Napicam,noluyor esime?

bebek ile ilgilidir. bir de erkeklerin algi ve tepki surecleri farkli isliyor. mesela esim ile magaza gezerken birden azarlamaya basladi cinsiyet belli degil bakiyorsun ediyorsun. dedim ne ilgisizsin, bu sefer alindi ve benim dunya kadar isim var sen bana heyecansiz diyorsun diye kizdi. bunlar hep ornek... seninki de baska bir ornek. uzulme sen :)))

benim de sucum mutlaka vardir ama artik korkup soylemedigi neyse evden gitti.

benim esimde ilk hamileligimde bi acayipti, yalan soyleyemem bebek oldugunda bi 2 ay baya bi kiskandi, adapte olamadi.. kizimizi herseyden cok sevdi emindim ama bunalimdan gecti. simdi kizim 1 yasini gecti masallah cok iyiler duzen oturunca kiskanclik kalmiyor

sanki ilgisizlikten mi yapiyor, ya da bebegi mi kiskaniyor aslinda ben de anlayamadim:/

cocugu kendinden cok istiyo ama bi yandan depresyona girdi sanirim. gecici oldugunu umarim cunku gercekten cekemiyorum. Su an esimi taniyamiyorum

kiskaniyo bebegi .. gecer merak etmeyin.. guzel bi dille yaklasin birsey varda banami soylemiyorsun die

Eşinin kesin başka bi derdi var bundan dolayı bahane arıyor merak etme zamanla çıkar kokusu ortaya ama sorun ne olursa olsun hamile halinle seni tek bırakması biraz garip geldi

Eşinin kesin başka bi derdi var bundan dolayı bahane arıyor merak etme zamanla çıkar kokusu ortaya ama sorun ne olursa olsun hamile halinle seni tek bırakması biraz garip geldi
bi derdi var zaten, onu ogrenmeye calisiyorum. 1-2 gun gecsin konusucaz simdi cok taze.

Kavga ettikten sonra anneye gitme, anneyi eve çağırma olayı nedir? Aileye belli etmemek gerek böyle şeyleri.. Kadıncağız şimdi dert küpüne dönmüştür yazık ya..

Bence kendini yanlis hissediyor .siz hamile olduğunuz Icin dogal olarak butun ilginizi bebise veriyorsunuz o da biraz hassas bir kisilikse alınganlık gösteriyor.bence alttan alin yazik.ve sunumda belirtmeden edemicem dogum sonrasi ılk alti ay dahada zorlu geçiyor iliskilerde Cok mutlu olun Ins.sağlıkla kucagimiza almanızı diliyorum bebisi

Ben de Kova hatunu gibi düşünüyorum.

Bence de kıskanmış olabilir. Bebek doğunca çok yoğun onunla ilgileneceksin ya bunu düşünüp hırs yapıyor belli ki

Ama gitmesi çok gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…