Napıcam ben şimdi :(

ben bişey anlatmadım ki, kendsi öğrenmiş sormuş soruşturmuş. bnm bile bilmediğim şeyleri duymuş. yksa bn karşıym ilişkiye geçmişin karıştrılmasına. ama bu defa elim kolum bağlandı.

aman bir laf vardır bedenin bakire olmaya bilir ama ruhun o.. olmasın diye..
Bakalım eline erkek eli değmemiş yenı yol arkadaşı nasıl biri?. Kavun misali dibini koklayıp anlamaz kimse zira... Sen üzülme asıl kaybeden o. Hatandan ders çıkartan her zaman kazanır.. Üzülecek birşey yok

elleri kırılsın...

adam değilmiş....

çok söyleyecek söz var ban yemek istemiyorummmm

Yorumları cok okuyamadım. İlk yazdıgından cevaplıyorum.

Erkek arkadasın cok cahilmiş. Kanaman az geldi ne demek...Milyon tane cesidi var onun, üstelik kişiye özel de oluyor. Yani herkeste yapısı baska oluyor. Kiminde bu yapı yok bile. Kaldı ki sen acık olmussun, demissin az bucuk bir seyler yasadım diye, o da sana yakıstırmıs hemen, seninle de ilişkiye girmesi bu yüzden. Girince zaten seni bırakmak icin bir bahane aramıs. Zaten sana hic inanmamıs, ondan bu sekilde yanasmıs. Su testisi su yolunda kırılır, bari ben kırayım demis herhalde. Evlenmeden ilişki yasamasaydın keske, bir hata yapmıssın daha öncesinde o hatayı devam ettirmissin bu ilişkinde daha beter bir sekilde. Galiba erkeklere acık olmak da dogru degil...Bunu gördüm yasadıgın seyde. Kendisi her seyi yapmıs, yasamıs dibine kadar, annesinin buldugu eline erkek eli degmemis kızla evlenecekmis. Hem bir sürü zamanını almıs, hem seni pis kirli hissettirmis, yıkılan hayallerin de cabası. Sen icini rahat tut, onun buldugu kız emin ol kendinden farklı olmayacak ne kadar cabalarsa cabalasın. Zaten böyle adamlar biraz zaman gecip hevesi gecince, kadınla cocugu evde bırakıp gizliden sinek avlayan tipler oluyor genelde evlendiklerinde, cünkü evdekini sevmiyor, evi temizlensin, yemegi yapılsın, bir de cocugu olsun yeter gözüyle bakıyor. Eninde sonunda kadın görüyor, duyuyor bir sekilde, ya cingar cıkarıyor bosanıyor ya gizliden aldatıp rahatlıyor ya da sineye cekip cocuklarına tutunuyor sogudugundan. Benim üvey teyzeme cok etmis zamanında esi, simdi felç. Teyzem bir yandan bakıyor, bir yandan da lanet ediyor adamın yüzüne artık. Herkes ettigini buluyor bu dünyada. O da bulacaktır, emin ol.

Son düzenleme:
bence böyle kör cahil biri ile yapamazsın.. baksana adam karakterini en başından belli etmiş

Size acik acik, sizinle evlenmeyecegini söylemis, Neden cünkü basindan gecen (önemsiz) olayi unutamamis ve unutmayacakti.... Ve siz, onun bu sözleri söylemesinden sonra beyefendiyle birlikte olup ona zevk yasattiniz, bile bile....
Bu duruma ne denilebilirki?
O Adam degilmis, seninle bir gelecegi olmadigini bile bile birlikte oldu... Ve ayni hatayi sende yaptin...
InsAllah bu konuyu okuyan tüm kizlarimiza ders olur bu olaylar....
Erkeklere GÜ VE NIL MEZ !

Son düzenleme:
Böyle bir soğan zarından kurtulduğunuz için şanslısınız. Herife bak ya evlenmek üzereyken jetonu düşmüş.

Hayır böyle gerizekalılara prim veriyorsunuz ya anlamıyorum, kendisi evlenmeden her şeyi yaşasın, her sevgilisiyle dilediğini yapsın ama evlenirken eline erkek eli değmemiş kız istesin. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür yahu? Edep, insanda azıcık edep olmalı.

klasik türk erkeği kendi herkesle yatar kalkar sonra temiz kız arar..onu kim ister peki ? ya arkadaşım hadi birşey oldu evlendin bu adamla diyeceğim ama adam bile değil.. en ufak bir kavganızda bile geçmişini habire vuracak yüzüne ayrıca bu ne cehalettir kızlık kanının belirli bir miktarı yokki o kadar tecrübesi var bunu öğrenememiş mi? nefret ediyorum böyle tiplerle kurtulmuşsun ne güzel bırak defolsun gitsin allah seni hayırlı kimselerle karşılaştırsın tatlım

sana kesinlikle katılıyorum ayrıca şunuda eklemek istiyorum nasıl bir toplumda yaşadığımız ortada kimseye güvenmemek lazım

bz brlikte olmya başladığımzda ztn bliyordu hepsni. Ama zamanla unutacağını düşündüm. çnkü gerçekten kafaya takacak bişey yaşamadım ben. Ama unutmamış, bn farknda deilmişim..

bence onun geçmişi unutup unutmamasıyla alakalı değil bu yaptıkları karaktersiz adamın tekiymiş sevseydi her şeye rağmen evlenirdi seninle. Kızlık zarını bahane etmezdi ayrıca ne kadar kan geleceğini nereden biliyormuş bir ölçüsü mü varmış? ünide bir arkadaşım vardı taa lisede sevdiği adamla birlikte olmuş sonra adamın yalanını yakalamış ayrılmış hayatına kim girdiyse saklamadı söyledi kabul etmeyenden ayrıldı böyle böyle 3-4 kişi girdi hayatına. şimdi evli 1 kızı var çok ta mutlu. Unutma hayat devam ediyor...

Son düzenleme:

Üzülme boşver diyeceğim bir işe yaramayacak tahmin edebiliyorum :26: bu erkeklerin çoğu böyle bundan sonra ki hayatında yapman gereken tek şey o adam da yaptığın yaşadığın hayatı bir başkasında yapmaman yaşamaman gerekli bu yaşadıklarından iyi bir ders çıkarman lazım hayat bize maalesef yaşadıklarımıza göre dersler çıkartıyor tecrübe kazandırıyor üstelik çok gençsin bence çokta şanslısın kendini üzmemeye çalış kendini okuluna ver veya çalışıyorsan işine ver arkadaşlarınla bolca vakit geçir aklına getirmemeye çalış yerinde olsam hayatıma bir süre kimseyi almam bu durumdan kendimi arındırır sonra önüme bakarım canını sıkma her şeyde bir hayır var boşver kendi ayıbı de geç git

bence o durum da bahane olmuş. o kadar tecrübeli olan birinin bunu bilmemesi saçma :44:

İnanılcak gibi değil ya ama iyi olmuş tatlım olur da evlenseydiniz bir kavganızda bunu sorun edip olayları büyütebilirdi. Bende senin gibiyim,hayatımı etkileyecek hatalar yaptım. Ama erkek arkadaşım bunları öğrenmiş ve ona itiraf etmemi istedi bende söyledim. Ne mi oldu ? Değiştim. Eski kıyafetlerim atıldı,saçlarım kesildi yani yeni bir ben yarattım ki bu durumu birazda babası öğrenmiş ve bana bundan utanmamam için bana bir mail yazdı. Demek istediğim aile de çok önemli. Ne diyelim kendisine erkek eli değmemiş kızla ona mutluluklar deneyelim. Biliyorum çok zor ama üzülmemeye çalış ve kafanı dağıt

Böyle birinden kurtulduğuna sevinmelisin neden üzülüyorsun. Adam resmen gün geçirmiş iş ciddiyete gelince de ben eline erkek eli değmemiş kız isterim diyor. Sen her kızla her haltı yap sonra böyle kız isterim de. Yahu namus kavramı neden illa bayanları kapsıyor namus insanla ilgili bir şeydir biz de o zaman her kızla bir şeyler yapan erkek istemiyoruz diyelim. Oh ne güzel ya beraber yaşarken evlilik bahsi yokken iyi sonra istemem üstelik onunla birlikte olmuşsun zaten bu seferde kan az geldi bilmem ne. Acaba o eline erkek eli değmedi diye gönül rahatlığıyla alacağı kız ne malum ki her şeyi yaptı etti belki bir tek kızlığına dokundurmadı kızlık dursun da dimi ne olursa olsun. Sevgi aşk arka planda kalıyor demek ki. Bu zihniyette adamlara hiç üzülmeyin. Değerinizi bilecek biri olacaktır mutlaka çok üzücü evet ama evlenseniz daha kötü olurdu demek ki sürekli kafanıza kakardı bunu. Boş verin yolunuza bakın.

sana kesinlikle katılıyorum ayrıca şunuda eklemek istiyorum nasıl bir toplumda yaşadığımız ortada kimseye güvenmemek lazım

Orası da ayrı tabii. Ama kadınlarımız da biriyle cinsellik yaşadı diye kendini pis, değersiz hissetmemeli. O kişiyle evlenemezse yataklara falan düşmemeli. Benim de kişisel tercihim bunu ilk yaşadığım kişiyle ömrümün sonuna kadar yaşamak olur ama hayat bu ne getireceği belli olmaz. Toplumun düşüncesini çok fazla önemseyen insanlar bu tarz şeyleri kaldıramayacakları için yaşamasalar daha iyi. Şahsen benim umrumda değil kimin ne düşündüğü. Namus denen şey iki bacak arasında değil ki. Bir tanıdığımın kız arkadaşı sözde dini inancından yaşamıyor böyle şeyleri ama arkadaşımı aldattı başka bir adamla, üstüne şimdi o adamı da aldatmış falan Namus tek kişiye bağlı olmaktır bana göre:)

tabiki hayatım namusla alakası yok ama beyinsiz adamların böyle egolarını tatmin edip ve mutlu olmalarına sebebiyet vermek beni kızdırıyor

tabiki hayatım namusla alakası yok ama beyinsiz adamların böyle egolarını tatmin edip ve mutlu olmalarına sebebiyet vermek beni kızdırıyor

Evet çok haklısın canım, ne yazık ki böyle adamlar Türkiye nüfusunun ciddi bir yüzdesini oluşturuyor. Bunlar yüzünden insan güvenemiyor da kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…