bebek ile ilgilidir. bir de erkeklerin algi ve tepki surecleri farkli isliyor. mesela esim ile magaza gezerken birden azarlamaya basladi cinsiyet belli degil bakiyorsun ediyorsun. dedim ne ilgisizsin, bu sefer alindi ve benim dunya kadar isim var sen bana heyecansiz diyorsun diye kizdi. bunlar hep ornek... seninki de baska bir ornek. uzulme sen :)))sirf oturup konusalim diye isten izin aldim gitmedim, tum gun ugrastim tatli dille, yok. Icini sinirlenmeden dokemiyo oyle kotu bi huyu var. Gelicek barisicaz ama kuzu gibi adamın huyu suyu degisti su siralar. Gecici oldugunu biliyrum ama sebebini ogrenmek istiyorum..
benim de sucum mutlaka vardir ama artik korkup soylemedigi neyse evden gitti.
tribini cekmiyorum diye boyle yapiyo zaten.. ama strese mi giriyim simdi karnimda bebekle?Aaa iyi ettin valla ne oyle ceksin triplerinin derdini simdi bos yere huzur bozudu yani ama iyi bir konus bakalim derdi neymis araniz biraz sakinlessin ozman
Eşin hamile canım onun alınganlığı
cocugu kendinden cok istiyo ama bi yandan depresyona girdi sanirim. gecici oldugunu umarim cunku gercekten cekemiyorum. Su an esimi taniyamiyorumbenim esimde ilk hamileligimde bi acayipti, yalan soyleyemem bebek oldugunda bi 2 ay baya bi kiskandi, adapte olamadi.. kizimizi herseyden cok sevdi emindim ama bunalimdan gecti. simdi kizim 1 yasini gecti masallah cok iyiler duzen oturunca kiskanclik kalmiyor
Denesin belki bi oğlan doğururevet evde bi test fazla vardi veriyim de cisini yapsin ustune
ayy deme canim kocama oyleeBu adam bildiğin ömür törpüsü yaa...
bi derdi var zaten, onu ogrenmeye calisiyorum. 1-2 gun gecsin konusucaz simdi cok taze.Eşinin kesin başka bi derdi var bundan dolayı bahane arıyor merak etme zamanla çıkar kokusu ortaya ama sorun ne olursa olsun hamile halinle seni tek bırakması biraz garip geldi
evet evde bi test fazla vardi veriyim de cisini yapsin ustune
Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda silkelenip kendine gelir.ayy deme canim kocama oyleesaka bi yana, ilk defa boyle seyler yapiyo, sanirim arkadaslarin dedigi gibi bebegi kiskaniyo ve geciciymis..
Bence kendini yanlis hissediyor .siz hamile olduğunuz Icin dogal olarak butun ilginizi bebise veriyorsunuz o da biraz hassas bir kisilikse alınganlık gösteriyor.bence alttan alin yazik.ve sunumda belirtmeden edemicem dogum sonrasi ılk alti ay dahada zorlu geçiyor iliskilerdeGunlerdir esimle tartisiyoruz. Kendisine bi haller oldu, ozellikle tartisma cikarmaya yer ariyo gibiydi. Oturup tv izlerken, 2.ci cocugu ne zaman yapariz diye dusunuyodum ama sen istemezsin tabi simdi deyiverdi. Derin bi nefes alip gecistirdim, kizimizi bi saglikla kucagimiza alalim da, allah buyuk nasipse bakariz dedim.
Ardina, doguma annem de gelmek istiyo ama sen istemezsin benim annemi simdi dedi. Senin amacin ne, kiz olcak diye burun kivirdi hem benim bakimimi annem halletcek annen de gelmicek mi sanki sonra dedim.
'Simdi sen bunu kizimizin dugununde bile koz diye kullanirsin. Her sey senin istedigin gibi olsun zaten' diye basladi.
Aman sakin cocuga kimseyi yaklastirma, buldugumuz ismi de bosver kendin bul koy, bebek odasini benden habersiz yapsan da olur, hatta istersen doguma da gelmeyeyim ben kimim ki diye saydiriyo da saydiriyo. Omrumu yedi kac gundur. Hamile hamile oturup agliyorum her aksam. Dogumdan sonra kizimla aklina geliriz insallah, gerci mazallah patronun kizar, sen sutunu sag ben biberonla veririm falan diyo.
Ara sira eski resimlerimize bakip ic geciriyodu gizli gizli, gebe kitaplarini gorunce goz bebekleri buyuyo adam paranoyak oldu. Anlamiyorum, cocugu istediginden eminim, hatta 5 tane olsa hayir demez.
Bu ikindi de nerden aklina geldi bilmem, dogumhaneye girip girmeme konusunu gundeme getirip kavga cikardi. Girmesen olmaz mi, rahat edemem beni oyle gorme dedim vay demez olaydim.. Bagirdi cagirdi, icinde ne varsa kustu. ' Bir kac gun ayri kalalim, esyalarini topla istersen annene birakayim yalniz kalma burada' dedi. Ben de dayanamadim, topla esyalarini sen git nereye gidiyosan gozukme gozume dedim. Annenleri cagir o zaman deyip bavulunu topladi ve gitti. nereye gitti bilmiyorum. Kv buyuk ihtimalle ogrenip arar yarin bi de onla ugrasicam simdi. Annem de geldi yatiyo iceride, sinirlerim bozuldu. Aramaya niyetim yok, istiyosa o arasin.
Tabiki bu sebepten yuvami yikmicam ama o arayip dondugunde nasi davranayim, mantigimi kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?