Napayım sizce

içim karardı.şu yaşadığımız hayata bakkkk
Biz 3 ay once ailemle beraber olduk tam 10 kisi 1 yasindaki evladimdan tutun 73 yasindaki babama kadar. Hic bisey kardesinizin anlattigi kadar hafif degıl ilk vaka yigenlerim ve yengem 2 gun sonra annem annemden 5gun sonra ben test verdim babacim ve yigenimle beraber biz olduk benden 3 4 gun sonra esim oldu bakin biz esimle ayni yatakta yatiyoduk esimin bastan beri 3. Testinde pozitif cikti. Babam yatalak annem bakiyordu ona ayni odada uyuyorlar 24 saatleri birlikteydi babam annemden 6 gun sonra belirti vermeye basladi. Biz babami korona sonrasi zatureden dolayi kaybettik. Gerekirse siz herkesi saglik bakanligina soyleyin sayin esiniz 5. Gun gidip test versin nisanlisida ayni sekilde disarda kimlerin riskli oldugu bello bile degil. Bu kadar umursamaz insan yuzunden masum canlar hayattan kopuyor. Kac eve ates dusuyor. Allah sifa versin kardesinize umarim hafif bi sekilde bu sureci atlatirsiniz.

Sagolun. Kardeşim grip gibi ama. Sürekli c vitamini içeren meyve yiyorlar. Evden çıkmıyor ikiside. Haftaya perşembe bitiyormuş karantinası. 10 günmüş artık sanırım

Tabiki de bulaşmıştır . Sonuçta aynı WC ye gidiyorlar aynı sofrada yediler onun tuttuğu kapı kolunu o da tuttu illa ki onun odasına da girmiştir . Yani şuan belirti yok diye bulaşmamış diye bir şey mi var . Size de bulaşabilir . Ayrı odalarda kalsınlar işte kendinizi riske atmayın

Ben uzun süre gitmeyi düşünmüyorum.Şuan zaten ikiside aynı evde karantinada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…