Nankör insan, herkese sebep oldu

Canım benim iş yeri poşet poşet maske vs veriyor hatta evdeki bütün maskeler eşimin iş yerine ait dezenfekte de öyle fazla sı ile ve her teftiş ten olumlu geçen bir işyeri polisler bile prosedür gereği mecbur geldik demiş

İ

İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesi

hijyeni polis mi teftiş ediyor ?

hijyeni polis hangi bilgisiyle kontrol edip onay verebiliyor ? gerçekten polislerle bunun sorumlusu bu ülkeden kalan son ümidimi de keserim.

Eşim amir ve bu yüzden mesai kesilmiş bende sordum bu yüzden olur mu diye çünkü geçen ay fazla mesai yaptılar belki ondandır diye ama yok dezenfekte den dolayıymış

Eşim amir ve bu yüzden mesai kesilmiş bende sordum bu yüzden olur mu diye çünkü geçen ay fazla mesai yaptılar belki ondandır diye ama yok dezenfekte den dolayıymış

bu söylediklerimin amir olmakla alakası yok. 1 aylık fazla mesai yüzünden olmaz o iş. incelerler senelerdir yıllık mesai hakkı aşılıyordur, gider teftiş ederler. bunu da polis yapmaz.
çalışma bakanlığı gitmedi diyelim, konu sadece hijyense de mesai ayrı bir boyuttu.
iş verenin mesai ücretini kesme hakkı saklıdır. çalışma saatlerini vardiyaya çevirme hakkı da saklıdır.
dolayısıyla artık mesai yaptırmayacağım, vardiya düzenimi koşullar gereği değiştirdim diyebilir her zaman.

Yani ozetle suçlu patron
Arkadaş da suçluyu savunuyor
Enterasan yani

Yani ozetle suçlu patron
Arkadaş da suçluyu savunuyor
Enterasan yani

bu kriz döneminde adam ekstra mesai parası ödememek istiyordur. bunun için de kesmiştir. bir sürü firma bunu yapıyor. mesai yaptırıp para vermemek için de vardiya sayısını arttırıyorlar. sözleşmelerinde bu değişimler için iş verenin hakkının saklı olduğu yazıyordur muhtemelen zaten.
adam ekonomiye göre pozisyon almış işte.
ha bu arada işin sürdürülebilirliği açısından da mantıklı mı, aslında mantıklı.

Bize sirket bu pandemi dönemi kolilerle maske dezenfektan ve kolonya saglıyor.Kacıncı koliyi actım hic bilmiyorum kapının oraya koyduk ihtiyacı olan çalışan kutusuyla alıp arabasina masasina cantasina koyuyor .Ölmektense hastalanmaktansa bizi korumaya alıyor.Valla sikayet edene teşekkürler.Zirâ ben otobüste vs. maskesini duzgun kullanmayan görsem kameraya alıp carlıyorum ve şoförü uyarıyorum başkaları yüzünden niye bizde risk altına girelim o kadar marttan beri

hijyeni polis hangi bilgisiyle kontrol edip onay verebiliyor ? gerçekten polislerle bunun sorumlusu bu ülkeden kalan son ümidimi de keserim.

Eşimin çalıştığı yerde aynı şekilde hiyjen Kuralların uyuyor ve maske olsun dezenfekte olsun poşet poşet veriyor zaten teftiş edilirken de hiç bir probleme rastlanmıyormuş

Yani siz bu durumda patrona degil de kendinin ve is arkadaslarinin sagligini dusunen kisiye mi kiziyorsunuz? Gercekten inanilmazsiniz. Bir de ismin gizli kaldigina kizmissiniz. Bilseniz ne yapacaksiniz?

kım sıkayet etmısse sagolsun ıyı olanı dogru olanı yapmıs eger yeterlı hıjyen onlemı alınmıyorsa tabıkı sıkayet edılmelı
saglık bu ınsanlar ölmeyı bayılmak sanıyor heralde daha bırde kızmıslar neler gorucez daha ya

Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyor
ıftıra olsa calısma saatlerı degısıp ceza almazlar . yetkılıler gelmıstır gormustur o cezalar verılmıstır .

O zaman aradaki köstebek bulunacak sikayet eden kişi haksızsa.Simdi sirketleri devlet esnek çalışmaya geçirmeye çalışıyor sayılar tekrar arttı cünkü.Yapacak tek sey halimize şükredip bu pandeminin geçmesini beklemek.Çünkü yapabileceğimiz hiçbirsey bulunmamaktadır.Bende haftada iki gün calısıyorum calıstıgım kadar alıyorum buna da şükür işsiz kalmaktanda.Allah sonunumuzu hayır etsin.Bence ortada bir suç olmasa ceza olmaz polisin garezi mi var sizin sirkete de boşa ceza versin.

Cidden siz bencil insanlar hiç çekilmiyorsunuz. Sizin borcunuz var diye insanlar sağlıksız koşullarda ek mesai yapmak zorunda mı ?

Hayır doğru değil zaten polisler gelip sürekli teftiş edip çok beğeniyorlarmış alınan tedbirleri
allah askına polıslerın ısı gucu yok durduk yere kapı kapı gezıp ıs yerlerınımı gezıp bakıyorlar

Tabikide değil ama ortada iftira var çünkü iş yeri bütün hijyen maddelerini veriyor ve teftişlerden geçiyor

bu durumda patron neden fazla mesaiyi kaldırıyor

iftira atıldı ise aynı şekilde çalışır iftira atanı bulur çıkarır

demek ki usule uymayan bir şey var ki fazla mesaiyi kaldırmış

İftira varsa, o ceza ne diye kesildi? Maske ve dezenfektan alındıysa bu çok kolay kanıtlanırdı. Belki maske ve dezenfektan alınmıştır, başka şey vardır eşinizin size demediği? Mesela fazla mesailer falan eksik ödeniyordur, başka başka şeyler vardır? Olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…