güzelim bozma hiç moralini.bende yaşamıştım aynı sorunu benimki bozuk para büyüklüğünde bir açılmaydı ama 2 bölgede olmuştu.ağlamaktan helak olmuştum bende.dr um bana elocon diye bir losyon vermişti ve bir kaç güne saçlar çıkmaya başlamıştı.nasıl sevinmiştim anlatamam.geçtiğimiz aylarda dökülme başlamıştı yine ve aşırı bir dökülmeydi.nasıl üzüldüm,nasıl panik olduum.hemen başladım tabi araştırmaya.bepanthene,evigen,bemiks ampullerle haftada bir maske yaptım.
2 günde bir 1 tatlı kaşığı bira mayasını süte ya da meyve suyuna koyup içtim-iğrenç bir tat ama napalım-saça özellikle çok faydalı.b grubu vitaminler içerdiğinden dolayı.
birde bademyağı,fındıkyağı,çamterebentini,çörekotuyağı,menekşeyağını karıştırıp maske yaptım.
çamterebentinini şampuanımada katıp saçımı bununla yıkadım.
ayrıca;prof.ibrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği lavanta suyuylada saçımı en son bu suyla duruladım.
sonuç;Allahıma şükür saç dökülmem durduğu gibi yeni saçlar fışkırdı diyebilirim.
sabır edebilirsen bunları uygula canım.faydasını göreceksin eminim.aa en önemlsi kafana takma,bana dr um böyle söylemişti.kafana takıp stres yaparsan daha çok dökülürmüş.buna dikkaet canıma.s.