Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

8aydir cikiyoduk.Bugun bi kez mesaj attim.Bir kez de mesaj attim ona açiklama yaptim.Yok cevap atmiyo bana yaa.Arar mi benim sesim kesilince cidden

Kıskanmışta bukadar büyük tepki vermesi yanlış madem engellemiş sende engelle gitsin kendi bilir valla çocuk oyunumu bu bugün engellesin yarın engeli kaldırsın
Sizi anlıyorum duyarsa tepkisinden korkmuşsunuz o yüzden saklamışsınız hakkınızda var daha söylemeden engellemiş sanki onu aldatmışsınız gibi tepki vermiş arkadaşınızın psikolojik sorunları var

Henüz sevgilisiniz
Biri sana teklif etmiş de kıskanmış, haspam
O kadar kıskanıyorsa versin maaşını evde oturtsun seni
Deli oluyorum böyle tiplere
Sakladığına kızdım ayağına yatar söylesen ne olacaktı, türlü rezillik
Beni engelleyen adamla dünya dünyaya çatsa bir daha tek kelime konuşmam, aşk da bir yere kadar
Bu ruhsatı vermeyin adamlara
Yerinde olsam o engellediyse silerdim hayatımdan, kalanını o düşünsün

Yaa dayanamadim mesaj attim açiklama yaptim. Aradim bir kez açmadi.Sinirli yani halaa.Pisman olsun istiyorum ben sadece

O bana telefonda soyle dedi israrla ben soylemedim o da buna kizdi

Yaa dayanamadim mesaj attim açiklama yaptim. Aradim bir kez açmadi.Sinirli yani halaa.Pisman olsun istiyorum ben sadece

Uzak dur bu hastalıklı adamdan
Aranız düzelse ne olacak, bu kafada birinden ne bekliyorsun
Pişman falan olmayacak, bir kaç gün sonra engelini kaldıracak
Parmağını sallaya sallaya seni süründürecek, nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize, biraz dik durun nolur

Olmaz mi yaa :-( yaa onun kizdigi bana israrla sordu soylemedim buydu

Sevgilin ergenlik dönemini yaşıyor heralde

Sanki söylemeye mecburdun. .sen kendi hayatında seni ilgilendiren hiçbir konuda hesap vermeye mecbur değilsin. Sana agabilik yapmaya kalkacağına insan gibi seni dinlesin.
Bence sende onu engelle..

Üstüne gitme, ona biraz zaman tanı. Senin haksız olmadığını düşünüp bunu idrak edebileceği bir zaman dilimine ihtiyacı var.

Sanki söylemeye mecburdun. .sen kendi hayatında seni ilgilendiren hiçbir konuda hesap vermeye mecbur değilsin. Sana agabilik yapmaya kalkacağına insan gibi seni dinlesin.
Bence sende onu engelle..
Yaaa gelicek kavga yapcak zaten iste sorunlarim var.Aklinca bana ders vermeye calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…