napardınız?

alloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
87
38
88
Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?

Tabi ki etkiler. Aldattığı için değil hamurunda böyle bir kalitesizlik olduğu için uzak dururdum. Düzgün bir insan öfkesinden ölse bile kendisi için kıymetli bir insanı (anne, baba, kardeş, sevgili, nişanlı, eş ve evlat..) hakkında kullanılabilir bilgi vermez. Dönüp dolaşıp buna tekrar maruz kalacağınızdan şüpheniz olmasın, kesinlikle tekrar yapar.

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Daha sevgiliyken aldatan evliyken ne haltlar yer. Yol yakınken ayrılırdım.

Ayrıca bir insanın halihazırdaki sevgilisinden önceki ilişkilerinde aldatmış olması bile çok önemli bir fikir verir insana. Mutlaka ama mutlaka size de yapar denir ya hep, sizinki yapmış zaten. İtiraf etmesi ortaya çıkma ihtimalinin yüksekliğindendir. Zaten duyacağınız bir ortam olacaktır; itiraf etmiş gibi görünüp paçayı kurtarma derdine girmiş.

Affetmek bir daha yapması için
kapıyı açmak.
Erkekler af edilmeyi hak etmiyor.
Tabi bu benim düşüncem sizin için en doğru kararı siz verirsiniz.

Sevgiliyken aldatmis erkegi affetmek bence kadinlik onuruna aykiri 1 durum. Kisinin kendine ozsaygisi varsa sessizce bitirir.

Katılıyorum. Kahpe insandan düzgün, namuslu adam olmaz. Düzelir, değişir, pişman olur kendini düzeltir gibi beklentilere girmememk gerek insanın hamuru neyse o. Bir insanın hamurunda şerefsizlik varsa yüzyıl geçse adam olmaz.

Hayır devam etmezdim sanırım. En değerli olduğunuz, kaybetme korkusunun olduğu zamanda bile aldatan kişinin evlilik sırasında aldatması daha kuvvetli bir ihtimal gibi düşünürüm

Bunu kendisinden değil bir başkasından duymak kalan % 1 güvenimi de yok ederdi üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…