Nankör insan, herkese sebep oldu

Calisma saatleriyle ilgili usulsuzluk vardir. Esiniz yanlis biliyordur maskeden temizlikten degildir. Oyle bir gunluk is degil o,belki de uzun suredir mesai kotasi aşılıyordur ki isveren enselenmistir. Kusura bakmayin sizin borcunuz var diye herkes her gun 4 saat mesai yapmak zorunda degil. Borcunuz varsa gidin siz de calisin bir yerde,o zaman gunde 4 saat mesai ne demek anlarsiniz.

oh nihayet, sayfalardır yazdım aynı şeyi.

Calisma saatleriyle ilgili usulsuzluk vardir. Esiniz yanlis biliyordur maskeden temizlikten degildir. Oyle bir gunluk is degil o,belki de uzun suredir mesai kotasi aşılıyordur ki isveren enselenmistir. Kusura bakmayin sizin borcunuz var diye herkes her gun 4 saat mesai yapmak zorunda degil. Borcunuz varsa gidin siz de calisin bir yerde,o zaman gunde 4 saat mesai ne demek anlarsiniz.
Eşi amirmiş ya, ne yanlış bilecek herşeyi biliyordur. Ama karısına anlatmamış. Heheh.

Eşi amirmiş ya, ne yanlış bilecek herşeyi biliyordur. Ama karısına anlatmamış. Heheh.
Calismayinca konusmak ne kolay. Konu sahibinin haberi de yok galiba ozel sektor calisma saatlerine iliskin bir genelge yayinlandi. Biz isyerinde uygulamaya koyduk,belli ki patron da uygulamaya koymus yani olay bundan ibaret.

Calismayinca konusmak ne kolay. Konu sahibinin haberi de yok galiba ozel sektor calisma saatlerine iliskin bir genelge yayinlandi. Biz isyerinde uygulamaya koyduk,belli ki patron da uygulamaya koymus yani olay bundan ibaret.

evet sabah 7 de başlıyor özel sektör. bizde vardiyaya döndük. zaten uzun zamandır planlanan birşeydi, pandemi ekmeğe yağ sürdü.

oh nihayet, sayfalardır yazdım aynı şeyi.
Aynen ya,pandeminin gobeginde gunde 4 saat mesai ne? O isyeri ne zaman temizlenecek peki? Anlamak bu kadar zor olmamali. Kaldi ki yeni genelge yayinlandi bugunden itibaren gecerli yeni calisma saatleri var herkes uymak zorunda,uymayana deli gibi ceza yagacak

Demek ki çalışma saatleriyle ilgili bir sıkıntı var, hiçbir şey yok diyorsunuz ama varmış ki böyle bir değişiklik yapılmış. Size de pes diyorum artık bu neyin savunması Allah aşkına.

evet sabah 7 de başlıyor özel sektör. bizde vardiyaya döndük. zaten uzun zamandır planlanan birşeydi, pandemi ekmeğe yağ sürdü.
Esimin isyeri de 3 vardiyaya dondu bugun. Vardiyalar arasi temizlik de yapiyorlar. Mecburiyetler. Hicbir is sagliktan onemli degil.

Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
4 saat mesai hımm enteresan :KK51:

Aynen ya,pandeminin gobeginde gunde 4 saat mesai ne? O isyeri ne zaman temizlenecek peki? Anlamak bu kadar zor olmamali. Kaldi ki yeni genelge yayinlandi bugunden itibaren gecerli yeni calisma saatleri var herkes uymak zorunda,uymayana deli gibi ceza yagacak

zaten paranın çok lazım olduğu böyle bir dönemde hiç acımadan keserler cezayı gerçekten.

Esimin isyeri de 3 vardiyaya dondu bugun. Vardiyalar arasi temizlik de yapiyorlar. Mecburiyetler. Hicbir is sagliktan onemli degil.

aynen. bizimde öyle. gerçi biz ilaç firması olduğumuzdan zaten üretim yapılan yerler sonsuz sterillikte her zaman için.
ofislerde ise sürekli gezip temizlik yapan ablalar mevcut.

aynen. bizimde öyle. gerçi biz ilaç firması olduğumuzdan zaten üretim yapılan yerler sonsuz sterillikte her zaman için.
ofislerde ise sürekli gezip temizlik yapan ablalar mevcut.
Bizimki en pis sektor olan tekstil maalesef. Temizlik icin eleman var ama o sadece buharli makine ile temizlik yapiyor,personel de masa ve ekipmanlari temizliyor bir saat. Her vardiyada bunu yapiyoruz mecburen.

Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
Şikayet isabet olmuş şikayetede gerek baskın yapılmıştır geç saatlere kadar çalışılıyorsa zabıtalar baskın yapıp ayarı vermıştır. Kusura bakmayın da durup dururken temız bır yer ceza yemez. Bu arada öyle yok eltım çağırmadı yok görümcem kayınvalidem beni davet etmedi yok efenim tanımadığınız komşunuza bıze takıp konu açmıştınız. Diyorum ki sizin boş vaktiniz çok şu borçlar için girip çalışsanızda hem takıntılı halleriniz düzelir tabi umarım hem de borçları eşinizin üstüne yığmazsınız . Borç var diyorsunuz çalışmıyorsunuz te allahım

Bizimki en pis sektor olan tekstil maalesef. Temizlik icin eleman var ama o sadece buharli makine ile temizlik yapiyor,personel de masa ve ekipmanlari temizliyor bir saat. Her vardiyada bunu yapiyoruz mecburen.

kalabalıksa vardiya ile saatleri ayıp aynı anca kişi sayısını düşürüyorlar işte mcbur ama konu konu sahibi anlamadı :(

Hayır doğru değil zaten polisler gelip sürekli teftiş edip çok beğeniyorlarmış alınan tedbirleri
iyi de alınan tedbirler beğeniliyor olsa neden böyle bir önleme gerek duyulsun ki o zaman
şikayetin haklılık payı var ki insanlar bu şekilde önlem alma ihtiyacı hissetmişler

Fabrikada hıc pozitif vaka cikti mi darkmore?

Fabrikada hıc pozitif vaka cikti mi darkmore?
Cikti tabi. Butun elemanlara test yaptirdik o vardiyadaki. Sonuc ne olursa olsun hepsi evlerine karantinaya gonderildi. Cunku bugun negatif cikan birkac gun sonra pozitife donebiliyor. Riske atamazdik. Tekrar temizlik yapildi ve iki vardiya calismaya devam ettiler. Diger vardiyalarda hic cikmadi cok sukur. İnsanlar normal yasantilarina devam ediyorlar,tembih ediyoruz ama. Hafta tatilinde elemanin nerde gezdigine de karisilmiyor.

Back
X