- 8 Ağustos 2016
- 6
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Birazesmer
-
aileler ve sevgilin sana daha sonra aşifte muamelesi yapmayacaksa, bu kişiyle evlenmeden ayrılmak zorunda kalınca zar dikim merkezi arama telaşına düşmeyeceksen dilediğini yap.İyi günler hanımlar, 20 yasındayım 2 yıllık ciddi bir ilişkim var . 1 yıl sonrada evlilik var . Bunu utanarak yazıyorum belki benm durumumda olan vardır diye. Bi akıl verin. Erkek arkadasmla evlilikten önce ilişkiye girmelimiyim. Bu konuda zorlaması flan yok ama istedigini biliyorum. Ve bende istiyorum ama korkularım var
İyi günler hanımlar, 20 yasındayım 2 yıllık ciddi bir ilişkim var . 1 yıl sonrada evlilik var . Bunu utanarak yazıyorum belki benm durumumda olan vardır diye. Bi akıl verin. Erkek arkadasmla evlilikten önce ilişkiye girmelimiyim. Bu konuda zorlaması flan yok ama istedigini biliyorum. Ve bende istiyorum ama korkularım var
Yok hayır kesinlikle ayrılma korkusu değilNeden korkuyorsun? Eger ayrılmaktan korkuyorsan boş ver, 1 sene daha bekliyebilirsiniz. Ama yok ayrilirsakta birşey olmaz diyorsan keyfini çıkar.
O zaman neden korkuyorsun ki?Yok hayır kesinlikle ayrılma korkusu değil
Adami test etmek icin girebilirsin. Erken mi bosaliyo, kac dakika erekte kaliyo bakarsin duruma.İyi günler hanımlar, 20 yasındayım 2 yıllık ciddi bir ilişkim var . 1 yıl sonrada evlilik var . Bunu utanarak yazıyorum belki benm durumumda olan vardır diye. Bi akıl verin. Erkek arkadasmla evlilikten önce ilişkiye girmelimiyim. Bu konuda zorlaması flan yok ama istedigini biliyorum. Ve bende istiyorum ama korkularım var
Belki ben hiç yasamadgm için bu kadar güzel geliyodur yada bu kadar istek oluyodur o bir yana , bide günah kavramı söz konusu. Bunun günah oldgnu bildigim halde aklımda dolanıp durması tuhafO zaman neden korkuyorsun ki?
peki bu durum bana onun daha önce yapıp yapmadgnımı göstermiş oluyorAdami test etmek icin girebilirsin. Erken mi bosaliyo, kac dakika erekte kaliyo bakarsin duruma.
Günah olduğunu bildiğin halde aklında dolanıp durması tuhaf değil normal. Bunun kararını sen verebilirsin ama bir sene sabredilemeyecek bir zaman değil bence.Belki ben hiç yasamadgm için bu kadar güzel geliyodur yada bu kadar istek oluyodur o bir yana , bide günah kavramı söz konusu. Bunun günah oldgnu bildigim halde aklımda dolanıp durması tuhaf
HaklısınızGünah olduğunu bildiğin halde aklında dolanıp durması tuhaf değil normal. Bunun kararını sen verebilirsin ama bir sene sabredilemeyecek bir zaman değil bence.
Onun daha önce yapıp yapmadığını mı öğrenmek istiyorsun ki ? Bu durum onun sağlıklı olup olmadığını gösteriyor bir sorun varsa önceden önlem alsın diyepeki bu durum bana onun daha önce yapıp yapmadgnımı göstermiş oluyor
Hayir. Bunu anlaman imkansiz. Malesef erkeklerin zari yok. Sen ileriki hayatin icin bi cikarimda bulunabilirsin sadece.peki bu durum bana onun daha önce yapıp yapmadgnımı göstermiş oluyor
Canım boş ver ozaman yani eğer sonrasında pişman olacaksan ki inancın yüzünden pişman olacak gibisin bekleyin evlenince yaparsınız istediğinizi bence.Belki ben hiç yasamadgm için bu kadar güzel geliyodur yada bu kadar istek oluyodur o bir yana , bide günah kavramı söz konusu. Bunun günah oldgnu bildigim halde aklımda dolanıp durması tuhaf
Diğer konuda da sordum ama merak ettim cidden tecrübesiz erkek anlaşılmaz mı yaHayir. Bunu anlaman imkansiz. Malesef erkeklerin zari yok. Sen ileriki hayatin icin bi cikarimda bulunabilirsin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?