nankör müyüm ? boğuluyorum .

Göbek bağı kesilmemiş bir koca şu an aşk acısı çekmekten çok çok daha kötü bir durum. Değil işini değiştirmek kılını bile kıpırdatmayan bu cibiliyetsiz için. Erkekler evlendikten sonra daha bağımlı hale geliyolar annelerinr, şimdi böyleyse evlenince annesinin koynunda yatar.

Göbek bağı kesilmemiş bir koca şu an aşk acısı çekmekten çok çok daha kötü bir durum. Değil işini değiştirmek kılını bile kıpırdatmayan bu cibiliyetsiz için. Erkekler evlendikten sonra daha bağımlı hale geliyolar annelerinr, şimdi böyleyse evlenince annesinin koynunda yatar.

maalesef tam olarak böyle oluyor .

İnsanın hayatı mükemmel gitse de illa kendine sorun edecek birşey buluyor. Siz de farkındasınız resmen rahat batmış size. İşten çıkmaya kalkmayın sakın. Ayağınıza vuran bir ayakkabı satın alın, 1 numara küçük olsun ama. Bütün iç sıkıntınız geçecek, eski sevgiliniz aklınıza bile gelmeyecek.

İnsanın hayatı mükemmel gitse de illa kendine sorun edecek birşey buluyor. Siz de farkındasınız resmen rahat batmış size. İşten çıkmaya kalkmayın sakın. Ayağınıza vuran bir ayakkabı satın alın, 1 numara küçük olsun ama. Bütün iç sıkıntınız geçecek, eski sevgiliniz aklınıza bile gelmeyecek.

çokta eski değil ya daha 1 ay olmadı .
dün gece aradı . klasik arayıp ağlayan erkek modu .....
yine tabi bi sonuç yok ama . henüz eski gözüyle bakamıyorum o yüzden .

haha güzel yöntem :KK48:

nerden başlasam bilmiyorum .
ciddi ciddi boğuluyorum .
elbette hayatta çok büyük dertler problemler var biliyorum .
şükürler olsun halime ama ; Ahmet Batmanın bir sözü olarak
herkesin hayatında bazı zamanlar olur , hiçbir şeyin iyiye gitmediği ve gideceğine de inanmadığı ..
şuan tam olarak böyle bi dönemdeyim.

bir öönceki konumdan hatırlayanlar var mıdır bilemem . sürekli köye giden aileci sevgilimden ayrıldım
sonrasında annem ilede olsa farklı bi şehre gittim 10 günlüğüne . aslında hem nişanımız vardı kuzenimin hemde kafa dağıtmaktı maksat.
bunu duyunca delirdi tabi . bu güne kadar barışmak istesede artık net olarak o da istemediğini bitirdiğini belirtti.

şuan yaşadığım şehir okadar küçük ki . avuç içi kadar .
deliriyorummmmmmmmm ! valla deliriyorum . boğuluyorum !
bütün anılar burda . çalıştığım yer caddede bi yer ve karşılaşma ihtimalimiz çok çok yüksek .
her an yüreğim ağzımda onu görcem diye . zaman geçtikçe daha çok özlüyorum . cidden duramıyorum artık :KK14:

ailem beni keyiflendirmek için elinden gelini yapsa da , her akşam bi aktivitemiz olsa , gündüzleri gülüp eğlensemde yok olmuyor .
cidden bunalıyorum.
iş yerinde de böyleyim . sürekli mutsuzum demekten herkesin enerjisini emdim ..
halbu ki enerji kaynağıyımdır ama bu dönem imkansız.

29 a geliyor yaşım . bu hayatta enn büyük sınavım özel hayatım oldu .
ailesinde benim kadar şanslı olan az insan görmüşümdür. en büyük şansım ailem .
sağlıklıyım .
işim var gücüm var , maddi imkanım güzel .
güzelde bi bayanım .
ama sanki hep bişey eksik .
hep özel hayatla sınanıyorum . . demek ki benim sınavımda bu .

evlenenlerin başı göğe mi erdi diyceksiniz , evet değil ama .

bilmiyorum .....

şuan 4 yıldır çalıştığım ve rahatlıktan öldüğüm iş yerimden ayrılmayı düşünüyorum . çünkü burda devam ederken onu görme ihtimalim yüksek ..... işten ayrılmak istiyorum . son kez diyorum çok bunaldım o_O sizide bunalttım belki ama .

sanki bişeyler demenize ihtiyacım var .
Insan eski esini gorunce bile marketteki erkek kasiyere baktigi hislerle bakiyor. Zamanla hisleriniz de dusunceleriniz de gececek. Once alev alip sonra koz olacak. Bu arada isinizden de ayrilmayin. Eger gorurseniz ayrilma sebebinizi dusunun. Ailenizle nisana gitmenize bile kin tutan kisiden ayrildiginiz icin mutlu olmalisiniz. Size hayati dar edecek bu kisiyi gordugunuzde sadece sinirlenmeli,sonra da sukretmelisiniz. Ailenizi de uzmeyin artik. Ozel hayatinizla sinanmiyorsunuz. Sadece yanlis kisilerden hoslanmissiniz. Bunu evlenip hayatini kariyerini alt ust eden ozel bir cocugun annesi olarak yaziyorum. Sinanma konusu cok agir,inanin.

Kucuk numara ayakkabi almak super bir fikirmis. Cok zorluk cekmis yasli kadinlarin mutsuzum dedigini hatirlamam. Aci bir gulumsemeleri olurdu sadece. Eski kadinlar cok gucluymus.

Kucuk numara ayakkabi almak super bir fikirmis. Cok zorluk cekmis yasli kadinlarin mutsuzum dedigini hatirlamam. Aci bir gulumsemeleri olurdu sadece. Eski kadinlar cok gucluymus.

Ne beter bir acıdır o değil mi :) aklınızdaki tek şey o ayakkabılardan kurtulacağınız andır. Hele bir de eve dönemeyeceğiniz bir yerdeyseniz.

Sıkıntı yaşamamış insanlar, en ufak şeyde çökebiliyor. Bu geçici bir süreç. Özel hayatınız imtihandan ziyade nasıl desem... Sanki özel hayatınızda da Allahın lütfu olmuş, büyük bir sıkıntıdan Allah sizi kurtarmış. Düğüne gittiniz diye barışmaktan vazgeçen bir erkekle olmaz. Yani saçmalayan insanlar, ömür yiyor. Sırf evlenmek için saçma sapan insanları güzel görmeyin. İşinizden sakın ayrılmayın, iş yeri kafa dağıtma yeri gibidir

Sıkıntı yaşamamış insanlar, en ufak şeyde çökebiliyor. Bu geçici bir süreç. Özel hayatınız imtihandan ziyade nasıl desem... Sanki özel hayatınızda da Allahın lütfu olmuş, büyük bir sıkıntıdan Allah sizi kurtarmış. Düğüne gittiniz diye barışmaktan vazgeçen bir erkekle olmaz. Yani saçmalayan insanlar, ömür yiyor. Sırf evlenmek için saçma sapan insanları güzel görmeyin. İşinizden sakın ayrılmayın, iş yeri kafa dağıtma yeri gibidir

yorumlar okadar güzel ki . kendine getiriyor insanı .
çok çok teşekkür ederim.
haklısınız

bence biraz hastaneleri dolaşın ınsanlarla konuşun zıra bu kadar guzel şy varken sız bir adam için uzuluyorsanız bu normal diil

nerden başlasam bilmiyorum .
ciddi ciddi boğuluyorum .
elbette hayatta çok büyük dertler problemler var biliyorum .
şükürler olsun halime ama ; Ahmet Batmanın bir sözü olarak
herkesin hayatında bazı zamanlar olur , hiçbir şeyin iyiye gitmediği ve gideceğine de inanmadığı ..
şuan tam olarak böyle bi dönemdeyim.

bir öönceki konumdan hatırlayanlar var mıdır bilemem . sürekli köye giden aileci sevgilimden ayrıldım
sonrasında annem ilede olsa farklı bi şehre gittim 10 günlüğüne . aslında hem nişanımız vardı kuzenimin hemde kafa dağıtmaktı maksat.
bunu duyunca delirdi tabi . bu güne kadar barışmak istesede artık net olarak o da istemediğini bitirdiğini belirtti.

şuan yaşadığım şehir okadar küçük ki . avuç içi kadar .
deliriyorummmmmmmmm ! valla deliriyorum . boğuluyorum !
bütün anılar burda . çalıştığım yer caddede bi yer ve karşılaşma ihtimalimiz çok çok yüksek .
her an yüreğim ağzımda onu görcem diye . zaman geçtikçe daha çok özlüyorum . cidden duramıyorum artık :KK14:

ailem beni keyiflendirmek için elinden gelini yapsa da , her akşam bi aktivitemiz olsa , gündüzleri gülüp eğlensemde yok olmuyor .
cidden bunalıyorum.
iş yerinde de böyleyim . sürekli mutsuzum demekten herkesin enerjisini emdim ..
halbu ki enerji kaynağıyımdır ama bu dönem imkansız.

29 a geliyor yaşım . bu hayatta enn büyük sınavım özel hayatım oldu .
ailesinde benim kadar şanslı olan az insan görmüşümdür. en büyük şansım ailem .
sağlıklıyım .
işim var gücüm var , maddi imkanım güzel .
güzelde bi bayanım .
ama sanki hep bişey eksik .
hep özel hayatla sınanıyorum . . demek ki benim sınavımda bu .

evlenenlerin başı göğe mi erdi diyceksiniz , evet değil ama .

bilmiyorum .....

şuan 4 yıldır çalıştığım ve rahatlıktan öldüğüm iş yerimden ayrılmayı düşünüyorum . çünkü burda devam ederken onu görme ihtimalim yüksek ..... işten ayrılmak istiyorum . son kez diyorum çok bunaldım o_O sizide bunalttım belki ama .

sanki bişeyler demenize ihtiyacım var .

Konuyu resmen ben yazmışım gibi hissettim ancak bu kadar olur. Sizin gibiyim ve toparlanamıyorum bir türlü .
Size o sebeple bir tavsiyem yok aksine tavsiyeleri dinlemeye geldim bende :)

yarın bi güzellik salonuna gidicem bakım falan.
sonra anneciğimle hamama gidicem .
sonra akşam bakarız napcam bilmem :KK70:
kendimi iyileştirmeye çalışıyorummm .
başka iznim kalmadı 10 gün yoktum zaten ama geri gelince yine aynı kasvet devam etti. bakalım ya inşallah iyileşcem :KK49:
Saçını boyat.Kendıne harıka bi parfum hedıye al.Turla gezıntıye cık.

Ben kadar oldu ayrılalı? Aradı demişsiniz ne dedi arayıp?

1 ay olmadı daha .
dün gece karşıma çıktı .
sarılıp ağlama fasılları.....
ama geri dönmek yok ...
herif canımı çıkartmaya yeminli sanki.
geliyor gebertip gebertip gidiyor.
bize olan inancını yitirmiş .
seviyormuş ama olmazmış arttık . . . ölür müsün öldürür müsün.
gerçekten iyi değilim.
dün daha iyiydim . bu gün daha kötü ..... bana bunu yapan o

Back
X