- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yapin lutfen nolurrrŞu cevaba kadar size üzülüyodum ve tavsiye verip rahatlatmak için yorum yapıcaktım. Okuyunca vazgeçtim hakkınzda hayırlısı
8aydir cikiyoduk.Bugun bi kez mesaj attim.Bir kez de mesaj attim ona açiklama yaptim.Yok cevap atmiyo bana yaa.Arar mi benim sesim kesilince ciddenArama, yazma bir şey... Aradığında açma, yazdığında cevap verme.Senin sesin sedan kesilince zaten sana saçma sapan canını yakacak mesajlar atmaya başlayacak. Madem egosu yüksekmiş o halde ancak böyle ders verirsin. Aynı taktiği uygula yani ama bu çocuk henüz sorunları konuşarak halledebilecek kadar olgunlaşmamış, gerçekten çocuk o yüzen ilişkiniz uzun ömürlü olmaz.
Yani bu sebepten ayrilinmaz kiDaha ne yapmayi dusnuyosun kapisinda yat bide. Gelir merak etme. Keyfine bak.
Bugun bi kez aradim ve açiklamali bi mesaj attim ama cevap atmadi genee :-(Daha ne yapmayi dusnuyosun kapisinda yat bide. Gelir merak etme. Keyfine bak.
Ben ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim.Sevgilim aşırı kiskanç biri.Çalıstığım yerde biri bana teklif etmişti bende Sevgilim var demiştim.Bunu Sevgilime söylemedim ama işten ayrılınca anlatcaktım.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.Sevgilim duydu birinin teklif ettigini.Ona söylemedigim icin konsuurken telefonu yuzume kapatti ve whatspdan engelliyim.İki gun oldu.Napim sizce.Bi suru mesaj attim cevapta atmiyor
Yaa dayanamadim mesaj attim açiklama yaptim. Aradim bir kez açmadi.Sinirli yani halaa.Pisman olsun istiyorum ben sadeceHenüz sevgilisiniz
Biri sana teklif etmiş de kıskanmış, haspam
O kadar kıskanıyorsa versin maaşını evde oturtsun seni
Deli oluyorum böyle tiplere
Sakladığına kızdım ayağına yatar söylesen ne olacaktı, türlü rezillik
Beni engelleyen adamla dünya dünyaya çatsa bir daha tek kelime konuşmam, aşk da bir yere kadar
Bu ruhsatı vermeyin adamlara
Yerinde olsam o engellediyse silerdim hayatımdan, kalanını o düşünsün
O bana telefonda soyle dedi israrla ben soylemedim o da buna kizdiKıskanmışta bukadar büyük tepki vermesi yanlış madem engellemiş sende engelle gitsin kendi bilir valla çocuk oyunumu bu bugün engellesin yarın engeli kaldırsın
Sizi anlıyorum duyarsa tepkisinden korkmuşsunuz o yüzden saklamışsınız hakkınızda var daha söylemeden engellemiş sanki onu aldatmışsınız gibi tepki vermiş arkadaşınızın psikolojik sorunları var
Yaa dayanamadim mesaj attim açiklama yaptim. Aradim bir kez açmadi.Sinirli yani halaa.Pisman olsun istiyorum ben sadece
Emin ol söyleseydinde benzer tepkiyi verirdi sana engellemek nedir ya çok biliyosa maaşa bağlasın seni çalıştırmasın varmı böyle densizlikO bana telefonda soyle dedi israrla ben soylemedim o da buna kizdi
Olmaz mi yaa :-( yaa onun kizdigi bana israrla sordu soylemedim buyduUzak dur bu hastalıklı adamdan
Aranız düzelse ne olacak, bu kafada birinden ne bekliyorsun
Pişman falan olmayacak, bir kaç gün sonra engelini kaldıracak
Parmağını sallaya sallaya seni süründürecek, nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize, biraz dik durun nolur
Olabilir dogru.Mesaj attim ses yok halaaEmin ol söyleseydinde benzer tepkiyi verirdi sana engellemek nedir ya çok biliyosa maaşa bağlasın seni çalıştırmasın varmı böyle densizlik
Evet zaten ben soyleyince boyle tepki vermesinden korktumEmin ol söyleseydinde benzer tepkiyi verirdi sana engellemek nedir ya çok biliyosa maaşa bağlasın seni çalıştırmasın varmı böyle densizlik
Cok guzeeelll, devam et. Bogmaya devam.Bugun bi kez aradim ve açiklamali bi mesaj attim ama cevap atmadi genee :-(
Sevgilin ergenlik dönemini yaşıyor heraldeBen ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim.Sevgilim aşırı kiskanç biri.Çalıstığım yerde biri bana teklif etmişti bende Sevgilim var demiştim.Bunu Sevgilime söylemedim ama işten ayrılınca anlatcaktım.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.Sevgilim duydu birinin teklif ettigini.Ona söylemedigim icin konsuurken telefonu yuzume kapatti ve whatspdan engelliyim.İki gun oldu.Napim sizce.Bi suru mesaj attim cevapta atmiyor
Üstüne gitme, ona biraz zaman tanı. Senin haksız olmadığını düşünüp bunu idrak edebileceği bir zaman dilimine ihtiyacı var.Ben ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim.Sevgilim aşırı kiskanç biri.Çalıstığım yerde biri bana teklif etmişti bende Sevgilim var demiştim.Bunu Sevgilime söylemedim ama işten ayrılınca anlatcaktım.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.Sevgilim duydu birinin teklif ettigini.Ona söylemedigim icin konsuurken telefonu yuzume kapatti ve whatspdan engelliyim.İki gun oldu.Napim sizce.Bi suru mesaj attim cevapta atmiyor
Yaa kendimi affettirmeye calisiyorum amaCok guzeeelll, devam et. Bogmaya devam.
Boyle kesin doner sana. Kaldir burnunu havaya kaldir.
Cok haklsiin ama iki gun oldu halaa anlamadi.o beni suclu goruyoÜstüne gitme, ona biraz zaman tanı. Senin haksız olmadığını düşünüp bunu idrak edebileceği bir zaman dilimine ihtiyacı var.
Yaaa gelicek kavga yapcak zaten iste sorunlarim var.Aklinca bana ders vermeye calisiyoSanki söylemeye mecburdun. .sen kendi hayatında seni ilgilendiren hiçbir konuda hesap vermeye mecbur değilsin. Sana agabilik yapmaya kalkacağına insan gibi seni dinlesin.
Bence sende onu engelle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?