Napayım sizce

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Kız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor

Anneniz de karantina da olması gerekiyor. Kimlerle muhatap olduysa onlarda buna dahil!

Gece gelip yatıyorum ne demek? Koronaysa tamamen karantina gerekiyor kardeşinize
Ama o çalışıyor mu yani?
Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım

Kız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Hemen hastaneye gidin lutfen ihmal etmeyin sonra psiman olacaginiz birsey yapmayin lutfen

Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım
İnsanlar gerçekten çok cahil!
Annenize bulaşmış ama etkilememiş olabilir, size geldi ve size bulaştı ve sizi etkiledi. Sizden aile apartmanına
Eşinizın arkadaşlarınız.... böyle zincirleme işte
Bunu suan bilemezsiniz

Böyle böyle bitmiyor işte maalesef

Back
X