Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

Evet dimi.Ama ben dedim ki tepkinden korktum ya gelip iş yerime kavga etseydin falan dedim.Hicbir mesajima cevapta atmadi.Bende carsamba gunune kadar bekliycem.Carsamba gunu tek bir mesaj aticam.Ama ne yazcagimi bilmiyorum. Siniri de azalir belki o zmaana kadar.Faceden cikis yaptim yokum ortalikta.Whatspdada resmimi falan kaldirsam mi sildim sansin Whatspi.bi de atcagim mesajda ne yazsam

Cok haklisin canim.artik kimseye anlatmiyorum.ya benimde suçum var elbet ama ortada aldatma yok yalan yok.Bi de kaybetme korkusu yok adamdaki buna cesaret edebiliyo

Haklsin canim adam bu konu da hakli.ama o da bana dedi ki ben seni aldatsam kendimi affettirim dedi.bende bu lafina sinir olup dedim.Zaten onun sinir oldugu şey benim onun israrina ragmen soylememem.orda o delirdi ve boyle bisey yapti :-(

Sana ben seni aldatsam kendimi sonra affettiririm dedikten sonra senin okkalı bi küfür savurup engellemen lazımken olay nerelere gelmiş ve adam seni engellemiş...
Çiftler aldatma mevzuunu niye bukadar rahat konuşabiliyorlar anlamış değilim
Konusu saçma ayrılık dahada saçma olmuş inan
Böyle düşünen bi adamdan ayrılman da isabet olmuş

Evet orasi öyle de.O suan beni haksiz goruyo :-( Üste cikti yag gibi

Aldatsam affettiririm ne ya? Sadece affettiremezsin hatta böyle bi cümle kurduğun içinde affetmiyorum deyip engelleseydin direk. Ne zannediyor kendini padişah falanda haberimiz mi yok. Kimse kimseyi zorla yanında tutmuyor. Kötülük etme potansiyeli fırstı herkesin eline geçer ama karakterinde yoksa yapmazsın sende bunu demeye çalışmışın zaten ama biraz onun konuyu çektiği seviyeden konuşmuşsun hata da orda. Ben olsam attığım mesajlar tamamen onu yerden yere vuran cümlelerden oluşurdu. Aldatma kelimesini sevdiğine karşı nasıl kullanır bi insan nasış bi eziklik bu. Kendini senden aşağı görüyorda üstünlüğünü ispatlama çabasına giriyor gibi

Buarada suç yok sende. Erkeğe herşey söylenmez. Herzaman şunu savunurum.
Eğer karşımdaki anlattığım şeye her detayıyla inanmicaksa anlatıp kendini zan altında bırakmanın alemi yok. Sende bundan ve vereceği tepkiyi bildiğinden saklamışsın. Yani hata onda seni buna o itmiş. Hee inanacak güvenecek huzurunu da kaçırmicaksa ve bunları bildiğin halde sakladıysan sende hata ararım ancak. O da sadece adama güvenmedin yakın görüp bişeyini anlatmadın diye yoksa daha kötüsü değil. Ortada bişey yok yani.
Bunu hep yapıyoruz herşeyi anlatıp söyleyip sonra kendi kendimizi zan altında bırakıyoruz karşımızdaki inanmadıktan sonra kafasında senaryo yazdıktan sonra bianlamı kalmıyor anlatılanın. Kendi kendine iftira atmaya sebebiyet vermek işte

Aynen canim yaa.ama ona gore saklamakla hata yaptim ona

O engel kalkacak merak etmeyin siz...
yabanci bi numara aradi bugun beni.acmadim.sonra aradim baktim numara Beni engellemis.kesin oydu arayan.bi de ben faceye girmiyom.Whatspda fotomu kaldirdim falan.kardesimin sevgilisi bana mesaj atmis len diye.ama o bana len demez hic.benimkide onun yanindaydi mesaj attigi sira.o atti kesin.napim ki simdi

Senin hiçbirşey yamana gerek yok. O zaten bişekilde ulaşacak sana. Barışacağım diyorsan onu güvensizliğe itecek bişy yapma sadece bekle içinde rahat olsun. Geldiğinde de birdaha sana aldatmakla alakalı şaka yapmaması gerektiğini yaparsa yine canını yakacak şeyler söyleyeceğini belirt ki sözlerini onu kızdırmak için söylediğini anlasın. Hem aranızda böyle bi güvensizlik kalmamış olur

Bilmiyom umidim yok hic barismaz gibi yaa :-(

Ben olsam hayırdır bahane mi arıyordun derim. Ya da aldatmaya için razı olmadı da beni bırakıp yeni bulduğuna mı gittin diye kışkırtırdım sırf cevap versin diye:) tabi ben biraz ileri giderdim sizin ilişkiniz ne konumdaydı bilemiyırum

Arkadaşlardan duydum buluscaklarmiş toplu.Demişki ben gidersem eger kimseyle konuşmazmiş.Bugun bunu saklayan yarin neler saklar demiş.Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum demiş

Aynı arkadaşlarla haber uçursaydın kendisi ne saklıyormuşta seni istememiş orda aynı şekilde davran.
Çok sinir bir durum. Olmuyorsa da zorlama. Ayrılık durumu varsa da ne çabuk iyi olmuşta arkadaşlarıyla gezip tozmaya çıkıyor. İnsan biraz üzülür ben buna bozulurdum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…