Merhaba kızlar bilgisi olan varsa nolur bi fikir versin. Biz bi perdeciden perde begendik ve fiyatı 300 tlydi adam bize 3 taksit yaptı ve 100 tlsini perde gelmeden verdik. Bir hafta sonra perde geldi ve perdede sorun var. Bende satıcıya bu perdeyi bu şekilde kullanmam değiştir öyle getir ddim. Bi kaç gün sonra gittik adam perdenin olmadığını ve perdede sorun olmadığını söylemeye başladı. Ama perde de bariz sorun var zaten yırtık perde gözle görülecek bişey yani. Nese adama dedim o zaman başka perde alalım onada olmaz diyo ve adam başladı sizin perdenizide takmam demeye o zaman parayı ver dedik onuda vermiyo. Yani ortada ne para var nede perde. Bizde tüketici haklarına gittik şikayet etmeye tüketici haklarıda parayı verdiğimize dair bi faturamız olmadığı için bişey yapamayız dedi. Şimdi biz hakkımızı nasıl arayacağız. Blgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
adamın camlarına derin derin bakın
sonrada kırılırsa kaça takılır bu camlar diye sorun
işe yarama ihtimali çok yüksek
haram yemek ne kolay olmuş hmde göz göre göre. Birde ordan deneyin. Çocuklarına benden kzandığın haram lokmayı nası yediriyorsundan girin faydası olurmu ki
siddete tamamen karsiyim ama 2 Osmanli tokadi cakin 100 degil 200 tl cikarir verir terbiyesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?