Canım benim iş yeri poşet poşet maske vs veriyor hatta evdeki bütün maskeler eşimin iş yerine ait dezenfekte de öyle fazla sı ile ve her teftiş ten olumlu geçen bir işyeri polisler bile prosedür gereği mecbur geldik demişhiç çalıştınız mı bilmiyorum ama size kuralları anlatayım:
yıllık belirli bir saat mesai kotası vardır, bu süre aşılırsa iş yeri ceza alır. kimse o süreden fazla çalışamaz. iş-özel hayat dengesi kurulmak zorundadır.
pandemi sürecinde maske ve dezenfektan olmak zorunda.
şikayet edene helal olsun çok doğru davranmış. anlıyorum diğer konuda anlattığınız altın borcu yüzünden bol bol mesai yapıp parasını alsın istiyorsunuz ama kusura bakmayın. önce insan sağlığı gelir. siz borç ödeyeceksiniz diye oradaki bir sürü insan risk altında mı kalsın yani ?
İ
İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesi
Canım benim iş yeri poşet poşet maske vs veriyor hatta evdeki bütün maskeler eşimin iş yerine ait dezenfekte de öyle fazla sı ile ve her teftiş ten olumlu geçen bir işyeri polisler bile prosedür gereği mecbur geldik demiş
Eşim amir ve bu yüzden mesai kesilmiş bende sordum bu yüzden olur mu diye çünkü geçen ay fazla mesai yaptılar belki ondandır diye ama yok dezenfekte den dolayıymışbence şikayet sadece hijyen değildir. belirli saatten fazla mesai yapılması cezaya tabidir. çalışma bakanlığı devreye girer ve sağlam ceza keser.
şikayet konusu dezenfektan değil bu mevzudur gibi geliyor bana. yoksa buna atarlanıp mesai kesmez patronlar.
Bilmiyorum kim ediyorsa artık, maske vs polis kontrol etmiyor muhijyeni polis mi teftiş ediyor ?
Eşim amir ve bu yüzden mesai kesilmiş bende sordum bu yüzden olur mu diye çünkü geçen ay fazla mesai yaptılar belki ondandır diye ama yok dezenfekte den dolayıymış
Yani ozetle suçlu patronbence şikayet sadece hijyen değildir. belirli saatten fazla mesai yapılması cezaya tabidir. çalışma bakanlığı devreye girer ve sağlam ceza keser.
şikayet konusu dezenfektan değil bu mevzudur gibi geliyor bana. yoksa buna atarlanıp mesai kesmez patronlar.
Yani ozetle suçlu patron
Arkadaş da suçluyu savunuyor
Enterasan yani
hijyeni polis hangi bilgisiyle kontrol edip onay verebiliyor ? gerçekten polislerle bunun sorumlusu bu ülkeden kalan son ümidimi de keserim.
Eşimin çalıştığı yerde aynı şekilde hiyjen Kuralların uyuyor ve maske olsun dezenfekte olsun poşet poşet veriyor zaten teftiş edilirken de hiç bir probleme rastlanmıyormuşBize sirket bu pandemi dönemi kolilerle maske dezenfektan ve kolonya saglıyor.Kacıncı koliyi actım hic bilmiyorum kapının oraya koyduk ihtiyacı olan çalışan kutusuyla alıp arabasina masasina cantasina koyuyor .Ölmektense hastalanmaktansa bizi korumaya alıyor.Valla sikayet edene teşekkürler.Zirâ ben otobüste vs. maskesini duzgun kullanmayan görsem kameraya alıp carlıyorum ve şoförü uyarıyorum başkaları yüzünden niye bizde risk altına girelim o kadar marttan beri
Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyorPara eşinin sağlığından değerli mi? Pes
ıftıra olsa calısma saatlerı degısıp ceza almazlar . yetkılıler gelmıstır gormustur o cezalar verılmıstır .Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyor
Cidden siz bencil insanlar hiç çekilmiyorsunuz. Sizin borcunuz var diye insanlar sağlıksız koşullarda ek mesai yapmak zorunda mı ?Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
allah askına polıslerın ısı gucu yok durduk yere kapı kapı gezıp ıs yerlerınımı gezıp bakıyorlarHayır doğru değil zaten polisler gelip sürekli teftiş edip çok beğeniyorlarmış alınan tedbirleri
Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyor
İftira varsa, o ceza ne diye kesildi? Maske ve dezenfektan alındıysa bu çok kolay kanıtlanırdı. Belki maske ve dezenfektan alınmıştır, başka şey vardır eşinizin size demediği? Mesela fazla mesailer falan eksik ödeniyordur, başka başka şeyler vardır? Olamaz mı?Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?