- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
evet muhtemelen bu evlilik olursa en ufak bir sıkıntı çıktığında adamın yapacağı iş belli bence.Bu yoruma katılıyorum ama evliysem fevri davranmamak adına. Nişanlıysam eğer uğraşmaya değmez yol yakınken dönerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet muhtemelen bu evlilik olursa en ufak bir sıkıntı çıktığında adamın yapacağı iş belli bence.Bu yoruma katılıyorum ama evliysem fevri davranmamak adına. Nişanlıysam eğer uğraşmaya değmez yol yakınken dönerim.
Nisandan snra beni sevgiliyken aldattigini ogrensem asla devam etmem. Bana itiraf ettiginde eyvallah hadi gule gule der giderim baska bir sekilde ogrenirsem de daha sert dille gule gule deyip giderimYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Huzurlu hayat daha saglıklı olur .Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Verilmiş sadakanız varmış...Derler ya hani "Annen seni kadir gecesinde mi doğurdu" bu cuk size uygun oluyor şuan...Ne kadar güzel nişanlılık döneminde tanımak bir insanı ki nişanlılıgında amacı ev eksıklerını duzmekten zıyade kısılerın bırbırlerını tanıması ıcın verılen süre....Sepeti koluna herkes yoluna derdım...Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Sorman hata şekerim. Şutlardım.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
5 yıllık ilişkinin başından beri başka birini takibe almış , 2,5-3 yıllık iken bu kişi ile konusmus, bulusmus , yemeğe cikmis , hediye almış, opusmus, sarılmış, denizden çıkmış fotoğrafını bile atmış kadina falan.Samimiyetle itiraf etse, üzerinden de zaman geçmiş olsa, şimdiki tavırlarını da göz önüne alarak affedebilirim. Diğer türlü asla.
Yani mesela 3 yıllık ilişkimiz vardır, tanıştığımız ilk aylarda olmuştur vs.
İster itiraf etsin ister başkasından duy. Bir yapan bir daha yapar .Aklında hep acabalarla yaşayacaksın. Gönlün kalbin sevgim her şeyden değerli diyorsa devam et. Ama sevgiden aşktan daha önemli şeyler var güven duymak . Bir adama sırtını yaslayabilmelisin.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?