kopamıyor musun siz hiç bağlanmamışsınız ki...
bir de 26 yaşındasın
bu konuda sana akıl vermek anlamsız, böyle saçma bir şey görmedim ama yine de söylüyorum, farklı hesaptan eklemişsin ya buluşalım de, yer ve zaman belirt, o sahte hesaptaki kızı beklerken sen çık karşısına ve bitir... bunu da inkar edemez her halde...
kendinizi harcamayın böyle adamlarla...
Bence bir an evvel ayrıl bu adamdan. Sevgiliyken böyle yapan evlenince kimbilir neler yapar. Daha yaşın çok genç..ilerde senin değerini bilecek birini bulursun inşallah...
adam belli ki başka kapılarda yer bulmaya çalışıyor, sana diyeceğim şey şudur ki, ya aranızda bir iletişim kopukluğu var ondan gidiyior,
yada uzaklığın vermiş olduğu sğukluk
belki sen soğumamışsındır ama adam senle konuşmak yerine başkalarıyla konuşmayı tercih ediyorsa
seninde önceliklerini değiştirmen gerekiyor,
bunları uzun uzun konuşup ona göre davranman en iyisi,
evet seviyorsundur aşıksındır falan ama kimse vazgeçilmez değildir
, bunu da unutmaa
sana tek tavsiyem:arkana bakmadan kaç.o çocuktan sana asla ama asla hayır gelmez.seni saf bulmuş cebinde tutuyor gözü dışarda.gerçekten beğendiği birini bulduğu an tekmeyi basıcak zaten.o yüzden yol yakınken önce sen bırak
off yaa bu söylediklerinizin hepsinde haklısınız bende düşünüyorum hatta aldatıyor belkide ama işte gönlüme söz geçiremiyorum geçmiyor ben onun için nelerden vazgeçmedim neler yapmadım ama gördü mü ? Asla