- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Eşim 2gün önce kardeşimi gördü bu arada. Ya tutturdu götür diye. Annemi istemıyor musun dıyor. Kararsız kaldım. Eşimde akşam getırelım dıyorBulasmistir büyük ihtimalle. Kardesiniz kendini eve izole etsin. Annenizi test ettirin. Ama getirmeniz sizin icin risk.
Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızımAnneniz de karantina da olması gerekiyor. Kimlerle muhatap olduysa onlarda buna dahil!
Gece gelip yatıyorum ne demek? Koronaysa tamamen karantina gerekiyor kardeşinize
Ama o çalışıyor mu yani?
Hemen hastaneye gidin lutfen ihmal etmeyin sonra psiman olacaginiz birsey yapmayin lutfenKız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Hayır annem evde degıl dışardaİkiside karantinada değil mi zaten
İnsanlar gerçekten çok cahil!Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım
Dışarda ne yapıyor ?Hayır annem evde degıl dışarda
Annem pazara gıttı. Bılmıyordu annem. Aradım söyledim şok oldu kadın korktuİkiside karantinada değil mi zaten
Normalde aynı evdeler. Kardesım test vermıstı. Sonucu ögrendı. Ama anneme söylemedıAllah Allah annen disardaysa nasıl bulassin annene
İşte diyorkı anneme test yaptırın götürün size dıyor. Ama ya varsa annemdeAnnenizin adını temasli olarak vermesi gerekti kardeşinin, annede o evden çıkamaz bu durumda
Pazara gıttı annemde.Annemın haberı yok söylemedı. Ben söyledım annemeDışarda ne yapıyor ?
Hayır aşısıda yok. Ama hep aynı evdeler. Eşim bulaşan bulasmıstır dıyor. Ya annemde varsaKonu sahibi eğer annenizi getirme şansınız varsa bence getirin göz göre göre korana olmasın kadıncağız.
Bir de aşısı var mı annenizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?