Napcam ben artık bilmiyorum

evet canm bende biraz once kendi derdimi yaziyordm baska bir konuda
Evet okudum şimdi. Çok mutlu oldum hamileymişsiniz. Tebrik ederim ayrıca başınız sağolsun. Eşiniz nasıl düşünüyor bilemem ama ev ev üstüne olmaz gerçekten hem de birbirini sevmeyen kv gelin çok zor. Eşiniz eğer bu teklifle gelirse aynı evde kendi annenizle bile oturamayacağınızı söyleseniz. Tamamen kestirip atmak değil de anneni daha sık ziyaret ederiz isterse yakınlarımızda ev buluruz oyalanacak hobiler edinmesini sağlarız diye guzelce yaklaşsanız eşinizde size hak verecektir bence. Şuan o teklifle gelecek diye diken üstündesiniz ve bebeğinizin mutluluğunu heyecanını bile yaşayamıyorsunuz anlıyorum ama akışına bırakmak lazım sanırım, şimdilik kafanızı rahatlatmaya çalışın eşinize destek olun ve kötü düşünceleri uzaklaştırın bebişte sizin ne hissettiğinizi hisseder annesinin mutsuz olmasını istemez değil mi

valla dun falan cok kotu kavga ettk. o surekli annesni getirmek istiyor. nasl hallolcka blmiorm allah yardmcimiz olsn.

kalıcı olarak oturtmak istediğini mi söyledi yoksa bir süre mi
esim bir sure dedi. ama kv gecen ben onlardayken biriyle telf knsmasni anlatiyordu kardeslerne. ben de ordaydm iste patronu demis gerekirse ben sana yeni ev acarm vs diye. kv de de demis ki benm oglum beni kimseye brakmaz zaten herkes git oglunla kal diyor diye anlatiyordu. daha kocasi oleli bir hafta olmadan bole soledgni duydum. ben oyuzden pireleniyorm. zaten beni insan yerne koyup bsey soran yok.

Kv’ye bak ya akıllı. Orası bir tek oğlunun evi değil. Hadi toparlanana kadar tolere edilebilir de sürekli olacak birşey değil. Sizi daha da üzmek istemem ama aynı evde yaşarsanız zaten gidişat belli. O yüzden şimdiden önünü kesmek için eşinize net olun. Sizi kaybedebileceğini bile düşünmeli

iste dun en son kavga ettk. 20 gun oldu kp vefatindan beri. esim 2 haftaya yakn annesnde kaldi. bu haftada kiz kardesi kaliyir. ben bu surede annemde kaldm riskli gebelgm sebebiyle. ben dedm ne beni anneme brak. ne de beni annene gotue nede anneni buraya getir. ben kendi basimin caresine bakarim. sen gerekirse git kal annende ben evde korkmam kalirim dedim. allah senmisin onu diyen beni hc taniyamamis nebicim biriyle evliyms. o oel dedikce yikildm bizm cok huzurlu bir evliligmz vardi. sanki hepsi dagildi

Esin cok leş bırı.
Bosansın ozaman haricten gazel okumasın bos bos.
Tehdit varı sacma sapan cumleler, vay ben kimle evliyim dıyıp vicdan yaptırmaya calısmalar.
Gencecik annesi otursun evınde, yaslı degıl hasta degıl.
Hıcbır gelın hele de yeni bebek doguracak gelın evınde temelli kaynana istemez.
Belkı en basta kaynana ile oturacaksın deseler evlenmezdin.
İnsallah boyun egmezsın, egersen bir daha mutlu olamazsın.

Annemle konuştum, kendi fikirlerime hayatıma saygı duymalarını istediğimi ve daha bir çok şeyi belirttim. Annem de, “ ben artık farkındaysan ben karışmıyorum ama yine yanlış gördüğüm birşey olursa bir anne olarak sana söylerim sen mesajı alırsın. Ama geçen eşin şunu söyledi bu yanlıştı” vs diye demeye başladı yine. Anne dedim bunu sürekli söylemekten bıktım. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilcek akılda ve yaştayım. Beni çok yoruyorsunuz ve yıpratıyorsunuz. Sürekli eşimin açığını arıyormuş gibi gelip bana şikayet ediyorsun hoş olmuyor dedim. Ablam zaten üstünden 3 hafta geçmiş olayı gelip sinirlenerek anlatmış annem sakinleştirmiş. Sonra da, bak eşinle muhasebeci kız aynı ofiste tek çalışıyolarmış kimseye güvenme git kontrol et diyor. Yani hanımlar ben ne söylersem söyleyim annem karışmıcam dese bile lafın arasında lafları çakıyor. O kadar dik ve güçlü bir şekilde konustum ki. Ama bugün hicbir seyi değiştiremeyecegim kafama dank etti. Sadece kendimi değistirebilirim. Profesyonel destek alıp kendimi değistirmeye karar verdim kesinlikle.

Afedersiniz de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin kime ne faydası var şimdi ortada bisey yokken. sizin simdi hep aklinizda olacak bu dusunce paranoya baglayacaksiniz en ufak seyde esinize yukleneceksiniz insan evladina oyle der mi resmen kocanizi ne ile itham ediyor herkes calisaniyla birsey mi yasiyor

benden sna tavsiye asla ama asla evlilignde annene bir sorununuz olsa bile soyleme. annen kocana guvenp onu sevene kadar buna devam edicek

Anneniz: Dur bi benim kızı arayayım (laf arasında demek istediklerimi de derim)
Siz: Telefonu açmazsınız
Anneniz laf sokamaz.

Anneniz: Dur bi evine gideyim de laf sokayım
Siz: Anne müsait değilim bugün gelme
Anneniz laf sokamaz.

Laf sokma yöntemleri ne? Aramak? Eve gelmek? İzin vermeyin. Eğer telefonda laf sokuyorsa demektir ki;
annenizin araması=laf sokması=sizin hoşlanmadığınız birşey
Hoşlanmıyorsanız aradığında açmayacaksınız.

Bir süre sonra (üçüncü beşinci aramada) açınca size soracak. Neden açmadın kızım?
cevap: annecim düzgün konuşamıyoruz seninle. Benimlene zaman eşimi eleştirmeden konuşacaksan o zaman ara. O zamana kadar da arama.

Bu kadar basit.
Merak etmeyin insanlar da değişirler. Anneniz de sizi kaybetmek istemiyorsa değişecektir.

Görüşme. Çok basit. Görüşme. Niye görüşüyon? Demiyorum ki eşine sınırsız güven. Ancak kendine güven. Kendini geliştir, ayaklarının üstünde dur, ki Allah muhafaza eşinden de bir sıkıntı görürsen yalnız durmaya gücün olsun.

Sormayın ya annem o kadar güvensiz ki insanlara karsı. Bilmiyorum ortada birsey yokken bunu demesi ne kadar normal belki bazilari anneme hak verebilir anne o uyarcak diye bilemiuorum

Salağa anlatır gibi anlatmissiniz haklisiniz hem de cok Tesekkur ederim

benden sna tavsiye asla ama asla evlilignde annene bir sorununuz olsa bile soyleme. annen kocana guvenp onu sevene kadar buna devam edicek
Seviyorum diyor ama her lafinda bir art niyet arıyor böyle sevgi olmaz zaten. Hicbirseyimi anlatmıyorum sen biseyini anlatmiyosun ketumsun diye de kizar zaten

Allaha sükür meslegim var, yalnız kalmaktan korkum da yok kendine yetebilen bir insanim. En iyi cozum gorusmeyi azaltmak haklisiniz

Ben gercekden bagzi aileleri anlamiyrm. KiziniI dövmemis sovmemis kotu bise yokki ortada neyi konuscakmis. babaniza taviz verirseniz aranizda bozulur zamanla. Boyle seyleri genelde erkek aileleri yapardi sasirtici...
Hic ama hic gerek yok boyle seylere.

Merhaba hanımlar eşimle 3 yıllık evliyim. Ama bazen aramız çok bozuluyor. Sebebi ise akıllı telefon. İşten geldiği gibi telefonu eline alıyor bir daha gece 12 de bırakıyor. 11 buçuk gibi yatarız. 12 ye kadar da yatakta telefonla oynar. Sürekli oyun oynuyor başka birşey yapmaz. Yani beni aldatmadigina eminim. Afedersiniz ilişkiye girerken bir benimle ilgilenir. Digerse telefondan kafasını kaldırdığı yok. Telefonunu sakladım bir akşam. Evdeki bütün eşyaları çocuk gibi dağıttı. Telefonunu kırmayı bile düşündüm ama boşuna gider yeni telefon alır. Ayrıca hiç bakımlı da değil. İlgimi cekmiyorsun lütfen bakımlı ol diyorum ama ona da aldırış etmiyor. Ne yapabilirim kızlar bana bir çözüm yolu söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…