- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Dogrudur da kardeşim isim vermedim diyor. Evet annem temaslı, çıkmaması gerekiyor. Hatta iş yerine gitmiş sabah. Müdürde temaslı. Bunları söylemesi gerekti. Söylememiş
İşte diyorki yok ben gece eve gelıyorum, annemı görmuyorum. Ben baskasıyla annemı teste göndereyım. Negatıf olursa sende kalsın dıyor. Bi de annemi evinde istemıyorsun sen dıyor. Delırttı benı resmen. Annemde emin olsam hastalık olmadıgına valaha alırım. Ama emin degılım. Alt komsum kronık hasta. Ona falan bulasırsa kötü olur.Öyle olması gerekiyor, insanlar ölmüşlerine son veda bile edemedi, cenazesine bile gidemedi. Ne sanıyor kardeşin? Hasta olmuş hala ciddiyetini anlamamış.
Bunlar hep yüz vermekten oluyor işteBi de benım alt komsu kronık hasta. Allah korusun kadına bulasır. Ee eşimin arkadasının annesı yaslı ve hasta, babası böbrek problemlı. Ve bu ınsanlarla eşim hep görüşüyor. Gercekten cahil. Yaşına verıyorum artık.Bi ögrenmiş annemi evinde istemiyorsun. Ama o da annem 3gün memlekette yokken evde rahattı, ondan yollamak ıstıyor bence
Peki bu filyasyon ekipleri ilac getırırse o zaman söylese yaparlar mı acaba. Keske söyleseydi. Ben söylıyeyım de arasın kardesım bakanlıgıİşte isim verse zaten gelip test yapıyorlar.
Aynı evi aynı mutfağı aynı lavaboyu aynı havluyu kullanıyor. Saçmalamasın.İşte diyorki yok ben gece eve gelıyorum, annemı görmuyorum. Ben baskasıyla annemı teste göndereyım. Negatıf olursa sende kalsın dıyor. Bi de annemi evinde istemıyorsun sen dıyor. Delırttı benı resmen. Annemde emin olsam hastalık olmadıgına valaha alırım. Ama emin degılım. Alt komsum kronık hasta. Ona falan bulasırsa kötü olur.
Yüz vermek mi bilmiyorum da annemi istemıyorsun evınde sen dıyor.Hayır ortada hastalık var.Bu sefer yayılacak ıyıceBunlar hep yüz vermekten oluyor işte
Zaten benım belim agrıyordu gecen hafta dedi. Büyük ihtimalle 1haftadır hasta o.Anneme de bulastı bence. Annemde hıcbısey yok ama. Annemden kardesımden korkuyor hasta dıye.Aynı evi aynı mutfağı aynı lavaboyu aynı havluyu kullanıyor. Saçmalamasın.
Gidip mıllete dıyecek bak annemi istemıyor. Emınım demıstır nısanlısına zatenAnlamıyor değil işine gelmiyor kendi yaptığını sizin üstünüze atarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor sizi zan altında bırakıyor
Saçmalıyor işte ve laf anlamıyor.Bi ögrenmıs test yaptırmaya gotur annemı. Ee yolda bana bulascak zatenMevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..
Sizde deyin annemede bulaştırdın şimdide nişanlınla keyif sürüceksin diye annemi göndermeye çalışıyorsunGidip mıllete dıyecek bak annemi istemıyor. Emınım demıstır nısanlısına zaten
Konuda gece gelip yatıyo kardeşim yazmış o yüzden ayrı odalarda yattıkları ve görüşme sıklığının olmadığını düşündüm ben. Bu durumda muhtemelen bulaşmıştır evet.Mevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..
Ben annenizle kardeşiniz aynı evde yaşıyorlar ama kardeşiniz evde pek durmuyor gibi algılamıştım. Aynı odada uyuyorlarmış çoktan bulaşmıştır zaten eve getirmeyin bu durumda elbette. Annenizle kardeşiniz ayrı odada sıkılmadan dursunlar bi zahmet. Öyle bi lüksleri yok şaka değil bu iş. Aşıları da yok üstelik umarım kolayca atlatırlar.Hayır alırım ama ya bana ve eşime bulaşırsa. Alınca zaten ayrı odada kalamaz sıkılır annem. Kararsızım napsam. Eşime de bulasıcak banada. Eşim insanlarla ıcıce calısıyor. Şuan cok kararsızım
Peki bu filyasyon ekipleri ilac getırırse o zaman söylese yaparlar mı acaba. Keske söyleseydi. Ben söylıyeyım de arasın kardesım bakanlıgı
SevindimNegatif çıktım ben
Doktor direkt olarak teste onay verdi
Hiç belirtim yok ama temaslıyım dedim
Ailecek gittik hatta, hepimiz aynı şeyi söyledik
Yardımcı oldular :)
İşte anlamıyor ki. Neysekı son durumda kabul etti. Baya bi kavga ettık ama bu yüzden. Yok annemı ıstemıyorsun baska yere yollarım dıyorduKardeşiniz neyin kafasını yaşıyor?
Annenizle aynı evde yaşıyorlarsa, gelsin sizde kalsın diyemez.
Bulaşmış olabilir annenize, taşıyıcı olabilir.
Ne demeye siz gelip kalacak?
Anneniz sizde kalırken eşiniz ise gidecek, dışarıdaki insanları tehlikeye sokabilir.
Böyle bilinçsizce düşünenlerden dolayı kolay kolay kurtulamayız biz virüsten.
Ay doğru unutmuşumSevindim
Ben dikiş olayını sordum aslında
Nasıl emin olabiliyorr kardeşiniz bulaşmadığına .Bencillik yapıyor şu anda .O zaman anneniz size gelecek ayrı odada oturacak kendini izole edecek.E onu kendi evindede yapabilir .Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım
Ama annem haberı yokken gıttı pazara. Kardesım söylemedı ona. Ben aradım söyledım. Şok oldu zaten. Öyle korktu ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?