nankör müyüm ? boğuluyorum .

Eve git saatlerce banyoda suyun altından çıkma...inan bana iş yerin de oturup depresyona sokuyorsun kendini delimisn,hayır değil sadece zamana ihtiyacı n var senin ama düzenli hayatını yıkma,,sonra herşey geçecek sen yeniden başlayacaksın...seviyorken aşık ken birşey den hemen öyle tat alamazsın kabul ama herşey hemen olmaz....zamanla geçecek inan...bitecek bunlar..

nerden başlasam bilmiyorum .
ciddi ciddi boğuluyorum .
elbette hayatta çok büyük dertler problemler var biliyorum .
şükürler olsun halime ama ; Ahmet Batmanın bir sözü olarak
herkesin hayatında bazı zamanlar olur , hiçbir şeyin iyiye gitmediği ve gideceğine de inanmadığı ..
şuan tam olarak böyle bi dönemdeyim.

bir öönceki konumdan hatırlayanlar var mıdır bilemem . sürekli köye giden aileci sevgilimden ayrıldım
sonrasında annem ilede olsa farklı bi şehre gittim 10 günlüğüne . aslında hem nişanımız vardı kuzenimin hemde kafa dağıtmaktı maksat.
bunu duyunca delirdi tabi . bu güne kadar barışmak istesede artık net olarak o da istemediğini bitirdiğini belirtti.

şuan yaşadığım şehir okadar küçük ki . avuç içi kadar .
deliriyorummmmmmmmm ! valla deliriyorum . boğuluyorum !
bütün anılar burda . çalıştığım yer caddede bi yer ve karşılaşma ihtimalimiz çok çok yüksek .
her an yüreğim ağzımda onu görcem diye . zaman geçtikçe daha çok özlüyorum . cidden duramıyorum artık :KK14:

ailem beni keyiflendirmek için elinden gelini yapsa da , her akşam bi aktivitemiz olsa , gündüzleri gülüp eğlensemde yok olmuyor .
cidden bunalıyorum.
iş yerinde de böyleyim . sürekli mutsuzum demekten herkesin enerjisini emdim ..
halbu ki enerji kaynağıyımdır ama bu dönem imkansız.

29 a geliyor yaşım . bu hayatta enn büyük sınavım özel hayatım oldu .
ailesinde benim kadar şanslı olan az insan görmüşümdür. en büyük şansım ailem .
sağlıklıyım .
işim var gücüm var , maddi imkanım güzel .
güzelde bi bayanım .
ama sanki hep bişey eksik .
hep özel hayatla sınanıyorum . . demek ki benim sınavımda bu .

evlenenlerin başı göğe mi erdi diyceksiniz , evet değil ama .

bilmiyorum .....

şuan 4 yıldır çalıştığım ve rahatlıktan öldüğüm iş yerimden ayrılmayı düşünüyorum . çünkü burda devam ederken onu görme ihtimalim yüksek ..... işten ayrılmak istiyorum . son kez diyorum çok bunaldım o_O sizide bunalttım belki ama .

sanki bişeyler demenize ihtiyacım var .
Sakın işinden çıkma.O deprosyanda işindrn çıkanlar bin pişman.Bi uzmana gidin.

herkesin hayatında bazı zamanlar olur , hiçbir şeyin iyiye gitmediği ve gideceğine de inanmadığı ..

bir öönceki konumdan hatırlayanlar var mıdır bilemem . sürekli köye giden aileci sevgilimden ayrıldım
sonrasında annem ilede olsa farklı bi şehre gittim 10 günlüğüne . aslında hem nişanımız vardı kuzenimin hemde kafa dağıtmaktı maksat.
bunu duyunca delirdi tabi . bu güne kadar barışmak istesede artık net olarak o da istemediğini bitirdiğini belirtti.

bütün anılar burda . çalıştığım yer caddede bi yer ve karşılaşma ihtimalimiz çok çok yüksek .
her an yüreğim ağzımda onu görcem diye . zaman geçtikçe daha çok özlüyorum . cidden duramıyorum artık :KK14:

ailem beni keyiflendirmek için elinden gelini yapsa da , her akşam bi aktivitemiz olsa , gündüzleri gülüp eğlensemde yok olmuyor .
cidden bunalıyorum.

sağlıklıyım .
güzelde bi bayanım .

bilmiyorum .....

şuan 4 yıldır çalıştığım ve rahatlıktan öldüğüm iş yerimden ayrılmayı düşünüyorum . çünkü burda devam ederken onu görme ihtimalim yüksek ..... işten ayrılmak istiyorum . son kez diyorum çok bunaldım o_O sizide bunalttım belki ama .

Evlendım 4 ay sonra baba evıne geldım aılecıydı hemde ne aılecı hayatım bugun evımızde duralım dedıgımde be. Onlarla 30 yıl yasadım sen benı aılemden ayırmak ıstıosun dıodu ruh hastası,üretim hatası.Sonuç olarak boşandım.Bende yalnızım.Guluorum dısarıya yansıtmıorum.Kırık cam hıkayesı var.Insanlar bir bınada kırık bı cam gorunce dıgerlerınıde kırmak ısterler.O yuzden guclu duruorum.Olmuosa zorlama daha buyuk bı acı yasarsın.Gerek varmı yok.

Dügünüme günler kala nişanlımla ayrıldık, ölecegim sandım. Cok agladım cok üzüldüm .
Kısa bi süre önce de annemin 4. Evre kanser oldugunu öğrendim . Acılar kıyaslanmaz ama ailen yanındaysa, saglıklıysa şuan yasadıgın şey hiç bişey.Aşk acısı Unutuluyor inan bana, işinden de sakın cıkma.
Anneciğinize acil şifalar diliyorum. Babamda yaşamıştık bu lanet hastalığı. Çok şükür iyileşti. Annenizde iyileşir inşallah, bugünleri hatırlamazsınız bile ❤️

cidden bunalıyorum.

sağlıklıyım .
güzelde bi bayanım .

bilmiyorum .....

Ay yooook asla izin veremem iş yerinden ayrilamazsiniz. Bir adam için işi bırakmak nedir. Tek yorumum bu. Aaaa yok artık ya daha neler. :skandal:

Valla unutmak için yapabileceğin tek şey beynini çıkarıp atmak.
Onun dışında , işten ayrılman onu aklından çıkarmaz.
Sen nereye gidersen düşünceler hisler senle bir gelir.
Ayrıca,zaman geçip unuttuğunda ,rahat olan işinden ayrıldığına pişman olacaksın.
Korkularının üstüne git.
İşten falan ayrılayım deme.

Evlendım 4 ay sonra baba evıne geldım aılecıydı hemde ne aılecı hayatım bugun evımızde duralım dedıgımde be. Onlarla 30 yıl yasadım sen benı aılemden ayırmak ıstıosun dıodu ruh hastası,üretim hatası.Sonuç olarak boşandım.Bende yalnızım.Guluorum dısarıya yansıtmıorum.Kırık cam hıkayesı var.Insanlar bir bınada kırık bı cam gorunce dıgerlerınıde kırmak ısterler.O yuzden guclu duruorum.Olmuosa zorlama daha buyuk bı acı yasarsın.Gerek varmı yok.

işin kötüsü bende anneci birinden boşandım 5 yıl önce ...

Valla unutmak için yapabileceğin tek şey beynini çıkarıp atmak.
Onun dışında , işten ayrılman onu aklından çıkarmaz.
Sen nereye gidersen düşünceler hisler senle bir gelir.
Ayrıca,zaman geçip unuttuğunda ,rahat olan işinden ayrıldığına pişman olacaksın.
Korkularının üstüne git.
İşten falan ayrılayım deme.

haklısın haklısın offf karman çormanım .

Allah daha buyuk keder vermesin 33 ume girdim dogru duzgun ozel hayat,aşk esas bende yok guzelim senin dedigin gibi ama bu ask icin yetmiyo bazen ben karsi taraftan elektrik almiyorum ya da baslasada devam ettiremiyorum iliski yasama sorunum var aeiza cikarip sogutuyorum hep bi kendimden sjmdj 15 gundur biriyleyim bakalim.ne kadar devam etcek bende inancimi kaybettim neşem yok mutlu degilim ama eldende bir sey gelmiyor herkesin sinavj farkli bh hayatta kimj ailesi kimi eşi kimj cocuguyla sinanir bizim.sinavimizda bu demekki kafani işine ver zamana birak aşktan kimse olmemis. İşininde kiymetinj bil bilmezsen ilerde cok pisman olursun

cidden bunalıyorum.

sağlıklıyım .
güzelde bi bayanım .

bilmiyorum .....

Tamam ayrılmışsın, bunun bir yas dönemi olacak.. Ancaaak bu kadar da abartma be kızım. Yani, ailen yanında, işin var daha ne olsun yani?

Ne güzel kurtulmuşsun o adamdan. Valla öylesiyle evlendin mi hayatını zehir ederdin. Sen mutlu olmanın yollarını ara ve şu depresiflikten çık artık.

Bak işten şöyle bir izin al.. Başka şehir de arkadaşların yok mu git gez biraz.... Ya da git şöyle hareketli bir otelde 5 gün tatil yap.. Ya da şehirdeki tur şirketlerine git ve bir karadeniz turuna katıl.. Hayatın tadını çıkarmay7a bak...

Yoksa elindekileri de kaybedeceksin ve sonra daha pişman olacaksın...

şuan iş yerindeyim pcde burda takılıyorum elimde kahvem ve sigaram . bi yandan müzik dinliyorum .
işim pcde benim . biraz tasarım yapıp sonra bütün gün takılıyorum . sabah istediğim saaatte işe geliyorum .

ve onu görmemek için bu işten ayrılmayı düşünüyorum . dayaklığım değil mi ?
ama cidden bakın nefes alırken daraldığımı hissediyorum . kocaman bi bunaltı var .
şuan akşam için dışarda yiyelim dedim evi organize ediyorum . sonrasında bizim gelinle canlı müziğe gideriz.
yetmiyor kesmiyor . inanın hayatım bu şekildeyken köpek gibi mutsuzum şuan. .
sanki hep böyle kalcakmışım gibi .

galiba bende evlenip kendi yuvamı kurayım istiyodum . çünkü anamın gül gibi evinde rahatlık batıyor bana demek ki :KK43:
bazen olur öyle daralmalar, mevsim geçişidir ,ruh açlığıdır, dua et şükret ruhunu doyur nasip kısmet ne zamansa evlenirsin kafaya takmakla evlenilmiyor tek derdin bu olsun Allah can sağlığı versin gerisi boş

Tamam ayrılmışsın, bunun bir yas dönemi olacak.. Ancaaak bu kadar da abartma be kızım. Yani, ailen yanında, işin var daha ne olsun yani?

Ne güzel kurtulmuşsun o adamdan. Valla öylesiyle evlendin mi hayatını zehir ederdin. Sen mutlu olmanın yollarını ara ve şu depresiflikten çık artık.

Bak işten şöyle bir izin al.. Başka şehir de arkadaşların yok mu git gez biraz.... Ya da git şöyle hareketli bir otelde 5 gün tatil yap.. Ya da şehirdeki tur şirketlerine git ve bir karadeniz turuna katıl.. Hayatın tadını çıkarmay7a bak...

Yoksa elindekileri de kaybedeceksin ve sonra daha pişman olacaksın...

yarın bi güzellik salonuna gidicem bakım falan.
sonra anneciğimle hamama gidicem .
sonra akşam bakarız napcam bilmem :D
kendimi iyileştirmeye çalışıyorummm .
başka iznim kalmadı 10 gün yoktum zaten ama geri gelince yine aynı kasvet devam etti. bakalım ya inşallah iyileşcem :KK49:

Allah daha buyuk keder vermesin 33 ume girdim dogru duzgun ozel hayat,aşk esas bende yok guzelim senin dedigin gibi ama bu ask icin yetmiyo bazen ben karsi taraftan elektrik almiyorum ya da baslasada devam ettiremiyorum iliski yasama sorunum var aeiza cikarip sogutuyorum hep bi kendimden sjmdj 15 gundur biriyleyim bakalim.ne kadar devam etcek bende inancimi kaybettim neşem yok mutlu degilim ama eldende bir sey gelmiyor herkesin sinavj farkli bh hayatta kimj ailesi kimi eşi kimj cocuguyla sinanir bizim.sinavimizda bu demekki kafani işine ver zamana birak aşktan kimse olmemis. İşininde kiymetinj bil bilmezsen ilerde cok pisman olursun

haklısınnn .
inşallah güzel şeyler olur :KK200:
mutlu ol çoook

işinden ayrıllma zamanla sıkıntıların düzelecek sabırla bekle :)

Back
X