evet.acilen boşardımYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Daha sevgiliyken aldatan evliyken ne haltlar yer. Yol yakınken ayrılırdım.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Affetmek bir daha yapması içinYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Sevgiliyken aldatmis erkegi affetmek bence kadinlik onuruna aykiri 1 durum. Kisinin kendine ozsaygisi varsa sessizce bitirir.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Tabi ki etkiler. Aldattığı için değil hamurunda böyle bir kalitesizlik olduğu için uzak dururdum. Düzgün bir insan öfkesinden ölse bile kendisi için kıymetli bir insanı (anne, baba, kardeş, sevgili, nişanlı, eş ve evlat..) hakkında kullanılabilir bilgi vermez. Dönüp dolaşıp buna tekrar maruz kalacağınızdan şüpheniz olmasın, kesinlikle tekrar yapar.
Hayır devam etmezdim sanırım. En değerli olduğunuz, kaybetme korkusunun olduğu zamanda bile aldatan kişinin evlilik sırasında aldatması daha kuvvetli bir ihtimal gibi düşünürümYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Etkilemez. Ayrılırdım. Affetme gibi bir ihtimal olduğu için mi soruyorsunuz?Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
nısanlanmadan once olması , ne bılıyım ya ? allah hayırlısını versın.Etkilemez. Ayrılırdım. Affetme gibi bir ihtimal olduğu için mi soruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?