Napcam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gün içinde actiginiz 3. Konu diger konuda kaçacaktiniz,simdi kacmaktan vazgectiniz diyecegim ama bir diger konunuz fikrinizin degismedigini gosteriyor.
Siz yanlış anlamışsınız bence ailemin bana karşı olan tutumu beni çok yıpratıyo ve ben şuan kaçmayı bı kurtuluş olarak düşünüyorum yanlış olduğunun çevremden dolayı farkındayım bende istemem kaçmayı ama ailemin bana olan anlamsız baskısı beni çok üzüyo belki biraz rahat biraksalar baskı yapmak yerine akışına biraksalar böyle şeyler düşünmem haksız mıyım?

çok isterdim 3-5 yıllık bir ilişki sonrası evlenmek mantık evliliği nasip oldu bakınca severek evlenenler sanki daha mutlu yada öyle görünüyor bilemiyorum...

çok isterdim 3-5 yıllık bir ilişki sonrası evlenmek mantık evliliği nasip oldu bakınca severek evlenenler sanki daha mutlu yada öyle görünüyor bilemiyorum...
Peki neden böyle dediniz mutlu değil misiniz yoksa sadece içiniz demi kaldi

Peki neden böyle dediniz mutlu değil misiniz yoksa sadece içiniz demi kaldi
beklediğim ilgiyi sevgiyi göremiyorum eşim iyi bir insan ama soğuk biri nişanlıyken başka biriydi nasip işte harama bulaşmamak içimde kalmadı tabi çok şükür

Ailem özellikle annem mantık evliliği yapmam konusunda baskı yapıyor ve benim çok sevdiğim bı sevgilim var onu da kesinlikle istemiyo
Yaşın küçükmüş ve ailen değil sen evleniceksin bir insanla aynı eve girmek yaşamak çok farklı şeyler aklın şuan yoğunlaştıran daha değişik konular olmalı okul yok mu mesela?

Yaşınız evlilik için küçük. Okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize aldığınızda, gönlünüze ve mantığınıza uygun eş adayını seçip ailenize bahsedersiniz. Biraz daha zaman lazım bu konular için. İnanın her geçen yıl insanın bir çok konuda fikri değişebiliyo. Sevgilinizden vazgeçersiniz anlamında söylemiyorum bunu hayata, olaylara bakış açınız değişiyo

Okulunu bitir ondan sonra tekrar düşün.Ailen baskı yaptığı için şuan sana makul geliyor sevgilin.Ama böyle uzun ilişkiler insanı boğar yıpratır.Ha yok mu istisnalar,Mutlu olanlar...Elbet vardır ama Ada'm zengin kız da cahildir liseyi bitirdim bu kadar yeter diyip çoluk çocuğa karışmak isteyenlerdendir.Bunları düşünmeniz için çok erken.Mesleğini eline al sonra istediğini yap düşünüp de.

Daha küçüksün
okulunu bitir
mesleğini eline al
sonra evlilik düşün

Mantikli ask evliligi yap.
Yoksa kafana vura vura ogretiyor hayat yanlis secim yaptigini.

Mantik evliliği ile ilgili açılan her konuya üşenmeden aynı mesajı yazabilirim.
Evlilik mantıklı birşey değil ki mantık evliliği diye birşey olsun. Aşk olmadan sevgi olmadan çekilmez. Evliliği aşk ve sevgi anlamlı kılar evlilik yapar.

Back
X