Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

Yeterince yazmışsın zaten. Inşallah hala mesaj atmiyorsundur. Atiyorum dersen çok kızarım.
Sessizliğe gömül iyice.. Hatta faceye bile girme. En son ne zaman aktif olduğunu görmesin. Yok ol iyice merak etsin. Gelirse konuşursunuz, gelmezse kendi bilir.
Aslında varya böyle erkeklerin inadına bunu bırakıp gidip teklif edenle çıkacaksın. Tamamen hayatindan def ettiğini anlayacak o ego kalıyor mu o zaman bak.
Neyse sen şimdi böyle yapma tabi ama sakin yazma. Kendini geri çek..

Yok yazmiycam.en son sabah yazdim.başka da yazmiyorum.sormiycam onu da.Dogum gunum sali gunu.Carsamba mesaj atmayi ya da aramayi duusnuyorum napim ki

Bunlar bana absürd gelmiyor beğenmiş ve yaklaşmak istemiş olabilir sende hayır demişsin sevgilim var demişsn. Ne bilsin adam sormadan sevgilin var mı yok mu. Hoş bir kızsan bu senin suçun mu?
Kendisi nasıl yaklaştı? Belki sevgilin vardı ve dayak yicekti? Ozaman aynı mantık onunla da konuşmaman lazımdı sevgilin var yok bilemezdi sonuçta. Diğeride sevgilin yok sanıp gelmiş cevabınu almış o kişiyle iş harici konuşmaman yeterli. Onunda haberi olması gerekmiyor eğer rahatsız eder askıntı olur o ayrı ama bumda söylenecek kafaya kurt düşürmeye sebebiyet vermeni mantıklı kılacak bişey yok.

O oyle duusnmuyo iste.benim ondan bunu saklayarak ona hata yaptigimi duusnuo :-( pisman olur mu ki

Yaa telefonda konsuurken beni sinir etcek bisey dedi Bende kiskansin diye is yerinden biriyle istesem aldatirim ama aldatmiyom dedim.o da israrla sordu soyle snaa yazan var dimi siye.ben yok dedim sonunda yuzume kapayip engelledi

Bence sallayın gitsin. Bugün bunu bahane edip küser. Yarın başka bir şey çıkarır. Öbür gün başka. Böyleleri her şeye kulp bulmaya sizin üzerinizde baskı kurmaya bayılan tiplerdir. Hergün acaba şu davranışımla yanlış yaptım mı diye düşünüp zehir etmeyin hayatı kendinize. Bugün seviyorsunuz diye olsun sinirine katĺanırım dersiniz ama yarın böyle düşünmeyeceksiniz. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar sağlıklı kalırsınız.

Bir de etrafınızdaki herkese her şeyi anlatmayın. Sonra sizi suçladıkları için hep hatayı kendinizde arar kendinizi çok yıpratırsınız ki zaten her mesajınızda bunu görebiliyorum.

Yaa telefonda konsuurken beni sinir etcek bisey dedi Bende kiskansin diye is yerinden biriyle istesem aldatirim ama aldatmiyom dedim.o da israrla sordu soyle snaa yazan var dimi siye.ben yok dedim sonunda yuzume kapayip engelledi

Şimdi bu konuşma nerden tutsan elinde kalır. Sen niye istesem aldatırım ama aldatmıyorum diyorsun diyebiliyorsun?? adamdaki güveni sarsıyorsun .. O sana ne demiş olursa olsun böyle cevap verilirmi Allah aşkına çocukmusunuz siz . Bence şu son cümlelerin yüzünden bile engel yemiş olabilirsin, artık bu hatanı başka ilişkilerde yapma bari, kıskansın diye kurduğun cümle çok saçma olmuş

Evet
Evet canim yaa artik anlatmiycam kimseye zaten ben

boşver üzerine hiç düşmeyin nedir bu yeni yetmeler gibi tel engellemiş fln trip yapıyor sana aklınca eğer konuşursan evet teklif etti ama ben önemsemediğim için o kişiyi sana anlatmayılda geresiz buldum sonuçta seni seçmişim sevmişim niye ilişkimizi anlanmsız kişiler yüzünden bulandırayım demekki sana değer verdiğimden kafanı işte böyle bozmasın diye söylemedim bak haksızda çıkmadım

Haklsin canim adam bu konu da hakli.ama o da bana dedi ki ben seni aldatsam kendimi affettirim dedi.bende bu lafina sinir olup dedim.Zaten onun sinir oldugu şey benim onun israrina ragmen soylememem.orda o delirdi ve boyle bisey yapti :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…