• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napardınız?

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Nisandan snra beni sevgiliyken aldattigini ogrensem asla devam etmem. Bana itiraf ettiginde eyvallah hadi gule gule der giderim baska bir sekilde ogrenirsem de daha sert dille gule gule deyip giderim 😕 zaten hayat yeterince stresli bir de acabalarla zihnimi kalbimi yormamayi tercih ederim sahsen ✌🏻

Bir kere aldatıp affedilen insanlar nedense yine yapar hissi verir bana..daha şimdiden kafanızda soru işareti varsa ömrünüzü acabayla geçirmeyin 🤗

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?

Öğrenme şekli farketmez. Ayrılırım. Çünkü sevgiliyken aldatmış ve yüzüme gayet rahat bakabilmis. Hicbirsey olmamış gibi.

Ayrıl demek kolay olan ama bunu demeyeceğim ama nişanlısın evli olanlara nazaran çok daha kolay ayrılman ki mantıklı olan bu, devam edersende hayatın boyunca hep dikkatli olman gerekecek hemde bu durum aklının bir köşesinde daima kalacak ....

Katranı kaynatsan olur mu şeker?

Huzurlu hayat daha saglıklı olur .

Verilmiş sadakanız varmış...Derler ya hani "Annen seni kadir gecesinde mi doğurdu" bu cuk size uygun oluyor şuan...Ne kadar güzel nişanlılık döneminde tanımak bir insanı ki nişanlılıgında amacı ev eksıklerını duzmekten zıyade kısılerın bırbırlerını tanıması ıcın verılen süre....Sepeti koluna herkes yoluna derdım...:KK24:Ve sürekli şükür ederdim Allahıma evlenmeden bana bu yüzünü gösterdiği için:KK35:

Sadece aldatma olarak bakmayın duruma. Size belki onlarca kez yalan söylenmiş. Kandırılmışsınız. Böyle bir insanla yuva kurulmaz.

Sorman hata şekerim. Şutlardım.

Samimiyetle itiraf etse, üzerinden de zaman geçmiş olsa, şimdiki tavırlarını da göz önüne alarak affedebilirim. Diğer türlü asla.

Yani mesela 3 yıllık ilişkimiz vardır, tanıştığımız ilk aylarda olmuştur vs.
5 yıllık ilişkinin başından beri başka birini takibe almış , 2,5-3 yıllık iken bu kişi ile konusmus, bulusmus , yemeğe cikmis , hediye almış, opusmus, sarılmış, denizden çıkmış fotoğrafını bile atmış kadina falan.

İster itiraf etsin ister başkasından duy. Bir yapan bir daha yapar .Aklında hep acabalarla yaşayacaksın. Gönlün kalbin sevgim her şeyden değerli diyorsa devam et. Ama sevgiden aşktan daha önemli şeyler var güven duymak . Bir adama sırtını yaslayabilmelisin.

Back
X