Napıcam ben şimdi :(

Evet çok haklısın canım, ne yazık ki böyle adamlar Türkiye nüfusunun ciddi bir yüzdesini oluşturuyor. Bunlar yüzünden insan güvenemiyor da kolay kolay

Ben diyorum ki konu sahibi kendine iri kıyım,sarışın,bira göbekli bir Hans bulsun;ömür boyu rahata ersin.

Ben diyorum ki konu sahibi kendine iri kıyım,sarışın,bira göbekli bir Hans bulsun;ömür boyu rahata ersin.

İnan Türkiyede de ufak da olsa bu tarz saçmalıklar yapmayan bir kesim var. Bence kendini hak eden birini bulsun, iri kıyım Hans da olur Ahmet Mehmet de olur Onu hak etsin yeter.

İnan Türkiyede de ufak da olsa bu tarz saçmalıklar yapmayan bir kesim var. Bence kendini hak eden birini bulsun, iri kıyım Hans da olur Ahmet Mehmet de olur Onu hak etsin yeter.

Biliyorum var var,hatta bence sayıları hiç de az değil,özellikle okumuş kesimdeBizim kadınlar biraz da kendilerini kandırıyorlar 'ayy aman tüm erkekler böyle zaten,ses etmeyeyim.'diyerek aslında alakası yok.Böyle yapmayan da dolusuyla erkek var.

Benim etrafımdakiler de hep düzgün insanlar dediğin gibi. Ben de eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bizim kadınlar erkeklerimizden daha meraklı zaten kadınları yaftalamaya. Kadının en büyük düşmanı yine kadın diye boşa demiyorlar

okurken alnimdaki damar atti,ne kadar seref yoksunu biriymis!
kurtulduguna sukret bu erkeklerin hepsi ayni biri bile farkli degil!

allahından bulsun boşverin. o da kendine göre bi kız bulsun madem kaç erkekle birlikte olduğunu hatırlamayan bi kız.
nefret ederim böyle şeylerden ya

O kadar kızla yatmışsın kızlık zarının iyileşmediğini bilmiyorsun ha cahil misin kızlık zarı kanayınca oluk oluk kan mı akacak sandın
Evlendiğin kız esnek zarlı çıksın kan akmasında kafayı ye derdim

Hah cok bekler kendini cok akilli saniyo dimi kendinden buyuk allah var "zina edenler ancak zina edenlerle evlenir" (kur'an). Sogudum artik bu erkeklerden istedikleri gibi gonul eglendirecekler ondan sonra eline erkek eli degmemis kiz alacakalr. Sen kendine kendin gibisini layik gormuyoken o temiz kiz niye sana razi olsun. Senin gibiler icin mi muhafaza etti kendini bu zamana kadar.Cok sinirlendim.Zor biliyorum ama bence bosver onu cunku ne kadar karaktersiz oldugunu belli etti

Canım bende cok farkli degikim.hep bişeyler yolunda gitsin diye ugras cabala.... hersey bos.kimi hayatımiza soracağız bilmiyoruz iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birak esnegi direkt kizligi gitmis olsa daha guzel kapak olur.evlenmek istemiyo sacma sapan kilif uydurmus.

sırf bu tür geridönüşler yüzünden erkekler hiç bir şeyi ayrıntısına kadar bilmeyi haketmiyor.. Tam bir karaktersizmiş, hayal kırıklığın acıların çok büyük olacak arkadaşım ama bu adamla ömür geçmezdi koy ver gitsin.

pardon?
kızlık kanın az gelmiş diye şüphemi duymuş???
hemde kendisi bakir olmadığı halde!!!!
senin kızlık zarın esnek olsa ne yapacaktı ayrılacakmıydı o zaman yazıklar olsun bu zihniyete..
mutluda olamaz zaten annesinin bulduğu kızla

zaten bnm gönlümde razı deil böyle bişeye olamaz dye bakıyorum. ama elimden de bsey gelmyor onun düşüncelerini engelleyemiyorum. olmucak bliyorum onunla mutlu olmucakk

zordsa olsa , zaman herşeye alıştırıyor insanı ..

Moralini bozma. Hersey bitmis degil.. bi arkadasim cok yakin bi erkek arkadasima asikti. Cok mutlulardi ve cocuk bigun bana o kizi gormek istemedigini onunla konusmami onu rahat birakmasini soyledi. Cok sasirdim cunku cok asiklardi. Kizla gorustum zar zor anlatti biriyle daha once birlikte olmus ve is ciddiye binince bunu anlatmis cocuga oda ailem bunu kaldiramaz deyip kizi bir kalemde sildi. Kiz cok asikti ama oda yolunu cizdi. Bigun kismeti cikti kiz zaten ogretmendi adaminda okulu vardi. Bana onu sevmedigini soyledi ama belki ilerde seversin dedim. Evlendiler adam kizi boyle kabul etti. Masallah cok mutlular. Kiz iyki seni dinlemisim hayatim sondu sanmistim meger yasanicak ne cok sy varmis dedi.

Son düzenleme:
Nasıl bir karaktersizmiş böyle Zamanında aklı nerdeymiş işine gelmiş demek ki bu durum.Böyle karakterde bi insan için üzülmeye değmez.Sen fazla dürüst olmuşsun o da kaldıramamış.Seni oyalamış sadece.O kadar dürüst mert adam olsaydı başta kendisi öyle davranmazdı örümcek beyinli

ayrılmaktan ziyade, terkedilme sebebimiz acıtıyor içimizi. ne kdr saçma herşey, bn ona bakire olduğumu bile inandıramadım.olmasaydım bu kdr batmazdı ama namus bu oyuncak deil.. bacak arasında da deil.. arkadaşınz için yazınızn başında üzüldüm ama sonu mutlu btmiş, mutluluğu daim olsun inşllh.

Ar namus şeref fakiri adam. Mutlu olmak gibi bir şansı ömrü boyunca yok. Çok terbiyesizmiş ya acayip sinirlendim. Üzüleceğine kurtulduğuna sevin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…