- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Haklsiin. Ama simdi o beni hatali goruyo.bende kendimi hatali goruyorum şuan.Bi sure atmiycam sessiz kalicam zaten bakalim
yapmışsın ama tepkisinden korktuğun için söylememişsin. engellemesine gerek yok. bekle bakalım.Yok begenmedim o teklif edeni de.Herkes diyo ki ben suçluymuşum ona göre ben hata yapmışım ona.Ama gercekten sevgiisii varsa o engelimi kaldirmaz mi
Beklicem bi sure bakalim.dogum gunumu falan kaldircak miyapmışsın ama tepkisinden korktuğun için söylememişsin. engellemesine gerek yok. bekle bakalım.
Evet haklsiin carsamba gunune kadar beklicem bakalimgeçer siniri. Bu yüzden siniri geçmeyip ayrılırsa da ztn hiç senin olmamıştır
Mesaj atmayi kestim canim atmiycam seviyosa kaldirr zaten cok haklsimHaklsiin. Ama simdi o beni hatali goruyo.bende kendimi hatali goruyorum şuan.Bi sure atmiycam sessiz kalicam zaten bakalim
Tepkisinden korkuyorum cunkiNeden yanına gidip yüz yüze konuşmuyorsunuz?
evet sabırlı ol bekle. o merak etsin seni.Beklicem bi sure bakalim.dogum gunumu falan kaldircak mi
Herkes beni hatali goruyo suan cevremdeki :-(Siz hatalı değilsiniz adam manyak tek olay bu. Anlamıyorum böyle tiplere nasıl aşık oluyor nasıl çekiyorsunuz. Gencliginize yazık
Elbet eder yaa dimi seviyosa anlar degerimievet sabırlı ol bekle. o merak etsin seni.
Yaa telefonda konsuurken beni sinir etcek bisey dedi Bende kiskansin diye is yerinden biriyle istesem aldatirim ama aldatmiyom dedim.o da israrla sordu soyle snaa yazan var dimi siye.ben yok dedim sonunda yuzume kapayip engellediNasıl öğrenmiş ?
Yok yazmiycam.en son sabah yazdim.başka da yazmiyorum.sormiycam onu da.Dogum gunum sali gunu.Carsamba mesaj atmayi ya da aramayi duusnuyorum napim kiYeterince yazmışsın zaten. Inşallah hala mesaj atmiyorsundur. Atiyorum dersen çok kızarım.
Sessizliğe gömül iyice.. Hatta faceye bile girme. En son ne zaman aktif olduğunu görmesin. Yok ol iyice merak etsin. Gelirse konuşursunuz, gelmezse kendi bilir.
Aslında varya böyle erkeklerin inadına bunu bırakıp gidip teklif edenle çıkacaksın. Tamamen hayatindan def ettiğini anlayacak o ego kalıyor mu o zaman bak.
Neyse sen şimdi böyle yapma tabi ama sakin yazma. Kendini geri çek..
O oyle duusnmuyo iste.benim ondan bunu saklayarak ona hata yaptigimi duusnuo :-( pisman olur mu kiBunlar bana absürd gelmiyor beğenmiş ve yaklaşmak istemiş olabilir sende hayır demişsin sevgilim var demişsn. Ne bilsin adam sormadan sevgilin var mı yok mu. Hoş bir kızsan bu senin suçun mu?
Kendisi nasıl yaklaştı? Belki sevgilin vardı ve dayak yicekti? Ozaman aynı mantık onunla da konuşmaman lazımdı sevgilin var yok bilemezdi sonuçta. Diğeride sevgilin yok sanıp gelmiş cevabınu almış o kişiyle iş harici konuşmaman yeterli. Onunda haberi olması gerekmiyor eğer rahatsız eder askıntı olur o ayrı ama bumda söylenecek kafaya kurt düşürmeye sebebiyet vermeni mantıklı kılacak bişey yok.
Yaa telefonda konsuurken beni sinir etcek bisey dedi Bende kiskansin diye is yerinden biriyle istesem aldatirim ama aldatmiyom dedim.o da israrla sordu soyle snaa yazan var dimi siye.ben yok dedim sonunda yuzume kapayip engelledi
Yaa telefonda konsuurken beni sinir etcek bisey dedi Bende kiskansin diye is yerinden biriyle istesem aldatirim ama aldatmiyom dedim.o da israrla sordu soyle snaa yazan var dimi siye.ben yok dedim sonunda yuzume kapayip engelledi
Evet canim yaa artik anlatmiycam kimseye zaten benBence sallayın gitsin. Bugün bunu bahane edip küser. Yarın başka bir şey çıkarır. Öbür gün başka. Böyleleri her şeye kulp bulmaya sizin üzerinizde baskı kurmaya bayılan tiplerdir. Hergün acaba şu davranışımla yanlış yaptım mı diye düşünüp zehir etmeyin hayatı kendinize. Bugün seviyorsunuz diye olsun sinirine katĺanırım dersiniz ama yarın böyle düşünmeyeceksiniz. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar sağlıklı kalırsınız.
Bir de etrafınızdaki herkese her şeyi anlatmayın. Sonra sizi suçladıkları için hep hatayı kendinizde arar kendinizi çok yıpratırsınız ki zaten her mesajınızda bunu görebiliyorum.
Yaa konusuyoduk telefonda işte sordu bana ben hayir falan dedim.Tahmin ediyodu birinin teklif ettigini.O soyle dedikce ben soylemedim en sonunda engelledi. arkadasima demis.Mesaj atip şansini zorlamasin cevap vermek istesem verirdim demis.Ben sakladim soylemedim uzattim buna kizdi.Dun 50tane mesaj attim cevap atmadi
Haklsin canim adam bu konu da hakli.ama o da bana dedi ki ben seni aldatsam kendimi affettirim dedi.bende bu lafina sinir olup dedim.Zaten onun sinir oldugu şey benim onun israrina ragmen soylememem.orda o delirdi ve boyle bisey yapti :-(Şimdi bu konuşma nerden tutsan elinde kalır. Sen niye istesem aldatırım ama aldatmıyorum diyorsun diyebiliyorsun?? adamdaki güveni sarsıyorsun .. O sana ne demiş olursa olsun böyle cevap verilirmi Allah aşkına çocukmusunuz siz . Bence şu son cümlelerin yüzünden bile engel yemiş olabilirsin, artık bu hatanı başka ilişkilerde yapma bari, kıskansın diye kurduğun cümle çok saçma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?