napardınız?

O zaman kimse sonra "Esim beni aldatti. Ben onu nisanliyken bir kere affettigim halde. Simdi 4 aylik da hamileyim. Ne yapmam lazim. Cocugum icin affetmem lazim mi?" Diye konu acmasin insallah
Umarım 🌺

nısanlanmadan once olması , ne bılıyım ya ? allah hayırlısını versın.
Bu şey demek gibi geldi affedicem .Allah hayırlısını verir de bize de bir akıl vermiş süzgeçten geçirelim diye . Nişanlılık çok büyük bir kademe atlama değil ki. Siz sevgiliyken ki en heyecanlı zamanlarda sizi takmamış arkanızdan sallamış aldatmış . Evlenip çocuk yaptıktan sonra üzerine dayak yiyince ayrılık aklınıza gelecek sanırım . Olan hep çocuklara oluyor sonra . Ben bazı kadınları anlamıyorum ya gerçekten muhtaç misiniz ? Sizi aldatan ve arkanızdan konuşan adama ..

Genelde konu açıp yine de kendi bildiklerini yapıyorlar ya onu kastettim
sakin hocam, konu olan kişi ben değilim, cok şükür. Kuzenımın basına geldı olay, kendısıne destek olmaya calısıyoruz. Kadınlar kulubu olarak yorumlarınızı almak ıstedım. Kuzenım sevıyor cocugu. Pek cok kısının yorumu olursa belkı yardımcı olur, daha saglıklı davranır dıye soru sordum.

Nişan ne ki ortada resmi bir şey yok ve tabi ki ayrılırdım. Nişan niye engel olsun ki yada niye o kafaya gireyim? Hadi yallah ne hali varsa görsün

Bazı kadınlar adamların parmağına yüzük geçirince ya da nikah defterine imza atınca adamın meleğe dönüşeceği, mutlu mesut yaşayacakları kafasına nasıl ulaşıyorlar anlamıyorum. Nişandan önce olması ile sonra olması arasında ne fark var ki? Adam kuzeniniz hayatındayken onu kaybetmek pahasına başka biri ile olmuş, boynuz taktığı yetmemiş bir de arkasından konuşmuş. Bu ahlak ve karaktersizlikteki bir adam evlenince melek mi olacak? Bence kuzeniniz eğer şu karaktersizin gerçek yüzünü evlenmeden gördüm diye dua edeceğine, hala affetmeyi ve kendisine yapılanı yutmayı düşünüyorsa bence affetsin.Kuzeniniz gönüllü hayatını yakmaya, en azından o adam başka birinin canını yakmaz.

yani eğer beni aldattığını öğrendiğimi biliyorsa veya kendisi söylemişse asla affetmem.
dolaylı yoldan öğrendiysem şartlara göre düşünürüm ama oluru pek yok.
bir kere yapan hep yapar bana göre.

Bu yoruma katılıyorum ama evliysem fevri davranmamak adına. Nişanlıysam eğer uğraşmaya değmez yol yakınken dönerim.

Allah 'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki evlenmeden öğrenmişsiniz. Ayrılırdım tabi ki daha evlenmeden aldatan evlenince neler yapar kim bilir

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Vazgeçerdim acilen

Back
X