Napim ben bu adamı lütfen yardım edin çok çıkmazdayım:(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Arkadaşlar selam, sorun erkek arkadaşım.Biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve genelde iletişimi internet ve telefonla sağlıyoruz ama erkek arkadaşımın sorunu facede önüne gelen kızı eklemesi bu beni rahatsız etti ve sahte profil açtım ekledim bayadır konuşuyoruz sevgilisi olmadığını söyledi buluşmak istiyorum dedim kabul etti,ama onunla olan muhabbetten biraz bahsetmişti bana ama hepsini anlatmıyor bundan 2 ay öncede arkadaşım eklemişti ve bayağı bir konuştular kız teklif etti bu biraz zaman istiyorum sonrasında olur :2: dedi sonrasında ben anlatınca patlak verdi ama affettim sonra ama işte sonrasında bu olay çok seviyorum kopamıyorum napacam ben yaaa

canım zaten sen de biliyorsun insanların sana ne tavsiye vereceğini... daha önce yapmış affetmişsin...bi değişme oldu mu hayır! yine affetsen de yine değişmeyecek... bence yol yakınken ayrıl o çocuktan... aşk acısı kötü biliyorum ama inan bana aptal yerine konuşmak daha kötü !!

Haklısın aslında yavaş yavaş kopmaya çalışıyorum napim çok duygusalım 2 gündür uyumuyorum hiç ama adam napıyor sabahın 4üne kadar konuşuyor her şeyini anlatıyor kaç kere sordum sevgilin var mı dedim yok dedi ve aramızdaki ilişkiyi benim arkadaşlarım biliyor ama onun çevresinden bilen tek bir kişi bile yok.Olayı anlatıncada çok güzel kıvırıyor sonra suçlu ben oluyorum

aptal yerine konmak dicektim, konuşmak yazmışım

Bir konuya daha yazmıştım. Şurda araştırma yapsam sorunların %80 i sanal alem çıkar diye.
Sana tek cümle söyleyeyim.
O adamdan sana ne köy olur, ne de kasaba.
Kendine yapma bence bunu. Huylu huyundan vazgeçmez derler.
Affet affet nereye kadar ?

Son düzenleme:
taa ilk baştan beri hiç bir arkadaşı bilmiyor hep sakladı hep biri çıkıncada hayatımda kimse yok diyor evlilik planı yapıyor telde konuşunca o kadar rahatki hiç bir şey olmamış gibi.Lanet olsun ya işte sevdim mi kopamıyorum çok kızıyorum kendime

güzelim bu tip erkekler sigara gibidir öyle yavaş yavaş bırakayım demekle olmaz...caaarrrt diye yırtıp atcan paketi olcak bitcek.....

Allah daha sana nasıl göstersin???? gözünü oymuş resmen:))) kendine değer ver ve kapı sapını göster...

Şahsen sende adamın yedeklerinden birisin.
Sabahlara kadar başkalarıyla yazışmalar, yeni arayış içinde olmalar...
Kızma ama sen kendine kendine oynuyosun bu sevgili oyununu bence.
Kendin ayrılıp, kendin affediyorsun.
Baksana maşallah keyfi pek bir yerinde.
Bilmem farkında mısın ama inan aptal yerine koyulmak aldatılmaktan daha kötü.

Hic bu kadar piskin adam gormemistim. Sende peygamber sabri var galiba? Hatun farkinda misin adam eline gecicek ilk firsatta seni aldatacak gibi?

off yaa bu söylediklerinizin hepsinde haklısınız bende düşünüyorum hatta aldatıyor belkide ama işte gönlüme söz geçiremiyorum geçmiyor ben onun için nelerden vazgeçmedim neler yapmadım ama gördü mü ? Asla

evlenince nolacağını bekliyorsun anlamıyorum ki canım, sinirli histerik paranoyak bi kadın olur çıkarsın evlenince
gelecek planın bu mu, sen karar ver
kaç yaşındasın bu arada

Niye yapıyorsun ki? Kendini niye hırpalıyorsun?
Hep mutlu etmeye çalıştın ama o olmadı dimi?
Oysa insan sevdiğinin bir tebessümüne mutlu olur...
Hep kendinden ödün vere vere biteceksin.
Ve sonunda ilk başta yapman gerekeni yapacaksın...

evlenince nolacağını bekliyorsun anlamıyorum ki canım, sinirli histerik paranoyak bi kadın olur çıkarsın evlenince
gelecek planın bu mu, sen karar ver
kaç yaşındasın bu arada

26 yaşındayım ama ilk defa birine bu kadar bağlandım

26 yaşındayım ama ilk defa birine bu kadar bağlandım

canım küçük de değilmişsin koskoca kadınsın ya, kendine bi meşgale bul, aklını başına al allah aşkına

Son düzenleme:
Daha sizin ilişkinizin adı bile konulmamış, çocuk seni aldatsa bile aldatma sayılmaz.. seni hayatıma sokmadım ki kendi kendine gelin-güvey olmuşsun der kalırsın öyle..

zaten en büyük sorun bu adam beni kabullenmemiş artık yapacak birşeyim yok napim kopacam artık ne kadar zor olsada aslında bana asıl koyan aptal yerine konmak aldatılmak zaman geçirme olarak görülmek off ne bilim yaaaa

ne yapacağını gerçekten bilmiyor musun yoksa dertleşmek mi istiyorsun...

ne yaparsa yapsın seviyorum keratayı diye bağlayacaksan konuyu, yorulmayalım boşuna...

Sizin bunu kabul edip bize sormanız bile çok şaşırtıcı cidden her şey belli zaten...

ne deseniz haklısınız sizin bana kızdığınız gibi bende kendime kızıyorum bize ayrılık yolu görüldü artık buraya kadarmış napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…