ciksin istemedim fedakarlik yapmayacakmisim bunu anladim

Hay sizin tatsızlığınıza diyesim geldi. İşte taviz tavizi doğuruyor. Adam karım dinlensin diyeceğine gitsin hizmet etsin diyor.

Kv arayıp çağırsa bile gitme valla

Hay sizin tatsızlığınıza diyesim geldi. İşte taviz tavizi doğuruyor. Adam karım dinlensin diyeceğine gitsin hizmet etsin diyor.

Kv arayıp çağırsa bile gitme valla
Ne deseniz haklisiniz cunku cok kiziyorum kendime suan yok arasa bile gitmem

Sende bundan sonra gardını al. Öylede yaranamazsın böylede. Hiç olmazsa kendi istediğin olur. Benim felsefem her zaman bu yöndedir.

Back
X