napardınız?

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Affetmezdim hiçbir koşulda. Kendi de söylese fark etmezdi. Senden duyayım ne halt yediysen saçmalığına da inanmıyorum. Kimden duyarsam duyayım, sonuç olarak aldatılmışım değil mi?
Eğer bunu bile bile devam eden kadın da evliyken aldatılırsa hiç şaşırmasın, müstahaktır. Adam sevgiliyken boynuz takıyorsa evliyken o boynuzları cilalar. Ondan sonra da kolay mı yuva yıkmak, çoluk çocuk dersiniz, kalırsınız aha böyle.

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
He etkiler, işine baksın koca mi yok baska

Yüzük takmak bir milat kabul edilseydi, herkes herkesi nişanlanmadan önce aldatır, kimse de yadırgamazdı.
Bu durumu oldurabilmek için yeni yeni icatlar çıkarmayın. Çatır çatır aldatılmışsınız işte, kabul edin. :olamaz:

Belki yüzüklerin efendisindeki yüzüktür bilemeyiz...

valla kime nasıl bir iyilik yaptım, nerde nasıl bir sadaka verdim onu sorgulardım. aldatmış, arkamdan atıp tutmuş adam dönüp dolaşıp bana geldiyse seçeneksizliktendir diye düşünürdüm. ileride fırsatını bulduğu an yine yapar, kesin.

Back
X