- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Evet dimi.Ama ben dedim ki tepkinden korktum ya gelip iş yerime kavga etseydin falan dedim.Hicbir mesajima cevapta atmadi.Bende carsamba gunune kadar bekliycem.Carsamba gunu tek bir mesaj aticam.Ama ne yazcagimi bilmiyorum. Siniri de azalir belki o zmaana kadar.Faceden cikis yaptim yokum ortalikta.Whatspdada resmimi falan kaldirsam mi sildim sansin Whatspi.bi de atcagim mesajda ne yazsamboşver üzerine hiç düşmeyin nedir bu yeni yetmeler gibi tel engellemiş fln trip yapıyor sana aklınca eğer konuşursan evet teklif etti ama ben önemsemediğim için o kişiyi sana anlatmayılda geresiz buldum sonuçta seni seçmişim sevmişim niye ilişkimizi anlanmsız kişiler yüzünden bulandırayım demekki sana değer verdiğimden kafanı işte böyle bozmasın diye söylemedim bak haksızda çıkmadım
Cok haklisin canim.artik kimseye anlatmiyorum.ya benimde suçum var elbet ama ortada aldatma yok yalan yok.Bi de kaybetme korkusu yok adamdaki buna cesaret edebiliyoBence sallayın gitsin. Bugün bunu bahane edip küser. Yarın başka bir şey çıkarır. Öbür gün başka. Böyleleri her şeye kulp bulmaya sizin üzerinizde baskı kurmaya bayılan tiplerdir. Hergün acaba şu davranışımla yanlış yaptım mı diye düşünüp zehir etmeyin hayatı kendinize. Bugün seviyorsunuz diye olsun sinirine katĺanırım dersiniz ama yarın böyle düşünmeyeceksiniz. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar sağlıklı kalırsınız.
Bir de etrafınızdaki herkese her şeyi anlatmayın. Sonra sizi suçladıkları için hep hatayı kendinizde arar kendinizi çok yıpratırsınız ki zaten her mesajınızda bunu görebiliyorum.
Haklsin canim adam bu konu da hakli.ama o da bana dedi ki ben seni aldatsam kendimi affettirim dedi.bende bu lafina sinir olup dedim.Zaten onun sinir oldugu şey benim onun israrina ragmen soylememem.orda o delirdi ve boyle bisey yapti :-(
Evet orasi öyle de.O suan beni haksiz goruyo :-( Üste cikti yag gibiSana ben seni aldatsam kendimi sonra affettiririm dedikten sonra senin okkalı bi küfür savurup engellemen lazımken olay nerelere gelmiş ve adam seni engellemiş...
Çiftler aldatma mevzuunu niye bukadar rahat konuşabiliyorlar anlamış değilim
Konusu saçma ayrılık dahada saçma olmuş inan
Böyle düşünen bi adamdan ayrılman da isabet olmuş
Evet orasi öyle de.O suan beni haksiz goruyo :-( Üste cikti yag gibi
Ama şakasina dedi oda.Ben seni aldatcak olsam söylermiyim dedi
Suclu olsamda engel yicek kadar sucum yok abartti isteEe tamam yalvar yakar özürler dile suç sende çünkü affettir kendini ... Şakasına aldatırsada inanma sakın şakadır o şaka
Özür dileme kendisi dilesn suöun hepsi ondaSuclu olsamda engel yicek kadar sucum yok abartti iste
Yaa o beni suçlu görüyo işte dilemezÖzür dileme kendisi dilesn suöun hepsi onda
Aynen canim yaa.ama ona gore saklamakla hata yaptim onaBuarada suç yok sende. Erkeğe herşey söylenmez. Herzaman şunu savunurum.
Eğer karşımdaki anlattığım şeye her detayıyla inanmicaksa anlatıp kendini zan altında bırakmanın alemi yok. Sende bundan ve vereceği tepkiyi bildiğinden saklamışsın. Yani hata onda seni buna o itmiş. Hee inanacak güvenecek huzurunu da kaçırmicaksa ve bunları bildiğin halde sakladıysan sende hata ararım ancak. O da sadece adama güvenmedin yakın görüp bişeyini anlatmadın diye yoksa daha kötüsü değil. Ortada bişey yok yani.
Bunu hep yapıyoruz herşeyi anlatıp söyleyip sonra kendi kendimizi zan altında bırakıyoruz karşımızdaki inanmadıktan sonra kafasında senaryo yazdıktan sonra bianlamı kalmıyor anlatılanın. Kendi kendine iftira atmaya sebebiyet vermek işte
yabanci bi numara aradi bugun beni.acmadim.sonra aradim baktim numara Beni engellemis.kesin oydu arayan.bi de ben faceye girmiyom.Whatspda fotomu kaldirdim falan.kardesimin sevgilisi bana mesaj atmis len diye.ama o bana len demez hic.benimkide onun yanindaydi mesaj attigi sira.o atti kesin.napim ki simdiO engel kalkacak merak etmeyin siz...
Bilmiyom umidim yok hic barismaz gibi yaa :-(Senin hiçbirşey yamana gerek yok. O zaten bişekilde ulaşacak sana. Barışacağım diyorsan onu güvensizliğe itecek bişy yapma sadece bekle içinde rahat olsun. Geldiğinde de birdaha sana aldatmakla alakalı şaka yapmaması gerektiğini yaparsa yine canını yakacak şeyler söyleyeceğini belirt ki sözlerini onu kızdırmak için söylediğini anlasın. Hem aranızda böyle bi güvensizlik kalmamış olur
Arkadaşlardan duydum buluscaklarmiş toplu.Demişki ben gidersem eger kimseyle konuşmazmiş.Bugun bunu saklayan yarin neler saklar demiş.Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum demişBen olsam hayırdır bahane mi arıyordun derim. Ya da aldatmaya için razı olmadı da beni bırakıp yeni bulduğuna mı gittin diye kışkırtırdım sırf cevap versin diye:) tabi ben biraz ileri giderdim sizin ilişkiniz ne konumdaydı bilemiyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?