nankör müyüm ? boğuluyorum .

aslinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
473
929
33
nerden başlasam bilmiyorum .
ciddi ciddi boğuluyorum .
elbette hayatta çok büyük dertler problemler var biliyorum .
şükürler olsun halime ama ; Ahmet Batmanın bir sözü olarak
herkesin hayatında bazı zamanlar olur , hiçbir şeyin iyiye gitmediği ve gideceğine de inanmadığı ..
şuan tam olarak böyle bi dönemdeyim.

bir öönceki konumdan hatırlayanlar var mıdır bilemem . sürekli köye giden aileci sevgilimden ayrıldım
sonrasında annem ilede olsa farklı bi şehre gittim 10 günlüğüne . aslında hem nişanımız vardı kuzenimin hemde kafa dağıtmaktı maksat.
bunu duyunca delirdi tabi . bu güne kadar barışmak istesede artık net olarak o da istemediğini bitirdiğini belirtti.

şuan yaşadığım şehir okadar küçük ki . avuç içi kadar .
deliriyorummmmmmmmm ! valla deliriyorum . boğuluyorum !
bütün anılar burda . çalıştığım yer caddede bi yer ve karşılaşma ihtimalimiz çok çok yüksek .
her an yüreğim ağzımda onu görcem diye . zaman geçtikçe daha çok özlüyorum . cidden duramıyorum artık :KK14:

ailem beni keyiflendirmek için elinden gelini yapsa da , her akşam bi aktivitemiz olsa , gündüzleri gülüp eğlensemde yok olmuyor .
cidden bunalıyorum.
iş yerinde de böyleyim . sürekli mutsuzum demekten herkesin enerjisini emdim ..
halbu ki enerji kaynağıyımdır ama bu dönem imkansız.

29 a geliyor yaşım . bu hayatta enn büyük sınavım özel hayatım oldu .
ailesinde benim kadar şanslı olan az insan görmüşümdür. en büyük şansım ailem .
sağlıklıyım .
işim var gücüm var , maddi imkanım güzel .
güzelde bi bayanım .
ama sanki hep bişey eksik .
hep özel hayatla sınanıyorum . . demek ki benim sınavımda bu .

evlenenlerin başı göğe mi erdi diyceksiniz , evet değil ama .

bilmiyorum .....

şuan 4 yıldır çalıştığım ve rahatlıktan öldüğüm iş yerimden ayrılmayı düşünüyorum . çünkü burda devam ederken onu görme ihtimalim yüksek ..... işten ayrılmak istiyorum . son kez diyorum çok bunaldım o_O sizide bunalttım belki ama .

sanki bişeyler demenize ihtiyacım var .

Dügünüme günler kala nişanlımla ayrıldık, ölecegim sandım. Cok agladım cok üzüldüm .
Kısa bi süre önce de annemin 4. Evre kanser oldugunu öğrendim . Acılar kıyaslanmaz ama ailen yanındaysa, saglıklıysa şuan yasadıgın şey hiç bişey.Aşk acısı Unutuluyor inan bana, işinden de sakın cıkma.

O is yerinden çıkacaksınız evde daha çok bunalacaksınız kii küçük bi yer dediniz yine aynı civarda iş bakacaksınız sonrasında.ask acısından olunmez bundan emin olun şuan yaşadığınız durum çok normal ama beyin bi süre sonra alışacak bu duruma, alışkanlık denen bişey var ve eksikliğini hissesiyosunuz şuan ama zamanla geçer bol bol sabır diliyorum

Dügünüme günler kala nişanlımla ayrıldık, ölecegim sandım. Cok agladım cok üzüldüm .
Kısa bi süre önce de annemin 4. Evre kanser oldugunu öğrendim . Acılar kıyaslanmaz ama ailen yanındaysa, saglıklıysa şuan yasadıgın şey hiç bişey.Aşk acısı Unutuluyor inan bana, işinden de sakın cıkma.

böyle bakınca işte kendime bile nankör geliyorum :KK43:
çok geçmiş olsun anneciğinize rabbim şifalar versin.

değilmi ama
öküz bir koca
sorunlu bir aile
sürahi hanım gibi vbir kaynana
işiz güçsüz bir hayat birde üzerine parasızlık
ohhh değmesinler keyfine
vala bu millete rahatlık batıyor
canın sıkıldı aç a haberi izle komedi niyetine

O is yerinden çıkacaksınız evde daha çok bunalacaksınız kii küçük bi yer dediniz yine aynı civarda iş bakacaksınız sonrasında.ask acısından olunmez bundan emin olun şuan yaşadığınız durum çok normal ama beyin bi süre sonra alışacak bu duruma, alışkanlık denen bişey var ve eksikliğini hissesiyosunuz şuan ama zamanla geçer bol bol sabır diliyorum

en azından biraz çalışmayıp belki bi kaç gezi tatil gibi düşündüm . napsam ne etsem hiç bilemiyorum ki.
kocaman bi bunalım içindeyim .
ölmem biliyorum ama böyle de pek yaşıyor gibi değilim :KK53:
çok teşekkür ederim

Acınızı asla küçümsemiyorum ama insanlar bir gecede bütün ailesini kaybediyor. Bir kazada, bir depremde...

Ne zaman canım birşeylere sıkılsa bunu düşünürüm... Aşk acısı falan bana biraz fazla dramatize edilmiş konular gibi geliyor.

İşinizden ayrılmayın. Evde iyice kafaya takarsınız. Ölüm acısına bile alışılıyor elbet unutacaksınız..

Şöyle bir ekonomik devirde iyi kazandığınız ve rahat çalıştığınız bir işten ayrılmanız gerçekten çok mantık dışı bir hareket olur.
Aşk acısı öldürmüyor, süründürüyor ama öldürmüyor. Sabredin...

şuan iş yerindeyim pcde burda takılıyorum elimde kahvem ve sigaram . bi yandan müzik dinliyorum .
işim pcde benim . biraz tasarım yapıp sonra bütün gün takılıyorum . sabah istediğim saaatte işe geliyorum .

ve onu görmemek için bu işten ayrılmayı düşünüyorum . dayaklığım değil mi ?
ama cidden bakın nefes alırken daraldığımı hissediyorum . kocaman bi bunaltı var .
şuan akşam için dışarda yiyelim dedim evi organize ediyorum . sonrasında bizim gelinle canlı müziğe gideriz.
yetmiyor kesmiyor . inanın hayatım bu şekildeyken köpek gibi mutsuzum şuan. .
sanki hep böyle kalcakmışım gibi .

galiba bende evlenip kendi yuvamı kurayım istiyodum . çünkü anamın gül gibi evinde rahatlık batıyor bana demek ki :KK43:

Acınızı asla küçümsemiyorum ama insanlar bir gecede bütün ailesini kaybediyor. Bir kazada, bir depremde...

Ne zaman canım birşeylere sıkılsa bunu düşünürüm... Aşk acısı falan bana biraz fazla dramatize edilmiş konular gibi geliyor.

İşinizden ayrılmayın. Evde iyice kafaya takarsınız. Ölüm acısına bile alışılıyor elbet unutacaksınız..

zaten ben de böyle düşünmesem nankör olduğumu düşünmem .
ama insan oğlu doyumsuz işte.
işi iyiyken başka bişey ister .
ailesi iyiyken iş ister.
hepsini bulur elindedir iyi bir eş ister..
herşeyi ister . ...

yaş ilerledikçe yaşanan aşk acısı daha ağır geliyor . geç kalıyorum gibi hissediyorum .
sürekli ne zaman evlencen de çocuk yapcaksın ohoo diyorum kendime . bi yandan aman yiğenine ada kendini işte mis gibi hayatın var elin oğluyla uğraşma diyorum .
kendimle kavgam bitmiyor .cidden .
sürekli kendimle konuşmaktan çok yoruldum

Seni çok iyi anlıyorum bende 2 ay önce ayrıldım severken terkedildim daha doğrusu eski sevgilisine dönmüş birde ihanet daha kötüsü ne olur bilmiyorum :)

Ben bu gibi durumlarda bir a4 kağıdını in tam ortasından 2 ye kalemle çizerim. Bir taraf + bir taraf - kısmı.
Başlarım yazmaya 2 3 gün aklıma gelen pozitif yönleri + negatif yönleri - tarafa ve neresi ağır basıyor ise o yönde yol alırım.
Deneyin bi

Tamam işten ayrıldınız. Bir iki hafta bilemedin bir ay gezi falan takıldınız sonra ne olacak, hem ilişkinizden hemde işinizden olacaksınız. Sonra evde oturmak batacak, tekrar iş arayacaksınız ortam kriz bulamayacaksınız; bu seferde onun depresyonu saracak sizi. O kişi sizin için doğru insan olsa ayrılmazdınız. Boş vakitlerinin çoğunu ailesinin işleri ile geçiren bir adamla zaten mutlu olamazdınız. Bunun hamileliği var, özel günü var tatili var. Siz plan yapacaksınız ama eşiniz uyamayacak, hafta sonu siz eşinizle tatil planı yaparken o köy işleri için ailesinin yanına gidecek, siz gitmeseniz bile hafta sonu ailesi ile aktivitesi yapan tüm arkadaşlarınızın resimlerine bile imrenerek bakacaksınız. Üzülmeyin zamanızı heba ettiğiniz bu ilişki için daha fazla fedakarlık yapıp gül gibi işinizi feda etmek sizce ne kadar mantıklı.

Saglıgın varsa gerısını takma derım sevgılı ne allah askına evlenıncede dert tasa ıs guc yukk bunlarla daha cok bogılacaksın gez dolas keyfıne bak

Mor ve ötesi- gül kendine şarkısını size armağan ediyorum :super:

Onunlayken her şey iyi gitseydi, mutlu olsaydınız ayrılmazdınız zaten. Evli, çocuklu, mutsuz olmak dahamı iyi olurdu.
Evde her şey daha çok kurmanıza neden olacak. İşinizi sakın bırakmayın.

Back
X