- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Şöyle kadınlar klubünü toplayıp aileme götüresim var, bir anlatsanız keşke ben anlatamıyorum çünküNe saçma bir konu insan eşine arkadaşına her hangi birine çay getiremez mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle kadınlar klubünü toplayıp aileme götüresim var, bir anlatsanız keşke ben anlatamıyorum çünküNe saçma bir konu insan eşine arkadaşına her hangi birine çay getiremez mi![]()
Ailem ufacık şeyleri büyütmeyi cok severEşiniz haklı .
Mesafe koymakdan başka çareniz yok malesef..Ailem ufacık şeyleri büyütmeyi cok sever
Keşke ailen için de kestirip atsan. Benim eşim kestirip atmadığı için boşanma aşamasına geldik kaç kere.Atmak gerekiyor demek ki çünkü bende kestirip atarım
İyi de babana mi kalmış bunu söylemek? Ailenize karşı yüzünüz çok yumuşak sanırım bizimkielr asla bu şekilde konuşmaz.Eşimle bir akrabası ortak çalısıyorlar her gittiğimde eşimin ortağı kahve yapar getirir, eşim yemek getirir koyar önüme, yeri gelince bende yaparım gocunmam.
Babamın düşüncesi,” sen böyle çay götürüp hizmet edersen ordaki çalısanların gözünde ne duruma düşersin, sana biat etmezler, sen patron karısısın”
Baba haklı, eşimin iş yerine gittiğimde ben misafirim onun getirmesi lazım kimse yoksa. Ezilmeyin istiyo ne güzel Bi baba
İnanın atıyorum az önce babama, anneme soylediğim seyleri tekrar söyledim. Bozuldu tamam kızım karışmıcam bi daha birsey söylemicem dedi kapattı.Keşke ailen için de kestirip atsan. Benim eşim kestirip atmadığı için boşanma aşamasına geldik kaç kere.
Şimdi iyiyiz çok şükür ama çok yıprandık.
Böyle bir misafir hergün gelebilir banaBen gibi hizmet konusunda ‘gerizekalı’ insan bile bu durumu anormal gördü
Misafirliğe gidip, ev sahibine hizmet eden insanım çünkü ama eşimin iş yaptığı insanlara asla!
Başka türlü yardıma ihtiyacı olursa ne ala, mal taşıdım mesela, şahsi arabamla dağıtım yaptım, sabaha kadar mal sayımı da ama hiçbir müşteriye kadın işi görülen ya da iş yerinde ofis elemanının yapacağı işi yapmadım, yapmam.
Annem kayinvalideme seslenme bicimimide degistirmemi istedi ona öyle annem diye konuşmanı istemiyorum dedi. Eşim annemle yaklasik 1 saat kadar konusmustu aslında güzel de ifade etti kendini. Ama annemin dusunceleri asla değismiyor.bence birakin esiniz tepkisini koysun sustukca daha cok yaparlar. benm ailemde ilk evlendigimzde garip garip triplere giriyorlardi yanlarnda kv me anne bile diyemiyordm korkudan. bir gun esim ole bir tepki koydu ki annem ozur dilemek zornda kaldi. birdaha da aralari masallah hic bozulmadi suan benden iyi gecniyorlar. nasilki eisnizin ailesi size saygiszlk ettgnde tepkinizi koyuyorsanz esinize de karismyn tepkisini koysun
Evet bu cümlenin 101 farklı versiyonunu kullandım. Ama ne fayda"Baba ben bilmem kaç yaşında kadınım bana nasıl davranıldığını anlayabilecek buna uygun tepkiler verebilecek yaştayım. Sizin bu yaptığınız benim kişiliğime muhakeme yeteneğime saygısızlıktır. Asıl siz böyle yaparak beni küçük düşürüyorsunuz. " gibi bir konuşma yapsanız yine de karışırlar mı?
Bununla beraber umarım eşiniz eril bir düşünce ile sizden istememiştir çayı.
Evet yüzüm yumuşak ablam kadar sinirli bağıran çağıran bir insan olmadiğım için galibaİyi de babana mi kalmış bunu söylemek? Ailenize karşı yüzünüz çok yumuşak sanırım bizimkielr asla bu şekilde konuşmaz.
Merhaba kızlar. Bundan bir kaç hafta önce eşimin iş yerine gitmiştik ablamla. Bir işimiz vardı. Aşçı ablada o gün yoktu. Eşimin misafirleri vardı eşim çay getirmem için benden rica etti. Ben de getirdim. Bunun bu kadar büyük bir olay olduğunu bilmeden. Her neyse üstünden 2 hafta falan geçti. Bugün babam beni aradı. Senin işin mi çay getirip götürmek bu nasıl bir saygısızlık diye kızdı. Ablam anlatmış. Eşinle de konuşcam bu böyle olmaz vs diye. Daha konuşcağım şeyler de var dedi. Ben de ne var bunda rica etti getirdim dediysem de üste çıkamadım. Eşim anladı ona da anlatmak zorunda kaldım. O kadar sinirlendi ki haklı olarak. Ben konuşcam onlarla bu artık bizim aramızı bozmak, sen ben çocuk değiliz ki, yeri gelince annem de getiriyor ondan da rica ediyorum bizim evliliğimize kimse müdahele etmesin dedi. İpler gerilirse de gerilsin dedi. Şuan napcağımı bilmiyorum nolur yardım edin
Ben ezilmem merak etmeyinOrtak yapiyoruz. Ev temizligi,yemek yapilmasi sirf kadin oldugunuz icin size iteleniyorsa siz de yapmayin. Ezdirmeyin kendinizi
:) Görüyor ve artırıyorum. Eş de haksız.Rica etmiş.ne var bunda.. eşi de sorun görmemiş götürmüş.. baba haksız abla da haksz.. eş.madur üzgünüm
Siz de biz ev islerinde ne yapiyoruz o konuda endiselenmeyinBen ezilmem merak etmeyin![]()
Ne kadar abartıldı adam rica etmiş çay getirmiş kadın ne var bunda. Bu kadacık bir cümleden neler çıktı. Gerçi artık o kadar hassaslaştı ki "kadın" meseleleri hakkınız da var yani. Ama hassaslık adına burnumuzdan kıl aldırmaz hale geldik sanırım. Bu da ne kadar doğru tartışılır. Sonuçta eğer kadir kıymet biliniyorsa ben eşime yemek de yaparım ütü de. Buradaki önemli nokta eşlerin birbirine verdikleri değerin niteliğiiş yerine gidip misafirlerine hizmet etmek ile yemeğini yapmak aynı şey değil . kaldı ki orada da eşitlik olması gerektiği kanaatindeyim. Annemde hizmet ediyor demiş sen de et demiş, misafir senin misafir sen et. ofis kadının olsaydı erkek misafilere hizmet eder miydi ? aslaaa etmezdi aslaaaa
Tamamen arttırıyorum cümbür cemaat anasından danasına herkes haksz:) Görüyor ve artırıyorum. Eş de haksız.
AnlaştıkSiz de biz ev islerinde ne yapiyoruz o konuda endiselenmeyin![]()