- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affetmezdim hiçbir koşulda. Kendi de söylese fark etmezdi. Senden duyayım ne halt yediysen saçmalığına da inanmıyorum. Kimden duyarsam duyayım, sonuç olarak aldatılmışım değil mi?Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Ee ne fark eder? Yüzük takmadan önce her şey mübah mı? Üzgünüm ama siz bu kafayla daha çok aldatılırsınız.nısanlanmadan once olması , ne bılıyım ya ? allah hayırlısını versın.
He etkiler, işine baksın koca mi yok baskaYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Yüzük takmak bir milat kabul edilseydi, herkes herkesi nişanlanmadan önce aldatır, kimse de yadırgamazdı.
Bu durumu oldurabilmek için yeni yeni icatlar çıkarmayın. Çatır çatır aldatılmışsınız işte, kabul edin.![]()
Ama o evlenecekNasıl öğrendiğimin bir önemi olmaz beni aldatan biriyle evlenmeyi düşünmezdim
Evlenecek miymis her şeye rağmen?Ama o evlenecek![]()
Genelde konu açıp yine de kendi bildiklerini yapıyorlar ya onu kastettimEvlenecek miymis her şeye rağmen?
Ay evet öyleler maalesef. Çoğu genelde kararına destek arıyor aslında. Birileri gelip olur öyle şeyler affedilebilir yazsin diye bekliyorlar galibaGenelde konu açıp yine de kendi bildiklerini yapıyorlar ya onu kastettim
Allah akıl dağıtırken nerede geziyordu acaba ?Ama o evlenecek![]()
Onu bilmem ama şuan MUNE buralarda geziyordurAllah akıl dağıtırken nerede geziyordu acaba ?![]()