- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
Ama o evlenecek![]()
O zaman kimse sonra "Esim beni aldatti. Ben onu nisanliyken bir kere affettigim halde. Simdi 4 aylik da hamileyim. Ne yapmam lazim. Cocugum icin affetmem lazim mi?" Diye konu acmasin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o evlenecek![]()
UmarımO zaman kimse sonra "Esim beni aldatti. Ben onu nisanliyken bir kere affettigim halde. Simdi 4 aylik da hamileyim. Ne yapmam lazim. Cocugum icin affetmem lazim mi?" Diye konu acmasin insallah
+1Samimiyetle itiraf etse, üzerinden de zaman geçmiş olsa, şimdiki tavırlarını da göz önüne alarak affedebilirim. Diğer türlü asla.
Yani mesela 3 yıllık ilişkimiz vardır, tanıştığımız ilk aylarda olmuştur vs.
Gollum olsa yine affetmezdi efendisini, o kadar diyeyim.Belki yüzüklerin efendisindeki yüzüktür bilemeyiz...
Bu şey demek gibi geldi affedicem .Allah hayırlısını verir de bize de bir akıl vermiş süzgeçten geçirelim diye . Nişanlılık çok büyük bir kademe atlama değil ki. Siz sevgiliyken ki en heyecanlı zamanlarda sizi takmamış arkanızdan sallamış aldatmış . Evlenip çocuk yaptıktan sonra üzerine dayak yiyince ayrılık aklınıza gelecek sanırım . Olan hep çocuklara oluyor sonra . Ben bazı kadınları anlamıyorum ya gerçekten muhtaç misiniz ? Sizi aldatan ve arkanızdan konuşan adama ..nısanlanmadan once olması , ne bılıyım ya ? allah hayırlısını versın.
sakin hocam, konu olan kişi ben değilim, cok şükür. Kuzenımın basına geldı olay, kendısıne destek olmaya calısıyoruz. Kadınlar kulubu olarak yorumlarınızı almak ıstedım. Kuzenım sevıyor cocugu. Pek cok kısının yorumu olursa belkı yardımcı olur, daha saglıklı davranır dıye soru sordum.Genelde konu açıp yine de kendi bildiklerini yapıyorlar ya onu kastettim
yanlısı duzeltelım , evlenmeyecegım cok sukur , sakin hocamAma o evlenecek![]()
Aldatma aldatmadır. Bir kere yapan bir daha yapar.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
NASIL YANI?bildiğimi biliyorsa affetmem.
yani eğer beni aldattığını öğrendiğimi biliyorsa veya kendisi söylemişse asla affetmem.NASIL YANI?
Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
yani eğer beni aldattığını öğrendiğimi biliyorsa veya kendisi söylemişse asla affetmem.
dolaylı yoldan öğrendiysem şartlara göre düşünürüm ama oluru pek yok.
bir kere yapan hep yapar bana göre.
Vazgeçerdim acilenYeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?