Şikayet gerçek mi pekiArkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
Hayır doğru değil zaten polisler gelip sürekli teftiş edip çok beğeniyorlarmış alınan tedbirleriSikayet dogru ise eger hayallerimiz suya dustu diyorsunuz, Allah korusun olumle sonuclansa ne hayal kalir ne baska bir sey.
İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesiPatron buna sinirlenecegine isini dogru yapsin
Milletin sağlığını riske atmasin
İsyeri cok hijyenikse sorun ne ozamanİ
İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesi
İş yeri zaten sürekli kontrollerden geçiyor ve polisler tarafından onaylanıyorDoğruyu yaptı hakkını aradı diye oturup küfür mü edelim bu kişiye
Aferin iyi yapmış
Maddi sıkıntınız olabilir ama bu usulsüzlüğe göz yummayı gerektirmez
Çocuğunuz vs var mı bilmiyorum ama yoksa ya da bakacak birileri varsa hazır üç vardiya olacakmış siz de başvurun işe girin
Doğruyu yaptı hakkını aradı diye oturup küfür mü edelim bu kişiye
Aferin iyi yapmış
Maddi sıkıntınız olabilir ama bu usulsüzlüğe göz yummayı gerektirmez
Çocuğunuz vs var mı bilmiyorum ama yoksa ya da bakacak birileri varsa hazır üç vardiya olacakmış siz de başvurun işe girin
Veriyor hemde poşet poşet zaten sürekli olarak genel anlamda polisler her teftiş te beğeniyor iş yerindeki hijyeni yapan kişi başka şey peşinde benceİşyeri neden dezenfektan ve maske vermiyor?
Asıl bu insanların hayatıyla oynamak değil mi?
Hayır doğru değil zaten polisler gelip sürekli teftiş edip çok beğeniyorlarmış alınan tedbirleri
İsyeri cok hijyenikse sorun ne ozaman
Ceza almamıştır
Patron neye atarlaniyor
Canım benim doğru söylüyorsun ama iş yeri zaten poşet poşet veriyor maske vs ve her teftiş ten geçiyor sorunsuz yapan kişinin amacı başka benceBen herkesin kısmetinin biryerde saklı olduğuna inanırım.Halimize şükredelim bence ne hastalar var cocuklari esi kanser olan elini kolunu kaybeden cesitli hastalıklarla ugraşanlar var.Benimde hem ev kredim hem araba kredim var ve marttan beri kısmi çalışma ödeneğinle geciniyorum iki cocugum okula gidiyor dunya masrafım var servisi kitabi kıyafeti ihtiyaçları vs.ev icin arabamı pesinat yapmıştim cocuk olunca okuldur hastanedir lazim olunca ocakta aldim martta pandemi patladı.Bazen avans cekiyorum karttan bazen az yiyorum kendim ,cocuguma alıyorum onun yerine ama şükür halimize şükür saglıklıyız ve iyi kötü işimiz var ailemiz yanımızda.Adam bence haklı bu durumda maske ve dezenfektan lazım.Kac milyon kişi öldü dünyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?