Napcam ben artık bilmiyorum

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Merhaba kızlar. Bundan bir kaç hafta önce eşimin iş yerine gitmiştik ablamla. Bir işimiz vardı. Aşçı ablada o gün yoktu. Eşimin misafirleri vardı eşim çay getirmem için benden rica etti. Ben de getirdim. Bunun bu kadar büyük bir olay olduğunu bilmeden. Her neyse üstünden 2 hafta falan geçti. Bugün babam beni aradı. Senin işin mi çay getirip götürmek bu nasıl bir saygısızlık diye kızdı. Ablam anlatmış. Eşinle de konuşcam bu böyle olmaz vs diye. Daha konuşcağım şeyler de var dedi. Ben de ne var bunda rica etti getirdim dediysem de üste çıkamadım. Eşim anladı ona da anlatmak zorunda kaldım. O kadar sinirlendi ki haklı olarak. Ben konuşcam onlarla bu artık bizim aramızı bozmak, sen ben çocuk değiliz ki, yeri gelince annem de getiriyor ondan da rica ediyorum bizim evliliğimize kimse müdahele etmesin dedi. İpler gerilirse de gerilsin dedi. Şuan napcağımı bilmiyorum nolur yardım edin

Galiba sizin konunuzdu yine kredi çekmeli bi konuydu. Ne zaman sizin bi konunuzu okusam eşinize üzülüyorum adam nelerle muhattap olmak zorunda kalıyor diye. Aradaki mesafeyi kurması gereken sizsiniz. İnsanları böyle birbiriyle karşı karşıya getirmeyin.

Eşiniz çay çorba getir diye emretmemişki rica etmis o gun o islere bakan bayan da yokmuş ne olmuş yani bir çay getirip verdiyseniz sonucta esinizin is yeri kimler var oyle esiyle birlikte calisan elemanlarin yemegini cayini yapan ablaniz ayip etmis onu bile anlatarak belki de farkli sekilde anlatti babaniza keske belli etmeseydiniz esinize bu size eksi olarak doner

ablanla baban terbiyesizlik yapmış, huylarını biliyosun anlatma işte.aradaki dengeyi kuramayan da sensin ama, olan eşine oluyo.
Yok aynı yerdeydik babam benimle konuştuğunda anladı zaten mecbur anlatmak zorunda kaldım, simdi eşim diyor ki ipler gerilirse gerilsin ben kendimi anlatamamışım demekki bana karisilmamasi gerektigini anlatıcam diyor, anlat tabi ki ama sinirle değil

Valla kafasına esen eşinizi arayıp kızabiliyor sizin ailenizden anladığım kadarıyla. Bi kere de eşiniz anlatsın kendini artık. Belki hayrınıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…