Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Saç olayına neden takıldınız ? Bende duşa girdiğimde avuç avuç saç dökülür . Banyodan çıktığımda fırça yardımıyla kolaylıkla alırım . Arkadaş da kalemle atmış . Bence ikinci kadın varlığını belli etmek istedi . Bu yüzden konu sahibinin bornozuna kağıt koydu. Bunu yapmak isteyen çok kolay bir şekilde yapar .

mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna ":KK66:" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..

Bu zor degilki bornoz ustundeyken bir kalem edinip yazmak yada adam lavaboya falanda girince yazıp bornozun cebine atmak
Havaalanında bekleme koltukların kalınır ne olacakki bu kafayla rahatlığı düşünmez kadın benceee

Biz böyle bir konuda daha 1 ay yazıp çizip sonra sahte olduğunu öğrenmistik. Hande idi konu sahibinin adı. Hatırlayan var mı?

Evet ben de yazmistim bir sürü yorum. Hatta kk forumuna girmeyi uzun bir süre birakmistim. Devamli sahte acilan konular, provoke tahrik edici basliklar, ve bir iki üyenin küfre hakarete varan cevaplari nedeniyle sogumustum buradan.

Merhaba kızlar ,uzun zaman sonra girebildim buraya..
Öncelikle şunu söylüyorum.konumun,yaşadıklarımın gerçekliğine inanıp inanmama konusunda ısrar edemiycem.çünkü o an o kadar çaresizdim ki ne yapacağımı bilemez halde yazmıştım.bana destek olup gerçekten canı gönülden akıl verenler de oldu.çok teşekkür ederim..
Durumlar şöyle,o gün havaalanından yazdığım gün,döndüm işte istanbula avukat araştırdım bi süre,tabi istanbul gibi yerde nelerle karşılaştığımı tahmin edersiniz.çok şükür buldum birisini,bu süreçte de hem eski eşim hem ailesi yalvar yakar.dertleri de ne?olay daha fazla büyümesin kimsenin kulağına gitmesin.neyse mahkemeydi gün almaydı o bu derken tek celsede boşandım.
Şöyle bir detay var ki ben davayı ilk etapta aldatma diye açtım yüklü bir tazminat istedim.karşı taraf karşı çıktı boşanmak istemiyorm diye.böyle durumlarda da tek taraf istemezse dava süresi 1 yılı buluyormuş.o kadar dayanacak gücüm yoktu.öyle böyle anlaşmalı davaya çevirdik imzaları attık,haklarımı aldım.boşandık ocak ayının sonunda.Durumlar böyle yani şuan..

E hayirlisi olsun insallah hakkinda
Aldattigini kabul etmis miydi aldatmis mi kesin olarak

Hatırladım konunuzu , sureci atlatmışsınız . Umarım artık daha iyisinizdir , hakkınızda hayırlısı olsun .

Merhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?

valla ciddi suphe uyandirici bir durum, sizin adiniza uzuldum (is durumundan esiyle uzakta yasayan bir kadin olarak). Bana kalirsa ses etmeyin sabredin ve saglam bir takibe alin ama sezdirmeden birakin o siz olayi unuttunuz sansin, hareketlerinizlede belli etmeyin yani: sinirli hareket imali konusma gibi.
Allah sabir versin ..

Aslında ben kocasını seven bi kadındım belkide ondan daha çok sevdiğim için oldu bunlar.ama artık sevgimi haketmiyor.istemiyorum artık ve en kısa zamanda hatta hemen akşam bitirmem gerek bu işi.öyle kötü hissediyorum ki kendimi.duşa girip orda görmüş gibi yapsam çıkınca nedir diye sorsammı bilemiyorum.kanıt lazım en acilinden
Sence evinizin banyosunda olupta sana ve eşine ait olmayan uzuuun saç telleri yeterli kanıt değil mi?

valla ciddi suphe uyandirici bir durum, sizin adiniza uzuldum (is durumundan esiyle uzakta yasayan bir kadin olarak). Bana kalirsa ses etmeyin sabredin ve saglam bir takibe alin ama sezdirmeden birakin o siz olayi unuttunuz sansin, hareketlerinizlede belli etmeyin yani: sinirli hareket imali konusma gibi.
Allah sabir versin ..
Teşekkür ederim canım ama çok geçti üzerinden boşandım şuan çok şükür

Büyük geçmiş olsun. hatırladım sizi. böyle adamdan kurtulduğunuza şükür edin. İyi ki Rabbim karşınıza çıkarmışta kandırılmaya devam etmemişsiniz.Sakın üzülmeyin önünüze bakın,Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Merhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
saç telini bir tarafa bırakıyorum, eşinin başta göstermiş olduğu ilgisizlik senden vazgeçtiğinin belirtisi

saç telini bulman eve bir hatunun girdiğini gösterir

Back
X