Napcam ben artık bilmiyorum

Evet eşim yine bu zamana kadar iyi sabretti. Ama yine de ailemle arasının kötü olacak düşüncesi elimi ayagımı titretiyor

Kv ve kp bir işimize karışmaya kalktı ben yıktım ortalığı, eşim de zaten karıştırtmadı. Yarın bir gün ailem erkek kardeşimi de evlendirecek Allahın izniyle, o zaman ben görcem onları
Seni o zamanda ayrı tutarlar emin ol canım buna senin bi çözüm bulman lazım. Esin de aynı senin gibi ortalığı ayağa kaldırmasına az kalmış. Yani ozamana kadar pasif kalmaman lazım ailene.

Seni o zamanda ayrı tutarlar emin ol canım buna senin bi çözüm bulman lazım. Esin de aynı senin gibi ortalığı ayağa kaldırmasına az kalmış. Yani ozamana kadar pasif kalmaman lazım ailene.
Haklısınız, ben söylemem gerekenleri babama söyledim o anneme göre biraz daha makuldur biraz annemin gazıyla hareket eder. bayramda aileme gidicez ortam nasil olcak çok merak ediyorum of

Evet eşim yine bu zamana kadar iyi sabretti. Ama yine de ailemle arasının kötü olacak düşüncesi elimi ayagımı titretiyor
Işte bu yüzdendir ki aileler herşeyden haberdar olmamalı ben şaşırıyorum evin icinde olanlari kayinvalidesi ile yasadiklarini anında ailesine anlatanlara elbetteki herkes kendi evladini korumak savunmak ister bu da eşlerin iliskisine yansır. Insan ailesini ne olursa olsun atamaz satamaz esinin ailesiyle kotu olmasini istemez ayni sekilde kocasinin da ailesinin gozunde kotu olmasini istemez hepsinde saygi ve ince bir cizgi olmali kimse bu cizgiyi aşmamalı sonra yuz goz olunuyor

Bende anlatmam herşeyi annem beni ketum olmakla suçlar ama doğrusu bu bence çünkü herkesin her olayı değerlendirmesi başkadır. O yüzden en iyisi herkesle mesafe

Bir de şey var tabi onu unuttum. Eşim iş yerine muhasebeci bir kız aldı işe onu yetiştiriyor.. Babam başka şeyler daha konuşcam dediği şey bu. Eşimin bi kızla aynı ofiste çalısıyor olması. Telefonda söylemedi ama annemin konuşmasından hissettim telefonda kızı sordu. Ofiste sadece ikisi var bende bana iş geldikçe gidiyorum ofise onun dışında tezim için okulda çalışıyorum yüksekten bir arkadaşımla(erkek) tezle ilgili bazı konularda yardımcı oluyor. Bunu da söyleyeceklerine adım gibi eminim. Ama ben eşime güveniyorum beni üzecek birşey yapacağını düşünmüyorum. Benim de bir erkekle okulda çalışıyor olmama birşey demiyor getir bir tanışayım dedi sadece. Birbirimize güveniriz. Ama ailem eşimin sürekli açıgını bulmaya çalışması

Bqeqn konusup halledeceğim de esine. Ablan mi farklı anlattı acaba? Karışmaları yanlış
Bir de ne var bunda

Tabi yok diyecekler, demek hiç değilse orada bir tepki koymuşsun ki daha boşan gel demeye cesaretleri yok. Uzak durun sıkıntı çıkaran insanlardan. Sizin çizdiğiniz sınırlara kadar gelebilsinler. Kocanı muhatap etme daha babanla. İyi şeyler olmaz gibi geliyor.

Evet bu cümlenin 101 farklı versiyonunu kullandım. Ama ne fayda
Eşimin öyle bir düşünceyle istediğini hissetsem ezik gibi boynumu büküp oturmam. Kendimi asla ezdirmem. Ama öyle olmadığını biliyorum
Babam da olsa beni yetişkin yerine koyup saygı duymayı öğrenene kadar görüşmem açıkçası.

Biz denedik bunu, kaynana da benim anam da melek oldular. Hehe. Yüzde yüz çalışıyor.

Bir an önce iletişimi kes. Farkında mısın, işler gittikçe çirkinleşiyor. Yüz buldukça sızıyorlar, harıl harıl açık arıyorlar. Bulamazlarsa? İftiraya kadar varır sonu. Aile faciası çıkmadan kes önlerini. Merak etmeyin, iki başınıza kalınca dünyanın sonu gelmez. Benim ailem uzakta, kaynanadan hayır yok. Ne zaman oldu ki? Biz çoluk çocukla büyükşehirde ölmediysek anasız babasız, siz hiç ölmezsiniz.

Evet annelerimiz aynı, aynı kontrolcülük aynı kafalar. Ben de öyle annem kötü bir yorum yapsa tüm günüm zehir oluyordu, simdi yavas yavaş bu psikolojimi değistirmeye çalısıyorum
oyuzden once esini engellemeyi brak. ne yapiosa yapsn tavrini koysun snra dogru pskologa bana gercekten ii gelmisti

Evet işler sarpa saracak haklısınız bunun önünü kesmeliyim

Kv ve kp bir işimize karışmaya kalktı ben yıktım ortalığı, eşim de zaten karıştırtmadı. Yarın bir gün ailem erkek kardeşimi de evlendirecek Allahın izniyle, o zaman ben görcem onları
tamamen benle aynisin erkek kardesm icin bende bu yorumu yapmistm ve suan erkek kardesm evleniyor annem ole degisti ki yuzune bile vurdum.masallah huzurlari bozulmasn tabiki

tamamen benle aynisin erkek kardesm icin bende bu yorumu yapmistm ve suan erkek kardesm evleniyor annem ole degisti ki yuzune bile vurdum.masallah huzurlari bozulmasn tabiki
Şimdi kardeşlerim benim bu yaşadıklarıma sessiz kalıyor ama gün gelip onlar yaşadığında ben yine onlara destek çıkıcam çünkü lanet merhametim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…