Ben de öyle düşündümsaç telini bir tarafa bırakıyorum, eşinin başta göstermiş olduğu ilgisizlik senden vazgeçtiğinin belirtisi
saç telini bulman eve bir hatunun girdiğini gösterir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşündümsaç telini bir tarafa bırakıyorum, eşinin başta göstermiş olduğu ilgisizlik senden vazgeçtiğinin belirtisi
saç telini bulman eve bir hatunun girdiğini gösterir
Aradan bi yil gecmis hala dusuncede bi defisiklik olnadi mi yada dusuncenizi ispatlayacak jir kanitBen de öyle düşündüm![]()
Gelişme var aslında,Aradan bi yil gecmis hala dusuncede bi defisiklik olnadi mi yada dusuncenizi ispatlayacak jir kanit
Hanımlar konu coktan sonuçlanmışMerhaba kızlar ,uzun zaman sonra girebildim buraya..
Öncelikle şunu söylüyorum.konumun,yaşadıklarımın gerçekliğine inanıp inanmama konusunda ısrar edemiycem.çünkü o an o kadar çaresizdim ki ne yapacağımı bilemez halde yazmıştım.bana destek olup gerçekten canı gönülden akıl verenler de oldu.çok teşekkür ederim..
Durumlar şöyle,o gün havaalanından yazdığım gün,döndüm işte istanbula avukat araştırdım bi süre,tabi istanbul gibi yerde nelerle karşılaştığımı tahmin edersiniz.çok şükür buldum birisini,bu süreçte de hem eski eşim hem ailesi yalvar yakar.dertleri de ne?olay daha fazla büyümesin kimsenin kulağına gitmesin.neyse mahkemeydi gün almaydı o bu derken tek celsede boşandım.
Şöyle bir detay var ki ben davayı ilk etapta aldatma diye açtım yüklü bir tazminat istedim.karşı taraf karşı çıktı boşanmak istemiyorm diye.böyle durumlarda da tek taraf istemezse dava süresi 1 yılı buluyormuş.o kadar dayanacak gücüm yoktu.öyle böyle anlaşmalı davaya çevirdik imzaları attık,haklarımı aldım.boşandık ocak ayının sonunda.Durumlar böyle yani şuan..
Anlamadım. Boşandıniz mi?Gelişme var aslında,
Yani üzerine daha da düşsem daha da gelişme çıkacaktı.ama açıkçası uğraşmaya değer görmedim.Şöyle ki evet birisi var gerçekten eve getirmiş itiraf da etmişti zaten.ama o anda uydurduğu yalan gibi tek gecelik bişey fln değil.zaten hangi erkek tek gecelik ilişkisini evine getirme riskini alır ki?
Neyse hani kadınlar hisseder de içten içe ama kanıt olmaz ya, ben bununla aynı işyerinde çalışan bi kızdan uyuz oluodum,yani bi kanıt yok ama kız ne dese bana batardı.velhasıl kelam; o kızmış beni aldattığı.sağdan soldan görenler söyledi.
Şuan asla kabul etmez boşandıktan sonra sevgili olduk der.şuan hala aynı işyerindeler ve işyeri kuralları gereği bu yasak.ben de birilerine duyurmak istiyorum.ama bi yandan da diyorum ki Allah ından bulsun ,enerjimi harcayamam.
Böyleyken böyle yani
Ayrildiniz mi eger ayrildiysaniz bosverin hic degmez size yaptigini yarin oburgunde ona yapacak yani illa akacak cezasiniGelişme var aslında,
Yani üzerine daha da düşsem daha da gelişme çıkacaktı.ama açıkçası uğraşmaya değer görmedim.Şöyle ki evet birisi var gerçekten eve getirmiş itiraf da etmişti zaten.ama o anda uydurduğu yalan gibi tek gecelik bişey fln değil.zaten hangi erkek tek gecelik ilişkisini evine getirme riskini alır ki?
Neyse hani kadınlar hisseder de içten içe ama kanıt olmaz ya, ben bununla aynı işyerinde çalışan bi kızdan uyuz oluodum,yani bi kanıt yok ama kız ne dese bana batardı.velhasıl kelam; o kızmış beni aldattığı.sağdan soldan görenler söyledi.
Şuan asla kabul etmez boşandıktan sonra sevgili olduk der.şuan hala aynı işyerindeler ve işyeri kuralları gereği bu yasak.ben de birilerine duyurmak istiyorum.ama bi yandan da diyorum ki Allah ından bulsun ,enerjimi harcayamam.
Böyleyken böyle yani
Merhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
Konu sahibi bunu yazalı bir yılı geçmiş ve şuan boşanmışlarEn başında araya ayrılık koymamalısın.İş sebebi ve ya başka bir şey.Gözden ırak,gönülden ırak.
Durum o ki,aldatıldın.Ayrıl ya da ayrılma diyemem.Ama tepkin ne olursa arkasında dur.
kadin hep hissederde kimi konduramaz kimi goze alamaz.hani kadınlar hisseder de içten içe ama kanıt olmaz ya, ben bununla aynı işyerinde çalışan bi kızdan uyuz oluodum,yani bi kanıt yok ama kız ne dese bana batardı.velhasıl kelam; o kızmış beni aldattığı.sağdan soldan görenler söyledi.
Kesinlikle ben de inanıyorum İlahi adalete ,herkes ettiğini bulur ve hiçbir kadın bunu haketmez.herkes öğredi saklamadım kimseden rezil de oldu ama Allaha havale ettim ..kadin hep hissederde kimi konduramaz kimi goze alamaz.
Tebrik ederim sizi cok gecmis olsun o adi adamdan kurtulmussunuz. Ama keske anlasmali bosanmasaydiniz surunseydi herkes herseyi ogrenseydi. Insan icine cikicak hali kalmasaydi ama ilahi adalete inaniyorum ben insallah birgun o adam ettigini bulacak yapayanliz bi basina kalicak.
Evet boşandım tek celsede ,defettim diyebilirimAnlamadım. Boşandıniz mi?
maşallah hayatınızı duzene soktugunuz için cok sevindimKesinlikle ben de inanıyorum İlahi adalete ,herkes ettiğini bulur ve hiçbir kadın bunu haketmez.herkes öğredi saklamadım kimseden rezil de oldu ama Allaha havale ettim ..
Ben çok şükür iyiyim ,hayatımı düzene koydum yeniden![]()