• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam

Yahyusatiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
12
3
1
26
Hanımlar hepinize merhaba.
Benim 2 senelik bir ilişkim var. Sevgilim sessiz uysal efendi olgun 23 yaşında. Fakat lise çağlarımda konuştuğum bizim memleketli bir çocuğu dün kendi köylümüzün düğününde görünce içim bir tuhaf oldu. Daha doğrusu her düğünde karşı karşıya geliyoruz ortak köyden olunca. Ve her zaman birbirimizi görmek için uzaktanda olsa çaba sarfediyoruz. Beni çok sevmişti geçmişte fakat mantığıma uymadığı, rahat gevşek bir insan olması, yaşantı tarzı benimle pek uyuşmadığı için konuşmayı kesmiştim. Fakat aramızdaki bağ asla kopmadı. Biliyorum yanlış yapıyorum sevgilim olduğu halde bu çocuğa olan “takıntım diyelim” bir türlü geçmek bilmiyor. Her düğünde gözlerim onu arar oldu.
Bugünde bir yanlış yapıp çocuğu aradım ve biyerde oturup yüz yüze konuşalım dedim. Kabul etti geldi yanıma. Bakışları hiç değişmemişti sanki hala beni seviyor gibiydi. Sevgilim var onu seviyorum niye böyle birşey yaptığımı inanın farkında değilim. O da bana takıntılı olduğunu hala sevdiğini başkasını sevemediğini vs söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Sevgilim varken, sevgilimi seviyorken bu çocuğa neden böylesine takıntılıyım ? Takıntılıysan ayrıl onunla sevgili ol diceksiniz biliyorum ama onunla olmucağını biliyorum. Şuanki ilişkimde oldukca mutluyum sorunum yok dünyanın en iyi adamıyla birlikte olduğumu hissettiriyor bana. Ama gel gelelim işte bu çocuğa olan takıntıma. Önüne geçemiyorum....

Şuan ki sevgilini aldatıyorsun bir nevi ve bunu bir erkek sana yapsa ne düşünürsün?
Sevgilinden ayril ona kötülük etme.
Ondan ayrılırsam onun gibisini daha bulamam. Onu çok seviyorum. Kaybetmek asla istemiyorum. Ama bu çocuğa olan takıntım yanlış yapmama neden oluyo kendime engel olamıyorum :(

Bence sevgilinizi gerçekten sevip sevmediğinizi tekrar düşünün. Bu da aldatmaya giriyor bence. Biri size yapsa tepkiniz ne olurdu. Seviyorum diyorsanız heyecan aramayın.

Size yapılmasını istemediğiniz birşeyi siz başkasına yapmayın.
Yazık sevgilinize.

Ondan ayrılırsam onun gibisini daha bulamam. Onu çok seviyorum. Kaybetmek asla istemiyorum. Ama bu çocuğa olan takıntım yanlış yapmama neden oluyo kendime engel olamıyorum :KK43:
Erkek arkadaşınız da sizi seviyor, ama bir kızı unutamadığını düşünün. Hatta her fırsatta onu görmeyi, üstüne üstlük buluşmayı teklif ettiğini düşünün. Kendine yapılmasını istemezdin değil mi?

Unutamayacaksan sevgilini üzme, ayrıl. Sevgilimden ayrılamam diyorsan da bütün bağlantılarını kopar ve o çocuğu görme. Çünkü görmek istediğin için görüyorsun. Sende boş değilsin yani.

Aynı şeyleri erkek arkadaşınız yapıyor,hissediyor olsa ne düşünürsünüz ona göre davranın.

Benim 2 senelik bir ilişkim var. Sevgilim sessiz uysal efendi olgun 23 yaşında. Fakat lise çağlarımda konuştuğum bizim memleketli bir çocuğu dün kendi köylümüzün düğününde görünce içim bir tuhaf oldu. Daha doğrusu her düğünde karşı karşıya geliyoruz ortak köyden olunca. Ve her zaman birbirimizi görmek için uzaktanda olsa çaba sarfediyoruz. Beni çok sevmişti geçmişte fakat mantığıma uymadığı, rahat gevşek bir insan olması, yaşantı tarzı benimle pek uyuşmadığı için konuşmayı kesmiştim. Fakat aramızdaki bağ asla kopmadı. Biliyorum yanlış yapıyorum sevgilim olduğu halde bu çocuğa olan “takıntım diyelim” bir türlü geçmek bilmiyor. Her düğünde gözlerim onu arar oldu.
Bugünde bir yanlış yapıp çocuğu aradım ve biyerde oturup yüz yüze konuşalım dedim. Kabul etti geldi yanıma. Bakışları hiç değişmemişti sanki hala beni seviyor gibiydi. Sevgilim var onu seviyorum niye böyle birşey yaptığımı inanın farkında değilim. O da bana takıntılı olduğunu hala sevdiğini başkasını sevemediğini vs söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Sevgilim varken, sevgilimi seviyorken bu çocuğa neden böylesine takıntılıyım ? Takıntılıysan ayrıl onunla sevgili ol diceksiniz biliyorum ama onunla olmucağını biliyorum. Şuanki ilişkimde oldukca mutluyum sorunum yok dünyanın en iyi adamıyla birlikte olduğumu hissettiriyor bana. Ama gel gelelim işte bu çocuğa olan takıntıma. Önüne geçemiyorum....
ikisini de idare et hangisi evlenme teklif ederse hemen kabul et diğerini şutla.

sevdiğim bir yazı paylaşmak istedim.

alıntıdır:

geceleri uyuyamıyor...
adım atttığında onu düşünüyor...
hayatında onsuz hiç plan yapmıyor...
hayallerine değil rüyalarına bile başka kadın girmiyor...
ve olmazsa olmaz, o sana defalarca istemiyorum dediği halde senin kalbinin orta yerine otağını kurmuş öylece bekliyorsa aşk'tır o.
onsuzluğun verdiği yara iyileşse benden uzak dur demesi kanatır.
benden uzak dur demese hasret kanatır...
sende bu yaradan dert yakınmaz seni yakacağını bildiğin halde atarsan zaten yandım deyip kalbini ateşe aşk'tır işte o.
adını koyarsın belki ama o en sıcak en güzel yerindedir kalbinin.
dünyayı başına yıksa kapris yapıp seni seviyorum demesi aptal eder seni, söndürür içini...
anılarına sığınır onla geçen zamanın içinde kaybolmak istersin sevdiğin bir rüyayı görüp devamı için uyumaya çalışır gibi.
aşk'ın tarifi yoktur.
tespit edilmez.
senden başkası bilmez.
aşk'ın tadı vardır tarifi olmayan.
tadan bilir.
en safından hepiniz inşallah tadarsınız.

Sevgilin ruhen Beynen ve fizik aldatiyorsun farkindamisin? ? Empati kur aynı şeyin sana yapildigini düşün. . Herzaman derler uzaktaki elde edilemeyen cazip gelir diye seninkide o hesap. . Adam sessiz uysalmis ama 2 senedir hayatinizdaymis öbürü gevşek sana uymuyan biri ama oda aklında kalbinde mantiginda. . Çık cikabilirsen işin içinden

İlk defa bir aldatmadan bu kadar net eminim.
Aldatan da sizsiniz.

Erkek arkadaşınızı sevdiğinizi de düşünmüyorum, sevseniz gözünüz başkasını görmez.

Önce erkek arkadaşınızdan ayrılın, yazıktır. Sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.

Sanirim asıl bu icinizde kalmis aklinizda..sevgilinizle olan gereksiz bence..zaten o sevgiliye de yazik ayrilin kurtulsun sizden

Ne şiş yansın ne kebap :KK20:
Sevgiline yazık değil mi?
Düpedüz aldatıyorsun ve hâlâ seviyorum diyosun.
Pes doğrusu.

Back
X