• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam

Hanımlar hepinize merhaba.
Benim 2 senelik bir ilişkim var. Sevgilim sessiz uysal efendi olgun 23 yaşında. Fakat lise çağlarımda konuştuğum bizim memleketli bir çocuğu dün kendi köylümüzün düğününde görünce içim bir tuhaf oldu. Daha doğrusu her düğünde karşı karşıya geliyoruz ortak köyden olunca. Ve her zaman birbirimizi görmek için uzaktanda olsa çaba sarfediyoruz. Beni çok sevmişti geçmişte fakat mantığıma uymadığı, rahat gevşek bir insan olması, yaşantı tarzı benimle pek uyuşmadığı için konuşmayı kesmiştim. Fakat aramızdaki bağ asla kopmadı. Biliyorum yanlış yapıyorum sevgilim olduğu halde bu çocuğa olan “takıntım diyelim” bir türlü geçmek bilmiyor. Her düğünde gözlerim onu arar oldu.
Bugünde bir yanlış yapıp çocuğu aradım ve biyerde oturup yüz yüze konuşalım dedim. Kabul etti geldi yanıma. Bakışları hiç değişmemişti sanki hala beni seviyor gibiydi. Sevgilim var onu seviyorum niye böyle birşey yaptığımı inanın farkında değilim. O da bana takıntılı olduğunu hala sevdiğini başkasını sevemediğini vs söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Sevgilim varken, sevgilimi seviyorken bu çocuğa neden böylesine takıntılıyım ? Takıntılıysan ayrıl onunla sevgili ol diceksiniz biliyorum ama onunla olmucağını biliyorum. Şuanki ilişkimde oldukca mutluyum sorunum yok dünyanın en iyi adamıyla birlikte olduğumu hissettiriyor bana. Ama gel gelelim işte bu çocuğa olan takıntıma. Önüne geçemiyorum....
Takıntı değil sizin ki adamın pişman olduğunu görmek, hala sizi sevdiğini duymak hoşunuza gidiyor

Biz buna çocukluk gençlik aşkı diyoruz, kolay kolayda unutulmaz.
Herkesin hayatında böyle bir ilişkisi olmuştur.
Ama bırakın aklınızda masumca tatlı bir anı olarak kalsın sadece..

Size tavsiyem, bir daha görüşmeyin. zaten anlattıklarınıza göre olmayacak da bir ilişkiymiş.

Yok öyle hem efendi , sakin hem Bratt Pitt kıvamlı olsun .
İkisini de dene tarafını seç . Şaka bir yanada yazık sevgiline iyi düşün tatlım , kendin farkındasın zaten gevşek diyosun iyi düşün ...

Ondan ayrılırsam onun gibisini daha bulamam. Onu çok seviyorum. Kaybetmek asla istemiyorum. Ama bu çocuğa olan takıntım yanlış yapmama neden oluyo kendime engel olamıyorum :KK43:
Hem cam kenari olsun,hem sofore yakın olsun,hem üç kuruş olsun diye bir atasözü vardır böyle durumlar için kullanılır.
Sevgilim gibisini bulamam ama köylumde fena degil aklım onda,
İnsan birini seviyorken nasıl aklı başka birinde olabilir ki?
Empati yapın,sevgilinizin de köylüsu olsun sizi sevsin ama aklı onda olsun.
Kabul edermisinize böyle biseyi??

Kadınların efendi adam yerine p.ç adamı tercih etmesinin bir ornegi daha.
Umarım sevgilin aldatıldığını fark eder, senden ayrılır, öbürüne gittiğinde de reddedilirsin:
Çünkü ikisini de hayatından çıkar diyeceğim. Yapmayacaksın, böyle olursa en azından sağlıklı karar aldığın bir ilişki ihtimalin olur.

Hala sevmiyo seni güzelim, ben sana soylim. Kimse o kadar seneyi severek geçirmez. Kendini kandırma.
Geçmişte bir karar vermişsin, inan birşeye dayanarak vermişsindir. Kendi kararına güven ve yoluna bak. Bir daha da yapma böyle şeyler.

"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı." bu söz her şeyi anlatıyor sanırsam. yani demem o ki siz sevgilinizi sevmiyorsunuz. seviyorum diye kendinizi kandırmayın. o çocuğa da yazık.

Bu aldatma olayını da dramatize edip önümüze getiriyorsunuz ya uyuz oluyorum. Efendi deyip övdüğünüz adama boynuz takmak nasıl bir genişliktir anlatsanız keşke biraz da ben de anlasam, bir de ben aradım çağırdım diyorsunuz şaka gibi

aklın hep seçmediğinde kalacak ...

ikisini de sevmiyosun bence

amacın sadece heyecan yaratmak kendine

Back
X